flash_mpak
RetroWannaBe
- Αντιδράσεις
- 8
Στη Μέμα Σταθοπούλου θα πάει η δική μου ψήφος και πιστεύω με διαφορά..πάντα μιλώντας για τις συγκεκριμένες..!!
Aυτη ειναι και η δικη μου επιλογη!Δεν λεω κατι αλλο γιατι με καλυψε 100% η bambinella!bambinella 100 είπε:Επειτα απο τοσον καιρο, νομιζω πως ηρθε η ωρα να ψηφισω κι εγω. Ελενη Ερημου. Πολυ ωραια γυναικα, με εκφραστικο προσωπο και μια αδιορατη θλιψη στα ματια. Μου αρεσε πολυ στις πρωτες της ταινιες των αρχων του '70. Αργοτερα, νομιζω πως εχασε πολυ απο την ωραια της εμφανιση. Για παραδειγμα, στην Τελευταια Πτηση του 1978, δεν ειχε την ομορφια που ειχε στη Μαντω Μαυρογενους (1971).
Πάλι συμφωνούμε, όπως και στο πρώτο μέρος! Ρίκα και για μένα, γλυκύτατη και με ένα από τα ωραιότερα χαμόγελα.RIO είπε:Ρίκα Διαλυνά. Πανέμορφη και αριστοκρατική...
Του Wally θα ειναι. Αλλιως δεν εξηγειται η τοση αδυναμια που της εχει. Ελεγα κι εγω....Rygar είπε:Η Τσοπέη π.χ. (που είναι και γιαγιά ενός επιφανούς μέλους του φόρουμ, δε λέμε ονόματα)
Αποκλείεται να είναι του Γουώλη. Η δγιαφορά γονιδίων είναι τεράστια (εις βάρος του Γουώλη εννοείται )bambinella 100 είπε:Του Wally θα ειναι. Αλλιως δεν εξηγειται η τοση αδυναμια που της εχει. Ελεγα κι εγω....