Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Σημείωση: This feature may not be available in some browsers.
mytinyworld είπε:Αυτή την κούκλα την είχα βγάλει φωτογραφία όπως ήταν στο κουτί της πριν την ανοίξω, αλλά δυστυχώς η φωτογραφία χάθηκε μαζί με τις άλλες στην καταραμένη, εχμ, κατεστραμένη ήθελα να πω, κάρτα μνήμης...Η συγκεκριμένη κούκλα έχει την εξής ιδιαιτερότητα: πίσω στην πλάτη της παίρνει μπαταρία για να φωτίζουν τα μαλλιά της που έχουν μερικές οπτικές ίνες (έτσι νομίζω λέγονται, σαν πετονιές που φωτίζουν στις άκρες). ΔΕΝ το δοκίμασα, ήθελε κατσαβίδι και βαρέθηκα...
![]()
![]()
Με το όνομα party lights collection, βγήκε και μια συλλογή με τέσσερα φορέματα στο ίδιο "γιορτινό" φαντασμαγορικό ύφος! Είναι μία από τις γνωστές τετράδες ρούχων που έβγαλε το 1991 η hasbro για την sindy. Εχουμε ήδη δει παραπάνω την groovy collection, ένα ρούχο της funtime collection (το ναυτικό συνολάκι) και ένα ρούχο από τη city chic collection (το μπλε με το άσπρο πουά και την κίτρινη ζώνη/κίτρινα παπούτσια).
Αυτά είναι τα τρία από τα τέσσερα φορέματα της party lights collection.
![]()
mytinyworld είπε:Να'σαι καλά rapunjel μου! Δεν πρέπει να υπάρχει άλλη κούκλα που να άλλαξε τόσες μορφές κρατώντας το ίδιο όνομα! Και ύστερα μας έκαναν εντύπωση οι 4 γενιές που μας έδειξε ο φίλος el greco fanatic της κούκλας susi από το 1960 μέχρι σήμερα. Η σίντυ την τρώει λάχανο! Οι ιταλίδες rapunjel μου έχουν πάντα αυτόν το ξεχωριστό ιταλικό αέρα! Γεια σου vassoftr! Καλως ήρθες! Πες μας για την κούκλα αυτή! Δούλευαν οι οπτικές ίνες (ακόμη δεν έχω αξιωθεί να δοκιμάσω τη δική μου), την έχεις ακόμη?