Να'μαι και στο καινούριο μας thread
Eleni_ponaki είπε:
timehunter έχω αγοράσει και έτσι ,αλλά συνήθως δεν είναι σε καλή κατάσταση.Μasquerade το πορτοκαλί είναι η sunbright και το άσπρο μικρό η berrytown.μου λείπει το αδερφάκι τους.Το μεγάλο άσπρο με ροζ μαλλά είναι η Rose June Birthflower.Aκομα 15 περίπου θα αγοράσω που είναι σημαντικά για μένα,γιατί μετά χάνεται και το νόημα, αφού είναι πάρα πολλά.
την ROSETTE την έχω στο κουτί.Την βρήκα σε αποθήκη στην Λάρισα !!Εγώ τα βγάζω από τα κουτιά για να μυρίζω τα μαλλιά τους!!
Αχ τι ωραία να βρίσκεις πόνυ σε μαγαζιά!! Είχε τίποτα άλλο εκείνη η αποθήκη Ελένη;
Masquerade είπε:
Σ'ευχαριστώ Ελένη!
Παιδιά βρήκα την Rosette στο eBay και κοστίζει $59.99 :0 Δεν είναι λίγο ακριβή ?
Να σας ρωτήσω! Όταν αγοράζετε πολλά πόνυ από το eBay ή γενικά πολλά πράγματα μαζί, δεν σας τα κρατάνε στο τελωνείο ? Εμένα ναι...Τι βλακεία αυτό...Και πληρώνω άλλα τόσα για να τα πάρω από το τελωνείο...
H Rosette είναι αρκετά ακριβό πόνυ μιας και είχε κυκλοφορήσει μόνο στην Ευρώπη. Στο κουτί αξίζει λίγο παραπάνω από $100. Εσύ την βρήκες σκέτη;
Τελωνείο, ε; :xm: Μάλλον λες για πακέτα που έρχονται από μακριά π.χ. ΗΠΑ και τέτοια, ε; Και μεγάλα; Για μικρά πακέτα δεν μου έχει τύχει ποτέ.
Eleni_ponaki είπε:
την αγόρασα 12 ευρώ.γι'αθτο καλο είναι να ψάχνουμε λίγο σε παλιές γειτονιές όπου υπάρχουν παλιά καταστήματα.Μαζί με την rosette είχε βγει και ένα άλλο ίδιο που ήταν το πόνυ στην διαφήμιση με την κουζίνα.Θυμάστε πως λέγεται?
Μωρέ εγώ ψάχνω, αλλά πόνυ πολύ δύσκολα να βρω...Και μια φίλη μου έκανε όλο το γύρο της Πελοποννήσου ψάχνοντας για πόνυ και μπιμπι-μπο και παντού της έλεγαν ότι την είχαν προλάβει άλλοι
Κι ας επανέλθω και στο θέμα του topic!!
Πήγα που λέτε μες στη βροχή και στον αγέρα να βρω G4 σήμερα....τζίφος!!
Σε 2 μεγάλα παιχνιδάδικα γνωστών αλυσίδων είχαν αρκετά G3.5 ακόμα. Στο ένα βασικά ήταν μισο-άδεια τα ράφια, αλλά ρώτησα και μου είπαν οτι δεν ξέρουν τίποτα για καινούρια παραλαβή πόνυ προς το παρόν.
Οπότε πήγα στο μαγαζί που λέγαμε στο Σύνταγμα (ναι, αποφεύγω τα ονόματα
) κι είχαν μόνο τα σετάκια με την Fluttershy και την Pinkie Pie/Sweetie Belle. 12 ευρώ. Δεν θέλω τα σετ όμως, πού να τα βάλω όλα τα αξεσουάρ; Και βασικά την Pinkie την έχω ήδη και την Fluttershy την περιμένω. Οπότε τι, μόνο για την Sweetie Belle;
Ήμουν αποφασισμένη να αγοράσω κάτι όμως (είχα ένα 20άρικο από τον boyfriend, χεχε) οπότε πήρα τους δρόμους και πήγα και στον Άγιο Δημήτριο. Ξανά τα ίδια σετ, πουθενά τα styling ponies. Ρώτησα, με είπαν ότι είχαν τελειώσει!!!! Και θα κλείσω με το εξής:
ΠΟΤΕ ΠΡΟΛΑΒΑΝ ΝΑ ΤΕΛΕΙΩΣΟΥΝ ΚΙΟΛΑΣ;; ΠΟΙΟΣ ΤΑ ΠΗΡΕ ΟΛΑ;;;
Καληνύχτα!