theoritikos
RetroMasteR
- Αντιδράσεις
- 128
Το 32x θέλει κάποιο bios για να παίξει? Δεν έχω ασχοληθεί καθόλου με τη κονσόλα στο retroarch
Ψάχνεις για:Το 32x θέλει κάποιο bios για να παίξει? Δεν έχω ασχοληθεί καθόλου με τη κονσόλα στο retroarch
Σωστος Και τα δυο AM2Προβολή συνημμένου 179105
Έχω πολύ δρόμο μπροστά μου να φτάσω τους χρόνους του Imgema
Το παιχνίδι μου θυμίζει το daytona usa στα πρώτα του στάδια σχεδίασης. Είναι από την ίδια ομάδα ανάπτυξης?
Η NTSC παιζει στα 50fps ? Γιατι κατεβασα ενα ρομ που επαιζε στα 50 και λεω θα ειναι pal και κατεβασα μετα ενα αλλο που ελεγε USA και παλι 50fps ηταν. :wait2:Σιγουρευτείτε ότι παίζετε με την NTSC/USA έκδοση του παιχνιδιού, η PAL λογικά θα είναι 20% πιο αργή, εκείνη την εποχή δεν τα προσέχανε τα ports.
H Αμερικάνικη έκδοση θα πρέπει να σου δείχνει 60 fps στο RetroArch (στην πραγματικότητα ο αριθμός αυτός είναι τα hz του συστήματος που κάνεις emulate. Το Virtua Racing τρέχει με πολύ λιγότερα fps).Η NTSC παιζει στα 50fps ? Γιατι κατεβασα ενα ρομ που επαιζε στα 50 και λεω θα ειναι pal και κατεβασα μετα ενα αλλο που ελεγε USA και παλι 50fps ηταν. :wait2:
Ναι οκ εννοω τα fps που δειχνει το retroarch. 50 μου δειχνει...H Αμερικάνικη έκδοση θα πρέπει να σου δείχνει 60 fps στο RetroArch (στην πραγματικότητα ο αριθμός αυτός είναι τα hz του συστήματος που κάνεις emulate. Το Virtua Racing τρέχει με πολύ λιγότερα fps).