Kabamaru Iga-No, Ninja Boy (1983)

αυτο και το τζουμαρου, στο τοπ 5 των παιδικων μου..!!!
 
Αγαπημενο Anime και αυτο, παρα πολυ γελιο και σε συνδυασμο με την Ελληνικη μεταγλωτιση ακομα πιο αστειο!! :D .
 
Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή:
Ναι,εγω ειδα και λιγο απο το βιντεακι με τα ιαπωνικα, με ξενισε και βασικα ,δε με αρεσε καθολου,ο ηχος κοβοταν ξαφνικα,κατι περιεργα πραγματα,καθολου καλο..ΟΛΟΙ μας πιστευω συνηθισαμε οταν ειμασταν μικροι(και τωρα ακομα)να ακουμε αυτες τις αστειες,τελειες ατακες με ελληνικα..απιστευτο γελιο,κι αυτο και ο σανσιρο..

Υ.Γ. Μηπως το εκαναν ιδιοι και τα δυο?αλλιως καποιος εκανε copy-paste, δεν υπαρχει αλλη περιπτωση..!!
 
ακομα δεν μαθαμε ποιος εκανε την φωνη του καμπαμαρου ο χαλακατεβακης παντως μου ειπε οτι δεν ηταν αυτος γιατι τον ρωτησα
 
Δείτε τι μου ηρθε σημερα απο ταχυδρομείο:

DSCN0817.jpg
 
"Καταραμένε Σιτζούνε!!!!" :D

Καλορίζικο!
 
Χαιρομαι που σας άρεσε! Το ειχα κανει παραγγελία απο ebay και Ιάπωνα πωλητή.. Το δισκάκι κοστιζε 11 ευρω μαζι με 3 ευρω εξοδα μεταφοράς..

Στη μια πλευρα εχει το εισαγωγικό τραγούδι απο το anime του Καμπαμαρού με τιτλο "circus game / sugar" και στη πισω πλευρα εχει το κομμάτι απο τους τίτλους τέλους "sumimasen my love".. Και τα 2 κομματια ειναι πασίγνωστα σε ολους τους θιασώτες του συγκεκριμενου anime και τα θεωρώ κορυφαία.. Λεω αυριο να κανω και βιντεάκι με το βινυλιο και να το ανεβασω youtube..
 
Αν πω οτι δε θα το ήθελα και γω αυτό το δισκάκι θα ήταν ψέματα. Ωραίο απόκτημα Jackie dragon. Περιμένουμε το βιντεάκι
 
Jackie dragon είπε:
Χαιρομαι που σας άρεσε! Το ειχα κανει παραγγελία απο ebay και Ιάπωνα πωλητή.. Το δισκάκι κοστιζε 11 ευρω μαζι με 3 ευρω εξοδα μεταφοράς..Στη μια πλευρα εχει το εισαγωγικό τραγούδι απο το anime του Καμπαμαρού με τιτλο "circus game / sugar" και στη πισω πλευρα εχει το κομμάτι απο τους τίτλους τέλους "sumimasen my love".. Και τα 2 κομματια ειναι πασίγνωστα σε ολους τους θιασώτες του συγκεκριμενου anime και τα θεωρώ κορυφαία.. Λεω αυριο να κανω και βιντεάκι με το βινυλιο και να το ανεβασω youtube..
αν το ανεβασεις να μας πεις γιατι καπαμαρού και ξερό ψωμί!

D@redevil είπε:
"Καταραμένε Σιτζούνε!!!!" :D
Καλορίζικο!
Καταραμένε Μαιτζίμα :D , καλορίζικο
 
Ωραιος ο Jackie.Tετοιες ευκαιριες δεν πρεπει να τις αφηνουμε.
 
Αυτό το "τον χτύπησα με τη νυχτερίδα" ως μετάφραση του αγγλικού bat που αναφέρθηκε, ήταν από τις πιο κορυφαίες πατάτες των ελληνικών μεταγλωτίσσεων! Όπως και το "Είναι ακόμα πράσινος" που αναφέρει ο Σιτζούνε, μεταφράζοντας αυτολεξεί το αγγλικό "He's still green"="Eίναι ακόμα άπειρος/αρχάριος" Αθάνατες ελληνικές μεταγλωτίσσεις!

Εκτός από το γέλιο πάντως, θυμάμαι και κάτι πολύ θλιβερές στιγμές στον Καπαμαρού, εκεί που είναι παιδάκια μαζί με τον Χαγιάτε και λαχταρούν να έχουν μία μητέρα. Είχαν σώσει μία κοπέλα που ήθελε να αυτοκτονήσει τότε, επειδή της είχαν κολλήσει και την αποκαλούσαν μαμά. Πολύ συγκινητικό.
 
Aκόμα να μάθουμε τον ηθοποιό που έκανε τον Kabamaru?
 
perlastar είπε:
Αυτό το "τον χτύπησα με τη νυχτερίδα" ως μετάφραση του αγγλικού bat που αναφέρθηκε, ήταν από τις πιο κορυφαίες πατάτες των ελληνικών μεταγλωτίσσεων! Όπως και το "Είναι ακόμα πράσινος" που αναφέρει ο Σιτζούνε, μεταφράζοντας αυτολεξεί το αγγλικό "He's still green"="Eίναι ακόμα άπειρος/αρχάριος" Αθάνατες ελληνικές μεταγλωτίσσεις! Εκτός από το γέλιο πάντως, θυμάμαι και κάτι πολύ θλιβερές στιγμές στον Καπαμαρού, εκεί που είναι παιδάκια μαζί με τον Χαγιάτε και λαχταρούν να έχουν μία μητέρα. Είχαν σώσει μία κοπέλα που ήθελε να αυτοκτονήσει τότε, επειδή της είχαν κολλήσει και την αποκαλούσαν μαμά. Πολύ συγκινητικό.
περλα ειχε πολλες σκηνες ετσι δραματικες ο καπαμαρου,εχεις δικιο, ειχε κωμικοτραγικες καταστασεις και η ελληνικη μεταφραση τις εκανε ακομα πιο κωμικοτραγικές ;) απο το δραμα στην κωμωδια
 
Dominion είπε:
Aκόμα να μάθουμε τον ηθοποιό που έκανε τον Kabamaru?
Χθες το σκεφτόμουν! Γιατί έβλεπα την ταινία "Το Λυχνάρι του Αλλαντίν" στην οποία ο ίδιος ηθοποιός κάνει τον Αλλαντίν. Ούτε και κει όμως υπάρχουν στοιχεία σχετικά με την μεταγλώττιση :(
 
Ακριβώς τον ίδιο ηθοποιό θα τον βρείς ακόμα και στο κάστ του Captain Harlock να μιλάει πολύ φυσιολογικά και όχι τόσο ιδιαίτερα.
 
Πίσω
Μπλουζα