Το μάλε-βράσε γίνεται. Σφαίρες παντού και δεν καταλαβαίνω πως μένω ζωντανός αρκετές φορές αφού όσους ελιγμούς και να κάνω, πάντα τρωω κάποια αδέσποτη...
Να κάνω μια πρόταση, το επόμενο παιχνίδι να ψηφίζεται όπως γίνεται και στα άλλα φόρουμ, δηλαδή όποιος θέλει να γράφει 5 παιχνίδια και όποιο έχει τις πιο πολλές ψήφους να παίζεται την επόμενη φορά. Δηλαδή πχ την Κυριακή σε ξεχωριστό thread να γίνεται ψηφοφορία και την Δευτέρα να ανακοινώνεται το παιχνίδι. Έτσι παίζεται το πιο δημοφιλές παιχνίδι που θέλουν οι περισσότεροι
Oλα αυτα τα shoot'em ups της cave για μενα ειναι πιο βαρετα και απο την βαρεμαρα ολα ιδια κοψια λες και το καθε παιχνιδι ειναι ολοιδιο με το προηγουμενο.Χιλιες φορες να παιξω για εκατομμυριοστη φορα το 1942 η το πολυαγαπημενο Carrier Air Wing παρα καποιο απο ολα αυτα της cave.Μακρια απο μενα ολα αυτα θα επανελθω την επομενη εβδομαδα αμα μπει κανενα περιεργο και αφασιακο παιχνιδακι που θα με κανει να γουσταρω να παιξω οπως το Zybex για παραδειγμα.
Γιαυτό είπα να γίνεται ψηφοφορία, 5-6 ιδέες είναι καλύτερες. Στο Zybex υπήρξε καλή συμμετοχή γιατί μάλλον το παιχνίδι άρεσε σε περισσότερο κόσμο. Εγώ και προχτές έπαιζα αλλά δεν ανέβασα σκορ γιατί δεν μπορούσα με τίποτα να περάσω το προηγούμενο σκορ, μάλλον τελικά είχα πιάσει ταβάνι
Παιδια δεν θα υπερασπιστω το Ketsui αλλα ειναι ενα παιχνιδι που ακομα ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ definite highscore λογω του πολυ ευφανταστου και ανοιχτου scoring. Δεν εχει κοριτσακια, λουλουδακια, γουρουνακια και βιολογικα σκηνικα. Εχει ομορφα γραφικα, εξαιρετικο soundtrack και πολυ δραση. Ειναι στημενο σε ενα δυστοπικο WW που μοιαζει με το περιβαλλον του υπερτατου Progear. Ειχε μεινει χωρις καποιο port για πολλαααα χρονια. Ψηφιστηκε στην πρωτη τριααδα στο system11 forum. Ειναι επισης ευκαιρια να μπριζωσω οσους δεν το εχουν κανει ηδη, να βαλουν μια βαση (περι τα 10 ευρω) στην οθονη και να γυρισουν TATE
Γενικα το θεωρω μια ΟΚ επιλογη και θα σας προτεινα να το δοκιμασετε (δηλαδη μπορει να δοκιμασετε ακομα και σουσι αλλα το Ketsui σας πεφτει παραξενο?? χαχαχαχα)
Πολυ πιο "γονιμη" φαση απο το χιλιοπαιγμενο 1942 που αναφερθηκε παραπανω.
Ολα αυτα τα αναφερω με ευθυμη διαθεση και καλη προθεση!
Τα πραγματα ειναι πολυ απλα οποιος γουσταρει το παιχνιδι παιζει οποιος δεν γουσταρει δεν παιζει και περιμενει καποιο που να του κανει κλικ.Ολα αυτα τα υπερτιμημενα αεροπλανακια της cave οπως ειπα μακρια απο μενα και παμε γι'αλλα.
Εμενα μου αρεσει η επιλογη του Ketsui και ενω το εχω παιξει κατα καιρους πολλες φορες , δεν εμαθα ποτε το Scoring system... Καιρος να το μαθω .
Εκανα στο μεταξυ ενα σκορ γυρω στα 8εκ αλλα ξεχαστηκα και πηγε στην αρχικη οθονη... θα ξαναπροσπαθησω .
Τελικα εβγαλα φωτο απο το κινητο... το CaveUI1.3 που εχω για αυτα τα παιχνιδια κατι κανει με τα screenshots και δεν μπορω να βγαλω εχασα και ενα σκορ 12εκ
Αλλα τελικα ευτηχως σημερα εκανα παραπανω.
ps. Να ρωτησω εσεις με πιο Mame παιζεται τα Cave shooters? Εγω ειχα απο παλια το CaveUi και δουλευω αυτο...
ps2. Πανο βλεπω καθετη οθονη , scanlines, εισαι πολυ Jet