Θέλω να ευχαριστήσω κι εγώ με τη σειρά μου όλους τους Moderators της "γενιάς" μου
(ήταν η 3η "γενιά" αυτή; ) για την πολύ καλή συνεργασία.
Λορένα,
Rygar,
Juanita, ήσασταν άξιοι στα καθήκοντά σας και δίκαια ο
Wally χαρακτήρισε την ομάδα συντονιστών ως "αδιαμφισβητητα η πιο επιτυχημένη".
Ιδιαίτερα όμως θα ήθελα να ευχαριστήσω τους "συναδέλφους" στο Τηλεοπτικό Forum Μέρες Τηλεόρασης για το κέφι, τις ιδέες, τις βαθιές γνώσεις και εξειδίκευση και την πραγματικά άψογη συνεργασία που είχαμε τα τελευταία
(σχεδόν) 2 χρόνια. Το στήσιμο του Μέρες Τηλεόρασης σαν ολοκληρωμένο sub-forum
(με την προσθήκη πολλών νέων ενοτήτων πέραν των Τηλεοπτικών Σειρών που προυπήρχαν) συντελέστηκε τον Ιανουάριο του 2009 με την συνεργασία και τον ενθουσιασμό και των 4:
stam1370,
ChristosM,
tsalk και του υπογράφοντος. Σεβόμενοι την τιμή που μας έκαναν οι Administrators του forum να μας χρήσουν πρώτους Moderators του τηλεοπτικού forum, προσπαθήσαμε να το εμπλουτίσουμε και να το κάνουμε πιο πλήρες, με σκοπό να επεκτείνουμε τη συζήτηση και σε άλλα θέματα πέρα των τηλεοπτικών σειρών. Αν και η παρουσία του
stam1370 έγινε λιγότερο συχνή από ένα σημείο και έπειτα, οι τρεις μας με τον
ChristosM και τον
tsalk φροντίσαμε το TV-forum να έχει πάντα θέματα προς συζήτηση, είτε ανοίγοντας νέα θέματα, είτε ανεβάζοντας βίντεο και φωτογραφίες, είτε κάνοντας σχόλια ή δίνοντας απαντήσεις όπου γνωρίζαμε, είτε προετοιμάζοντας/παίρνοντας συνεντεύξεις
(Ν. Μαστοράκης, Α. Τέμπος). Κυρίως, πιστεύω ότι θέσαμε κάποιες βάσεις για να έρθουν έπειτα όλα τα νεότερα μέλη και να δώσουν "ζωή" στο forum Μέρες Τηλεόρασης. Και σίγουρα, όντας από τους πρώτους που γνωρίσαμε το RetroManiaX, κάναμε και πολλούς φίλους μέσα στο forum με ενδιαφέροντα κοινά με τα δικά μας, που είναι και το πιο σημαντικό.
Με τον
tsalk θα συνεχίσουμε, αλλά θέλω να ευχαριστήσω από καρδιάς τον
stam1370 και ιδιαιτέρως τον
ChristosM για την άψογη συνεργασία και απόλυτη σύμπνοια απόψεων που είχαμε όλο αυτό το διάστημα. Θα μας λείψετε, αλλά βεβαίως δεν χανόμαστε, εντός
(και εκτός) forum...