- Αντιδράσεις
- 1.435
ροζ - ασπροdemis είπε:η kiss είναι αρχετυπική σοκολάτα. πορτοκαλί περιτύλιγμα με το φιλί ....
Καλως ηρθες στην παρεα μας
ροζ - ασπροdemis είπε:η kiss είναι αρχετυπική σοκολάτα. πορτοκαλί περιτύλιγμα με το φιλί ....
Ειναι διαφορετικη μετα τα μαρκετιστικα μαιμουδισματα με το και καλα εξτρα γαλα μεσα σε σοκολατες. Μια προσπαθεια να πεισθουν μπαμπουινοι γονεις οτι ειναι θρεπτικο ενα junkfood και μονο αποτελεσμα η καταστροφη της γευσης.mad είπε:και όμως στη δεκαετία του 80 ήταν πορτοκαλί το περιτύλιγμα.Ροζ άσπρο τις συναντάω τώρα .Μια φορά που δοκίμασα πρόσφατα η γέμιση της μου φάνηκε διαφορετική, σε σχέση με τότε , δεν είχε τόσο έντονη γεύση .
Mε εκανες κομματια! Αυτο ηταν το αγαπημενο μου γλυκο και μαλιστα σε νηπιακη ηλικια. Το επισημο ονομα του για μενα ηταν ''κοκο''(αργοτερα καταλαβα οτι λενε και αλλα πραγματα ετσι :flower: ), και με πηγαινε η γιαγια μου στο φουρνο για να μου παρει. Υπαρχει πουθενα?exetlaios είπε:3) "Τριπλό κεράσι".
Ήταν ουσιαστικά 3 σοκολατάκια με κεράσι,
ενωμένα ώστε να σχηματίζουν 1 σοκολάτα.
Είχε και λικέρ μέσα.
Ενδεχομένως να υπάρχει ακόμα.
Έχω πολύ καιρό να την πετύχω κάπου.
joe είπε:Mε εκανες κομματια! Αυτο ηταν το αγαπημενο μου γλυκο και μαλιστα σε νηπιακη ηλικια. Το επισημο ονομα του για μενα ηταν ''κοκο''(αργοτερα καταλαβα οτι λενε και αλλα πραγματα ετσι :flower: ), και με πηγαινε η γιαγια μου στο φουρνο για να μου παρει. Υπαρχει πουθενα?
YouTube - LILA PAUSEdr_slump είπε:Η Lila Pause υπάρχει ακόμα; Θυμάμαι ακόμα καθαρά τη διαφήμιση με τον Κοντογιαννίδη...
Τώρα όμως η παιδική παχυσαρκία είναι στα φόρτε της...τότε δεν ήταν...candy είπε:Τότε οι παιδικές τροφές είχαν άλλη γεύση, πιο γλυκιά.Τώρα έχουν βγάλει και τη ζάχαρη από τις φρουτόκρεμες, σκέτη απελπισία!!!Δοκίμασα σχετικά πρόσφατα μπισκοτόκρεμα και ήταν εντελώς άγευστη.Άμα έχεις μεγαλώσει με ζαχαρούχο γάλα και μερέντα, άντε να ζήσεις χωρίς ζάχαρη μετά. :baby2:
Luis Enrique είπε:Αλλα μπινελικια της εποχης ηταν και οι σοκοφρετες κομμενες κομματακια, και συγκεκριμενα οι "ανταγωνιστριες" Pocket Pie και Amaretti Αν θυμαμαι καλα τη διαφημιση της εποχης το catch phrase ηταν το "κοβεις οσο θελεις, και την αλλη την κρατας"!