sunset89
Human RetroDatabase
- Αντιδράσεις
- 259
Συμφωνώ κι εγώ μαζί σου. Τον είχα ψηφίσει κιόλας.Juanita είπε:Εγώ που θεωρώ πως ο πιό σέξυ είναι ο Φραγκάκης, τί να πω;;;;![]()
Ούτε στην 20άδα...
Απαράδεκτο... :angry:
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Σημείωση: This feature may not be available in some browsers.
Συμφωνώ κι εγώ μαζί σου. Τον είχα ψηφίσει κιόλας.Juanita είπε:Εγώ που θεωρώ πως ο πιό σέξυ είναι ο Φραγκάκης, τί να πω;;;;![]()
Ούτε στην 20άδα...
Απαράδεκτο... :angry:
sunset89 είπε:Συμφωνώ κι εγώ μαζί σου. Τον είχα ψηφίσει κιόλας.Τουλάχιστον βγήκε ο Φέρτης. Κι αυτό κάτι είναι!
Εσένα σκέφτηκα για την δεύτερη θέση!!! χαχαχαχα!serano915 είπε:Τώρα εγώ αν σας πω ότι χάρηκα για τις 2 πρώτες θέσεις (Σταύρου-Γεωργούλης) θα φάω πολλές ντομάτες;;;![]()
Με χάλασε λίγο η 20η του Λεμπεσόπουλου, τον ήθελα ψηλότερα (παπάς παπάς, αλλά μας κόλλασε!!!) Αφήνω ασχολίαστο τον Μπουσουλόπουλο και τη θέση που πήρε...:shtup:
Αν και το περίμενα, δεν ήθελα καθόλου να βγει πρώτο το Χαρά αγνοείται. Ψήφιζα μανιωδώς το Λόγω Τιμής! Anw, και το ασημένιο καλό είναι...Χάρηκα πάρα πολύ για το Σπίτι για πέντε! Το είχα ψηφίσει, μου αρέσει πολύ η σειρά και το βιβλίο ήταν από τα αγαπημένα μου σαν παιδί...
Με πήρανε χαμπάρι...sunset89 είπε:Εσένα σκέφτηκα για την δεύτερη θέση!!! χαχαχαχα!![]()
Για αυτό σε εκτιμώ τόόόσο πολύ ρε Πανούλη...mhmerotategiatipino είπε:Πανέμορφη η Σικελιανού στα ελάχιστα αποσπάσματα που είδα. Αχ χάθηκε χάθηκε...
Στις ερωτικές υπήρχε και ένα εντελώς απροσδόκητα καλό αποτέλεσμα....που με εξέπληξε ευχάριστα καθώς το είχα ψηφισει μόνο μία φορά και χτύπησε.... πολύ καλή θέση..ΡΑΦΑΕΛΑ είπε:Πολυ χαρηκα σημερα στο the twenty.Καταφερα ομολογω να συμπεριλαβω 2 ερωτικες σκηνες σειρων εποχης.αλλα η καταταξη στισ κωμικες ηθοποιουσ νομιζω πωσ με απογοητευσε...καπωσ...αλλα τι να πεις...αμα ψηφιζουν 15χρονα...
It's a secret my dear....ΡΑΦΑΕΛΑ είπε:Ποια βρε sunset για πες μας και μας...
Συμφωνώ απόλυτα μαζί σου ΑΛΛΑ:errikos20 είπε:Η Αγγελική Λάμπρη τι έκανε μεσα στην 20άδα??Η Λιβιτσάνου Αντα,Αγγελική Ανδρίτσου και Ελισάβετ Μουτάφη πιο πανω απο Παναγιωτοπούλου,Μπαλανίκα????????![]()
Αυτή η ψηφοφορία είναι ώρες-ώρες για γέλια..
Ο Δημητρίου έχει γράψει για το Μεγάλο Θυμό και την Παλίρροια.ΡΑΦΑΕΛΑ είπε:ΑΑ και ο Δημητριου για ποια σειρα εγραψε μουσικη?οσο για το φανατικα ψηφιζα την ναυπλιωτου.αυτες τισ σκηνες τις ειχα γραψει κανα δυο 3 φορες κ συμπεριληφθηκαν....ευτυχως....αξιζε πραγματικα...
1. Μπέζοςtzias57 είπε:Ο αγαπημένος πρωταγώνιστής κωμωδίας που πιστέυω ότι θα είναι πρώτος θα είναι ο Πέτρος Φιλιππίδης.