timehunter
Retro Member
- Αντιδράσεις
- 10
εννοω πολλα (lot)μαζι βρηκα τωρα ενα με 4-5 μονοκερους και πηγασους g1......
Σ'ευχαριστώEleni_ponaki είπε:πολύ ωραία συλλογή gazzy.Και αυτό που λες για το mlparena και αγορές πόνυ ισχύει.Και κάτι άλλο.Παρατηρείτε μια μικρή έλλειψη στο ebay?gazzy καλή έρευνα αγοράς!!!!
Όχι ΑΝ βρω, ΘΑ βρωMasquerade είπε:Σαν εμένα και εσύ! Κάποια στιγμή θέλω να αγοράσω περισσότερα πόνυ από το eBay, τελευταία φορά που αγόρασα ήταν πέρυσι, ντροπή χαχα Μακάρι τα G4 να τα βάλουν 5 ευρώ, θα τα σηκώσω όλα lol Τα μεγάλα δεν μ'αρέσουν και πολύ, ας αγοράσω πρώτα τα μικρά και βλέπουμε για τα μεγάλα
Περιμένουμε να μας πεις τιμές και ποια πόνυ βρήκες (αν βρεις)
Eleni_ponaki είπε:Masquerade κι εγω απο το 2008 έχω να ψωνίσω!!!αυριο θα πάω να ανανεώσω την κάρτα!!!gazzy καλά ψώνια!!!
Thank you Σύντομα θα βγάλω και updated φώτο!timehunter είπε:παιδακια ο πιο γρηγορος τροπος ειναι να μαζευεται λοτ .βεβαια εμενα μου αρεσουν οι g1 μονοκεροι και οι πηγασοι σε λευκο και μπλε..σε ποζες....
αλλα δυστηχως βγηκαν τοσοι συνδιασμοι σε ολο τον κοσμο που ειναι απειρα και δεν τελειωνουν ....
δημιουργουν πολυ ομορφη ατμοσφαιρα στο χωρο και τον κανουν πολυ ευχαριστο.
ομορφη η συλλογη σου .......
Είναι η Rosette αυτό που λες, δες, την έχω κι εγώ στο κουτί της.Masquerade είπε:Ελένη είναι πάρα πολύ ωραία όλα!!!! Βλέπω πως έχεις ένα πόνυ που ήταν το πρώτο μου πόνυ που είχα αγοράσει όταν ήμουν παιδάκι, είναι αυτό με τα μετάλλια (1,2,3), πως λέγεται ξέρεις ? Θέλω να το αγοράσω ξανά από το eBay, γιατί δεν το έχω πλέον...Επίσης μ'αρέσει το πορτοκαλί μωράκι και το μεγάλο από δίπλα το λευκό! Η Applejack φοβερή!!
gazzy ~ Τώρα πρόσεξα ότι έχεις αρκετά Flutter Ponies! Φοβερά! Εγώ μόνο την Rosedust έχω με τα φτερά της, κάποια στιγμή θέλω να αγοράσω και τα υπόλοιπα!
Mε πρόλαβες timehunterπαιδια για λογους ασφαλειας θα σας ελεγα να ανταλλασετε πληροφοριες για παιχνιδαδικα με πριβε μυνημα.υπαρχει κοσμος που στοκαρει αγνοοντας τους αλλους που φτιαχνουν συλλογη...σας το λεω με καλη προαιρεση.......