Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Σημείωση: This feature may not be available in some browsers.
Εχει 2-3 πραγματα σε καποια σημεια που πρεπει να τα κανεις με συγκεκριμενο τροπο για να παρεις εξτρα ποντους... κατα τα αλλα τα βαρας ολα και παιρνεις ολες τις χρυσες σφαιρες. Τα "B" ειναι bonus ποντοι. Επισης με το select αλλαζει η ταχυτητα του αεροσκαφους.Απλά βαράμε ότι υπάρχει? Κάποια άλλη κίνηση εκτός από το shooting υπάρχει? Πχ βόμβες κλπ? Κάτι "B" που τα παίρνω δεν είναι bombs?
Thanks, μάζεψα λίγες περισσότερες σφαίρες τώρα. Αυτό με την ταχύτητα του σκάφους δεν το κατάλαβα. Βλέπω να αλλάζει το sprite αλλά η ταχύτητα μου φαίνεται ίδια.Εχει 2-3 πραγματα σε καποια σημεια που πρεπει να τα κανεις με συγκεκριμενο τροπο για να παρεις εξτρα ποντους... κατα τα αλλα τα βαρας ολα και παιρνεις ολες τις χρυσες σφαιρες. Τα "B" ειναι bonus ποντοι. Επισης με το select αλλαζει η ταχυτητα του αεροσκαφους.
Αυταααα.
Νατος ηρθε!
Τασο επειδη καθε playthrough δεν σημαινει πως θα παει τελεια και θα γινει καποιο μεγαλο σκορ δεν ασχοληθηκα να γραψω καποιο βιντεακι γιατι βαριομουνα την διαδικασια να γραφω βιντεο και να ξαναγραφω και να ξαναγραφω κλπ ασε που δεν με εμπνεει κιολας γιατι το παιχνιδι ειναι σαν demo με αυτο το διλεπτο mode.Για παραδειγμα ανεβασα βιντεο απο το προηγουμενο παιχνιδι το beamrider αλλα εκει επαιζα και κοντα μιση ωρα.Ρε Bill, βάλε ένα βιντεάκι να δούμε τι φτιανς, έτσι από περιέργεια δηλαδή![]()
Eπικό δεν θα το έλεγα, σύμφωνα με το Twin Galaxies είμαι 1 ολόκληρο δευτερόλεπτο και κάτι ψιλά πιο πίσω από το ρεκόρ (37:835). Και 1 δευτερόλεπτο στον χρόνο που διαρκεί ο γύρος αυτός είναι αρκετά μεγάλο μπόσικο. Κι εγώ στην αρχή εκεί ανάμεσα στα 39-40 έφτανα αλλά μια στροφή να τύχει να πάρεις λίγο καλύτερα μπορείς να σπάσεις το όριο των 39.Επαιξα ενα 5-lap για να αποφασισω αν θα ειναι το επομενο Game of the Week και σε κανεναν απο τους 5 δεν ειδα κατω απο 39.5.
Νομιζω οτι εχεις κανει επικο χρονο.
Θα ασχοληθω το βραδακι ελπιζω