E-mail στον Αντρέα Παρασκευά Τσουρινάκη....

Άλκη,πάντως επ' ευκαιρία,εγώ θα ήθελα να προμηθευτώ ένα αντίτυπο του Diamonds in the rough,όταν με το καλό βρεθούμε κι από κοντά....
 
Κι όμως φίλοι και φίλες του GRM,ο Αντρέας-Παρασκευάς Τσουρινάκης διάβασε το e-mail αυτό που του είχα στείλει,προ ενός χρόνου αρχικά και προ 2 μηνών αργότερα,-μια και την πρώτη φορά προφανέστατα κάπηκε ως spam mail- και το οποίο mail αναγράφεται στο πρώτο post του παρόντος thread κι επισκέφθηκε το forum μας,διάβασε το thread αυτό κι επικοινώνησε αργά χθες βράδυ,μέσω e-mail,μαζί μου !

Ασφαλώς καταννοείτε όλοι φαντάζομαι ότι η συγκίνησή μου υπήρξε μεγάλη,τεράστια θα έλεγα -χωρίς υπερβολή-,όταν ανοίγοντας σήμερα,προ ολίγου,τον Mozilla Thunderbird,είδα εισερχόμενα mail με αποστολέα τον Αντρέα-Παρασκευά !

Δε θα πω ψέμματα,δε περίμενα πλέον να πάρω απάντηση,αλλά να που αποδείχθηκε ότι έκανα λάθος!Κι ήταν ένας ακόμη λόγος για να είναι ακόμη μεγαλύτερες η έκπληξη και η χαρά μου...

Λοιπόν,καταρχήν ο Αντρέας-Παρασκευάς μου ζήτησε να μεταφέρω σε όλους σας τους χαιρετισμούς του και να σας πω ότι συγκινήθηκε πολύ διαβάζοντας το παρόν thread.

Ακόμη περισσότερο δε,κι απευθυνόμενος ειδικότερα στον φίλο Rakeesh,για το σχόλιο-αναφορά του στα παπαγαλάκια του Αντρέα-Παρασκευά,γράφει...

"και πες στον φίλο πως τα τελευταία μου παπαγαλάκια πεθάνανε κάπου το


1994. Από το 1968 φρόντιζα την "αλυσίδα" ... της οικογένειας τους.



Γεννήσανε παιδιά και παιδιά, και παντρολόγησα δεκάδες από αυτά! Αλλά



όπως όλα στην ζωή ... κάποτε έχουν ένα τέλος ...
"

Τέλος,για τις μοτο-αναφορές που γίνανε από εμάς για τον ίδιο,γράφει...

"... πάντα με την ίδια μηχανή, μία ηλεκτρική


σκούπα ΧΤ600, 24 ετών που εξακολουθεί να ... πετάει ...
"

Αυτά λοιπόν φίλοι μου είναι ένα (το μεγαλύτερο πάντως) μέρος των γραφομένων του Αντρέα-Παρασκευά ,στο e-mail που μου απέστειλε.

Χαίρομαι ιδιαίτερα που ξέρω πλέον ότι μας διάβασε,είδε τι λέμε όλοι για το πρόσωπό του και,όπως λέω και στον ίδιο,χαίρομαι για το περίεργο αυτό συναίσθημα που ένιωσα,του να επικοινωνείς στα σχεδόν 30 σου χρόνια με έναν άνθρωπο,τα γραφόμενα του οποίου διαβάζεις από 13 χρονών παιδί!Είναι κάτι σπάνιο....

Αντρέα,σε ευχαριστώ λοιπόν και δημοσίως,μέσω του παρόντος thread,για την απάντησή σου ! :thanx2: :thanx2: :thanx2:
 
Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή:
απορώ πως δεν του έχεις στείλει ήδη μήνυμα για συνέντευξη :)
 
Ήταν να μην κάνει την αρχή με τις συνεντεύξεις ο Μάνος ε; :D

Πάντως έχω την αίσθηση ότι επειδή ο Αντρέας είναι ένας σεμνός και σχετικά κλειστός τύπος, δύσκολο να πειστεί για συνέντευξη. Ωστόσο μπορώ και να ελπίζω, έτσι; :)

Αν και το προσωπικό μου όνειρο θα ήταν να πάμε κάποτε για έναν καφέ μαζί του και απλώς να τον αφήσουμε να μιλάει για ότι θέλει, πραγματικά είναι η ζωντανή ιστορία της ειδικής δημοσιογραφίας στην Ελλάδα και μεγάλωσε πολλούς από εμάς. Απλά respect!

EDIT: είναι περίεργο, αλλά πριν 2-3 μέρες διάβαζα κάποιο PC Master των τελευταίων μηνών και στην στήλη του ο Ανδρέας έγραφε ότι απαντάει σε όλα τα email αρκεί να μην έχουν υβριστικό περιεχόμενο ή να μην έχουν κοπεί από το spam. Αυτομάτως μου ήρθε στο νου αυτό εδώ το thread και σκέφτηκα να πω στον Μάνο να προσπαθήσει ξανά. Λέω, δεν είναι δυνατόν, για να μην έχει απαντήσει μάλλον θα κόπηκε πάλι σαν spam το μήνυμα. Τελικά με τις δουλειές ξεχάστηκα και δεν μίλησα με τον Μάνο, αλλά να που τελικά του απάντησε ο Ανδρέας!
 
Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή:
Maddog είπε:
Ήταν να μην κάνει την αρχή με τις συνεντεύξεις ο Μάνος ε; :D
Όπως έχω ξαναπεί,και για να λέμε πάντα τα πράγματα με τ' όνομά τους,την αρχή των συνεντεύξεων,εδώ στο GRM,την έκανε ουσιαστικά ο exetlaios...

Maddog είπε:
Πάντως έχω την αίσθηση ότι επειδή ο Αντρέας είναι ένας σεμνός και σχετικά κλειστός τύπος, δύσκολο να πειστεί για συνέντευξη.
Συμφωνώ απολύτως,άλλωστε εξ' αρχής δεν (μπορούσε να) ήταν αυτό το ζητούμενο της επικοινωνίας -που τελικά έγινε- μεταξύ μας...
 
Ο κ Τσουρινακης απεδειξε πως οτι γραφει το εννοει
 
Με αυτή τη φωτογραφία με τον Πολυράκη έχουν να γίνουν κάτι ωραία μοντάζ πάντως... :)
 
O Bαγγέλης Κράτσας να υποθέσω; :D

Kαλωσήρθες αγαπητέ !! :)
 
Αααα ωραιες επισκεψεις εχουμε τελευταια ;)
 
vantor είπε:
Με αυτή τη φωτογραφία με τον Πολυράκη έχουν να γίνουν κάτι ωραία μοντάζ πάντως... :)

Έτσι ο Βαντόρ (κι ουχί Βάντορ :p )

Υ.Γ. Εγώ πάντως αν δε δω πράσινο "πουλοβεράκι" δεν πείθομαι :D
 
Maddog είπε:
ου όνειρο θα ήταν να πάμε κάποτε για έναν καφέ μαζί του και απλώς να τον αφήσουμε να μιλάει για ότι θέλει,!
Δεν έχεις _καθόλο_ άδικο. Να τον βάλουμε στη μέση, μπροτά από κάνα τζάκι ίσως και να τον ακούμε με τις ώρες...
 
Αυτό θα ήταν το καλύτερο...

Τζάκι, βροχή έξω και ο κ. Τσουρινάκης να μας μιλάει για εκείνα τα χρόνια και εκείνα τα παιχνίδια...
 
Σε λιγο θα δουμε και κανενα δημοσιευμα σε στυλ (οπως η σχετικη διαφημηση)

"Αγαπητε Αι ΒΑσιλη ,θα ηθελα φετος ως δωρο μια συνεντευξη του K.Τσουρινακη στο Retromaniax ή σε επομενο Phoenix .... "

Rakeesh είπε:
Ο Τσουρινακης απο την εποχη του Πιξελ ηταν 'μορφη'. Ηταν ισως ο μονος που (λογω της φυσης των adventures), επικοινωνουσε πραγματικα με τους αναγνωστες, δημιουργωντας μια ατυπη κοινοτητα. Εφτανε μεχρι σε σημειο να λεει τα νεα του (πως περασε σε διακοπες κλπ) μεσα στη στηλη παρουσιασης παιχνιδιων.

!
Ειχε μαλιστα περιλαβει σε καποιο cd και video απο τις διακοπες του ,και νομιζω οτι περιειχαν μεταξυ αλλωνκαι πλανα απο καποιο πολυ σπανιο να συναντησεις μπλε παραδεισιο πτηνο που ετυχε να αποθανατισει .
 
Τσουρινάκη στα κάρβουνα θέλετε να φάτε; Περιμένετε τουλάχιστον το Πάσχα να τον κάνετε σουβλιστό :)

By the way, thanks για το καλωσόρισμα και το nick μου προφέρεται Βάντορ σε αυτό το plane...

V
 
DINO είπε:
Αυτό θα ήταν το καλύτερο...Τζάκι, βροχή έξω και ο κ. Τσουρινάκης να μας μιλάει για εκείνα τα χρόνια και εκείνα τα παιχνίδια...
Το αρκουδοτόμαρο μην ξεχάσεις για να ολοκληρωθεί η φαντασίωση... :D
 
vantor είπε:
Τσουρινάκη στα κάρβουνα θέλετε να φάτε; Περιμένετε τουλάχιστον το Πάσχα να τον κάνετε σουβλιστό :)
By the way, thanks για το καλωσόρισμα και το nick μου προφέρεται Βάντορ σε αυτό το plane...

V

Bαγγέλη Κράτσα,καλώς ήρθες στο GRM κι από μένα !
 
Με αυτά που γράφετε θα καταλάβει ο άνθρωπος το μέγεθος της "τρέλας" μας και δεν θα ξαναμπεί ποτέ...
 
Retromaniac που δεν είναι έστω και λίγο τρελός απλά δεν υπάρχει. Είναι απαραίτητο "συστατικό" για το είδος μας, το λέει άλλωστε και το όνομα! :D
 
!!

Χαίρομαι και γω ιδιαίτερα για αυτες τις εξελίξεις...

Και χαίρομαι για τον φίλο Μάνο που η υπομόνη του ανταμείφθηκε μετά από όλα αυτά τα χρόνια. Και εγώ ήμουν σιγουρος οτί κατι είχε γίνει και δεν είχες λάβει απάντηση.

Εγώ μια φορά έστειλα e-mail στον κο Τσουρινάκη και όχι απλώς μου απάντησε αλλά δημοσίευσε και το e-mail μου στο PC-Master, στο τεύχος 199, σελ 156-157 (το τεύχος που έχει την Λαρά στο εξώφυλλο και εχει review to Oblivion)
 
Πίσω
Μπλουζα