franz
RetroWannaBe
- Αντιδράσεις
- 0
Βόμβα μεγατόνων!!!DINO είπε:
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Σημείωση: This feature may not be available in some browsers.
Βόμβα μεγατόνων!!!DINO είπε:
Εγώ προσωπικά σκοπεύω να το βάλω στο δωμάτιο μου, θα έχω θέμα?sonicman είπε:Μια χαρά είναι η microsoft, ακόμα καλύτερα το xbox και το νέο μηχάνημα θα δώσει ακόμα περισσότερα με την αιχμή της τεχνολογίας που θα βάλει στα σαλόνια μας.
Εχμ... Με τόσα "καντήλια" που έχει φάει από τους χρήστες, αυτή και ο Gates τόσα χρόνια, τελικά λογικό είναι να μεσουρανεί!sonicman είπε:Είναι κανένας ικανός να κουνήσει την microsoft που μεσουρανεί σε ότι καταπιάνεται απο τις αρχές του computing?
Οχι μια χαρα θα εχεις και οικονομικη θερμανση!!franz είπε:Εγώ προσωπικά σκοπεύω να το βάλω στο δωμάτιο μου, θα έχω θέμα?
Όπα, κάτσε γιατί εδώ κάτι λες λάθος...herco είπε:στην πρωτη γενια κονσολων που πηρε μερος τερματισε 2η - στην επομενη γενια τερματισε 3η (στους 3...)
Όταν θα γίνει (Που θα γίνει 100%)
Και δεύτερον και σημαντικότερο, η θέση δεν έχει ΚΑΜΙΑ ΣΧΕΣΗ (Πέρα από το ας πούμε "πρεστίζ".)
Συγνώμη, αλλά δεν έκανες παράθεση, και δεν μπορούσα να ξέρω αν απαντάς σε κάποιον, σε ποιον, και σε τι...herco είπε:Δεν καταλαβαινω που διαφωνεις ακριβως. Αναφερθηκε το "μεσουρανει" - και σε αυτο απαντησα.
Καθόλου! Και για το ποιος και πόσες είναι οι πραγματικές και οι "καθαρές" πωλήσεις στο hardware είναι δύσκολο να πει κάποιος..herco είπε:Παραλειπεις το γεγονος οτι η m$ εφτιαξε τα 2 πρωτα χρονια σχεδον τις διπλες κονσολες απο αυτες που πουλησε - για να καλυψει τα "καμμενα" μηχανακια. Αρα τωρα λοιπον που η παραγωγη του PS3 ξεπερασε αυτην του 360, οι πωλησεις ειναι σαφως περισσοτερες για τη SONY μιας και το PS3 δεν ειχε τετοιου ειδους και μεγεθους προβλημα.
Εδώ η SONY είναι καθαρά τρίτη και καταϊδρωμένη..herco είπε:Μια αλφα συνολικη εικονα πωλησεων ειναι αποτυπωμενη σε διαφορα σημεια στο διαδικτυο - με το 360 να καταλαμβανει την 3η θεση. Δεν ειναι θεμα πρεστιζ - οι πωλησεις και τα κερδη καθοριζουν το πετυχημενο προιον - και σε αυτη τη γενια το 360 ηρθε τριτο σε συνολικες πωλησεις με ζημιες τμηματος καποια δισεκατομμυρια δολαρια.
Άσε την προηγούμενη στην ησυχία της.. ούτε για αστείο η για ειρωνεία μην αναφέρεις την προηγούμενη γενιά..herco είπε:Τωρα για τον "νικητη της γενιας" να το δεχτω αν επιμενεις ..... αλλα με την ιδια λογικη ο νικητης της προηγουμενης ηταν το gamecube ετσι ?
Οντως - λαθος μου.Συγνώμη, αλλά δεν έκανες παράθεση, και δεν μπορούσα να ξέρω αν απαντάς σε κάποιον, σε ποιον, και σε τι...Και ειδικά όταν το ποστ είναι το πρώτο σε νέα σελίδα..
Εσυ μιλας για την οικονομικη κατασταση του τμηματος entertainment της m$, που εχει μπει μεσα περιπου 5 δις δολαρια απο το 2003 και μετα. Το οτι η εταιρεια εχει 40-50 δις δολαρια ταμειο και μπορει να ειναι ακομα ανοιχτη δεν σημαινει οτι υπαρχει εστω και η παραμικρη κερδοφορια-επιτυχια ουτε σε αυτη τη γενια, ουτε στην προηγουμενη.Τις πωλήσεις και τα κέρδη δεν τις κάνουν το hardware (Που συνήθως οι κονσόλες πουλιούνται και ελάχιστο η και καθόλου κέρδος.. Ειδικά στην αρχή.), αλλά το software.. Και εκεί η κατάσταση είναι ξεκάθαρη..Το 360 έχει πουλήσει πολύ περισσότερα παιχνίδια από το PS3, συν τα κέρδη που έχει από το XBOX Live..
Λες να εχω αντιρρηση ?Καθαρά, ψυχρά, οικονομικά, ένας ήταν ο κυρίαρχος... Wii και Nintendo.
Και εδω φυσικα συμφωνουμε.Α! Και αν μου πεις τίποτα για "δύναμη", στην προηγούμενη ήταν το XΒOX, και στην προπροηγούμενη το Ν64...![]()
Κοίτα... Αν πάμε να κάνουμε οικονομική ανάλυση για την συνολική κατάσταση της κάθε εταιρίας, πρώτον δεν μπορούμε, δεύτερον δεν έχουμε όλα τα στοιχεία, τρίτον είναι πάρα πολύ μπερδεμένη και μεγάλη ιστορία..herco είπε:Εσυ μιλας για την οικονομικη κατασταση του τμηματος entertainment της m$, που εχει μπει μεσα περιπου 5 δις δολαρια απο το 2003 και μετα. Το οτι η εταιρεια εχει 40-50 δις δολαρια ταμειο και μπορει να ειναι ακομα ανοιχτη δεν σημαινει οτι υπαρχει εστω και η παραμικρη κερδοφορια-επιτυχια ουτε σε αυτη τη γενια, ουτε στην προηγουμενη.
Αυτά που λες μάλλον είναι από το ίδιο θέμα.. Και μάλλον τα πράγματα δεν είναι ακριβώς έτσι..herco είπε:Σου ξαναλεω οτι τα 4 δις ζημια του XBOX1 και τα 3 δις του XBOX360 (συνολο 7 δις ..) θα ειχαν κλεισει οποιαδηποτε εταιρεια - και το οτι η m$ εχει δεκαδες δις γενικο ταμειο (πραγματικα χρηματα οχι λογαριασμους λογιστικης) την κανει να υπαρχει ακομα στην αγορα κονσολων - αλλα ΧΩΡΙΣ κανενα κερδος καμια επιτυχια.
Και εγώ τα ίδια.. καληνύχτα..herco είπε:Και καπου εδω παω να ξεραθω - τα λεμε αυριο παλι![]()