Καταρχάς, ευχαριστώ ξανά όλα τα παιδιά για τις ευχές για το νέο μας εγχείρημα και ελπίζω να ανταποκριθούμε στις απαιτήσεις σας...
thamonas είπε:
Πριν απο λίγο καιρό εκανες παράπονα που δεν σου είχε απαντήσει ο Τσουρινάκης σε ένα e-mail, και τώρα θα ήσαστε στο ίδιο κτίριο και θα σηζητάτε και θα γράφετε για adventures.
Χωρίς να θέλω να καταρρίψω τις φαντασιώσεις οποιουδήποτε επίδοξου συντάκτη του PC Master, το πιο πιθανό είναι και μια πενταετία να περάσει όντας στη συντακτική ομάδα, να μην τον συναντήσει ποτέ τον Τσουρινάκη... (αν και ο ίδιος ο Μάνος, από ό,τι διαβάζω το έχει ήδη καταλάβει αυτό...)
Για παράδειγμα, αν εξαιρέσουμε το πρώτο τρίμηνό μου όπου εργαζόμουν ως εσωτερικός και είχε περάσει από τα γραφεία 2-3 φορές, στα επόμενα 6,5 χρόνια, τον συνάντησα νομίζω μόνο άλλες 4 φορές, από τις οποίες τις δυο τυχαία στα γραφεία και την τρίτη σε μια εκδήλωση που έτυχε να παραβρεθούμε και οι δυο...
Milten είπε:
Άν και με κάτι τελευταία τεκτενόμενα όσο αφορά έναν άλλο νέο συντάκτη του περιοδικού, που διαδραματίστηκε στο forum του pcmaster με απογοήτευσες κάπως με την "κυνικότητά" σου
Έχεις δίκιο, ήταν από τις φορές που έχασα την ψυχραιμία μου και ζητώ συγγνώμη για αυτό από όσους αναγκάστηκαν να τα διαβάσουν... Έστω και αν δεν ήμουν μόνος και ήταν πολλοί αυτοί που συμφώνησαν με τη δική μας πλευρά, οφείλω να παραδεχτώ πως δεν έπρεπε να παραφερθώ... Παρόλα αυτά, συνεχίζω να εμμένω στις απόψεις μου πάνω στο θέμα και να θεωρώ πως είναι κακόγουστο να γράφονται τέτοιες ακραίες απόψεις σε ένα τόσο έγκυρο έντυπο, ενώ για να μην δημιουργούνται παρεξηγήσεις, επισημαίνω πως τα ίδια θα έγραφα ακόμα και αν δεν υπήρχε το ενδεχόμενο της αποχώρησης...
Maddog είπε:
Ιδού, βγάλαμε είδηση: το μοναδικό ban στην πραγματικά μακρά και αξιοσέβαστη ιντερνετική ιστορία του Nemo.
Φίλε Nemo, δεν αμφιβάλλω για το λόγο που γράφτηκαν όπως γράφτηκαν και ουσιαστικά δεν κατηγορώ καν τον kuv. Ίσα-ίσα μπορώ να θεωρήσω αυτά που έγραψε ακόμα και "τολμηρή" κίνηση. Ειδικά αν αναλογιστώ πόσοι άλλοι συντάκτες του PCM παλιότερα "εξαφανίστηκαν" χωρίς να γραφτεί πουθενά ούτε μια λέξη για το γιατί και πως ή έστω ένα απλό αποχαιρετιστήριο.
Αλλά δεν παύει να είναι μια εταιρική νοοτροπία που εμένα τουλάχιστον κάπου αμυδρά με ενοχλεί.
Έτσι ακριβώς είναι...
Σχεδόν πάντα οι αποχωρήσεις συντακτών "συγκαλύπτονταν" ηθελημένα και συνήθως χωρίς ευθύνη του εκάστοτε αρχισυντάκτη. Οπότε όπως λέει κι ο Maddog, πάλι καλά που ο Χρήστος πήρε το θάρρος και άνοιξε αυτό το thread στο forum του περιοδικού...
Το μόνο σημείο που κάπως μου κακοφάνηκε προσωπικά (και από όσο ξέρω και τα υπόλοιπα δυο παιδιά) είναι το ότι έτσι όπως γράφτηκε, φαίνεται σαν να ήμασταν εμείς αυτοί που αποχωρήσαμε, ενώ στην πραγματικότητα δεν ήταν δική μας επιλογή...
Ναι, το ξέραμε ότι υπήρχε ένα ενδεχόμενο να συμβεί στο μέλλον... Ειδικά όμως από τη στιγμή που σχεδόν όλοι στην εταιρεία το γνώριζαν εδώ και μισό χρόνο περίπου ότι ετοιμάζουμε ένα τέτοιο εγχείρημα, μας φάνηκε λίγο παράλογο το ότι την ημέρα της έναρξης του site ζητήθηκε ξαφνικά η αποχώρησή μας...