Κι όμως φίλοι και φίλες του GRM,ο Αντρέας-Παρασκευάς Τσουρινάκης διάβασε το e-mail αυτό που του είχα στείλει,προ ενός χρόνου αρχικά και προ 2 μηνών αργότερα,-μια και την πρώτη φορά προφανέστατα κάπηκε ως spam mail- και το οποίο mail αναγράφεται στο πρώτο post του παρόντος thread κι επισκέφθηκε το forum μας,διάβασε το thread αυτό κι επικοινώνησε αργά χθες βράδυ,μέσω e-mail,μαζί μου !
Ασφαλώς καταννοείτε όλοι φαντάζομαι ότι η συγκίνησή μου υπήρξε μεγάλη,τεράστια θα έλεγα -χωρίς υπερβολή-,όταν ανοίγοντας σήμερα,προ ολίγου,τον Mozilla Thunderbird,είδα εισερχόμενα mail με αποστολέα τον Αντρέα-Παρασκευά !
Δε θα πω ψέμματα,δε περίμενα πλέον να πάρω απάντηση,αλλά να που αποδείχθηκε ότι έκανα λάθος!Κι ήταν ένας ακόμη λόγος για να είναι ακόμη μεγαλύτερες η έκπληξη και η χαρά μου...
Λοιπόν,καταρχήν ο Αντρέας-Παρασκευάς μου ζήτησε να μεταφέρω σε όλους σας τους χαιρετισμούς του και να σας πω ότι συγκινήθηκε πολύ διαβάζοντας το παρόν thread.
Ακόμη περισσότερο δε,κι απευθυνόμενος ειδικότερα στον φίλο Rakeesh,για το σχόλιο-αναφορά του στα παπαγαλάκια του Αντρέα-Παρασκευά,γράφει...
"και πες στον φίλο πως τα τελευταία μου παπαγαλάκια πεθάνανε κάπου το
1994. Από το 1968 φρόντιζα την "αλυσίδα" ... της οικογένειας τους.
Γεννήσανε παιδιά και παιδιά, και παντρολόγησα δεκάδες από αυτά! Αλλά
όπως όλα στην ζωή ... κάποτε έχουν ένα τέλος ..."
Τέλος,για τις μοτο-αναφορές που γίνανε από εμάς για τον ίδιο,γράφει...
"... πάντα με την ίδια μηχανή, μία ηλεκτρική
σκούπα ΧΤ600, 24 ετών που εξακολουθεί να ... πετάει ..."
Αυτά λοιπόν φίλοι μου είναι ένα (το μεγαλύτερο πάντως) μέρος των γραφομένων του Αντρέα-Παρασκευά ,στο e-mail που μου απέστειλε.
Χαίρομαι ιδιαίτερα που ξέρω πλέον ότι μας διάβασε,είδε τι λέμε όλοι για το πρόσωπό του και,όπως λέω και στον ίδιο,χαίρομαι για το περίεργο αυτό συναίσθημα που ένιωσα,του να επικοινωνείς στα σχεδόν 30 σου χρόνια με έναν άνθρωπο,τα γραφόμενα του οποίου διαβάζεις από 13 χρονών παιδί!Είναι κάτι σπάνιο....
Αντρέα,σε ευχαριστώ λοιπόν και δημοσίως,μέσω του παρόντος thread,για την απάντησή σου ! :thanx2: :thanx2: :thanx2: