Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Σημείωση: This feature may not be available in some browsers.
xaxaxaxaxaAARDVARK είπε:Eδω η κατοικια γνωστου παλαιου μελους του greek retro που απεκτησε μετα την ευγενη χορηγια γνωστης εταιριας.
![]()
:tsktsk: :tsktsk:
Νομίζω έχω περάσει απο κεί :animrolleyes:Το εχω δει αυτο το σπιτι...νομιζω κοντα στο Μενιδι....
Εόχι εκεί τα πήραν κανονικά. Δες τα διαφημιστικά videos του Halo με τίτλοWally είπε:Λες και το Edge να πηρε το κρανος και το παγουρι με το οποιο "δωροδοκησαν" τον Takashi και να εβαλε δεκαρι?![]()
Όχι. Αυτό λέγεται δωροδοκία. Τους έδωσαν λίγα χρήματα "για έναν καφέ" όπως λέμε και στην Ελλάδα για να γράψουν καλά πράγματα. Το λένε και οι ίδιοι.Wally είπε:Δυστυχως Αντωνη αυτο λεγεται P.R και γινεται μεχρι και για χυτρες ταχυτητος...η γλειτσα του 21ου αιωνα
Wally είπε:θα κουρασω τους συμφορουμιτες αν απαριθμω χαρακτηριστικα (τους εχω ηδη κουρασει )Και ζητω και συγνωμη για την εμμονη μου αλλα ειναι απο τα παιχνιδια που λατρευω...
Ατακα...Οταν έχεις κάνει τόση διαφήμηση θες να είσαι σίγουρος "ότι όλα θα πάνε καλά".
Φυσικά και δεν ενοχλούμαι, και αυτό φαίνεται απ'το χιουμοριστικό του προηγούμενου post μου! Εδώ βρισκόμαστε και για να μαθαίνουμε και 5 πράγματα παραπάνω, είτε απ'τον Wally είτε από όποιον γνωρίζει...AARDVARK είπε:Δεν ξερω αν ενοχλουνται οι αλλοι αλλα εγω πολυ θα ηθελα την γνωμη του wally για τις καινοτομιες του παιχνιδιου για το ποσο καλα ειναι τα γραφικα του και γιατι αυτο δεν ειναι τοσο φανερο οσο το gears.
Μεγάαααααλε!Τι διαβάζουν τα ματάκια μου;RIP το PS3;pooky είπε:Halo 3 σε οθόνη 22 ιντζών 1680 X 1050.
Αποτέλεσμα : ΔΙΑΜΑΝΤΙ!
Αν οι κακόμοιροι του φόρουμ που αναφέρεις (επειδή προφανώς πληρώθηκαν από την $ony ) γράφουν παπατζιλίκια εμένα ποσώς με ενδιαφέρει.
Η ακατανόμαστη στο Wiki μπήκε και άλλαξε τα πάντα στα forums θα κόλαγε;
Συμπέρασμα: Ευτυχία που πούλησα το PS3, μαγεία το 360.
Over and out!
No comment...jaguar-man είπε:METROID 3 και τα ψεματα τελειωνουν παιδια ,καλο χρυσο τελειο το HALO 3 αλλα δεν ειναι METROID(γνωμη μου καθαρα)η retro ατμοσφαιρα του METROID ειναι εκπληκτικη