Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Σημείωση: This feature may not be available in some browsers.
Όπως έχω ξαναπεί,και για να λέμε πάντα τα πράγματα με τ' όνομά τους,την αρχή των συνεντεύξεων,εδώ στο GRM,την έκανε ουσιαστικά ο exetlaios...Maddog είπε:Ήταν να μην κάνει την αρχή με τις συνεντεύξεις ο Μάνος ε;![]()
Συμφωνώ απολύτως,άλλωστε εξ' αρχής δεν (μπορούσε να) ήταν αυτό το ζητούμενο της επικοινωνίας -που τελικά έγινε- μεταξύ μας...Maddog είπε:Πάντως έχω την αίσθηση ότι επειδή ο Αντρέας είναι ένας σεμνός και σχετικά κλειστός τύπος, δύσκολο να πειστεί για συνέντευξη.
vantor είπε:Με αυτή τη φωτογραφία με τον Πολυράκη έχουν να γίνουν κάτι ωραία μοντάζ πάντως...![]()
Δεν έχεις _καθόλο_ άδικο. Να τον βάλουμε στη μέση, μπροτά από κάνα τζάκι ίσως και να τον ακούμε με τις ώρες...Maddog είπε:ου όνειρο θα ήταν να πάμε κάποτε για έναν καφέ μαζί του και απλώς να τον αφήσουμε να μιλάει για ότι θέλει,!
Ειχε μαλιστα περιλαβει σε καποιο cd και video απο τις διακοπες του ,και νομιζω οτι περιειχαν μεταξυ αλλωνκαι πλανα απο καποιο πολυ σπανιο να συναντησεις μπλε παραδεισιο πτηνο που ετυχε να αποθανατισει .Rakeesh είπε:Ο Τσουρινακης απο την εποχη του Πιξελ ηταν 'μορφη'. Ηταν ισως ο μονος που (λογω της φυσης των adventures), επικοινωνουσε πραγματικα με τους αναγνωστες, δημιουργωντας μια ατυπη κοινοτητα. Εφτανε μεχρι σε σημειο να λεει τα νεα του (πως περασε σε διακοπες κλπ) μεσα στη στηλη παρουσιασης παιχνιδιων.
!
Το αρκουδοτόμαρο μην ξεχάσεις για να ολοκληρωθεί η φαντασίωση...DINO είπε:Αυτό θα ήταν το καλύτερο...Τζάκι, βροχή έξω και ο κ. Τσουρινάκης να μας μιλάει για εκείνα τα χρόνια και εκείνα τα παιχνίδια...
vantor είπε:Τσουρινάκη στα κάρβουνα θέλετε να φάτε; Περιμένετε τουλάχιστον το Πάσχα να τον κάνετε σουβλιστό![]()
By the way, thanks για το καλωσόρισμα και το nick μου προφέρεται Βάντορ σε αυτό το plane...
V