katerinak
Expert
- Αντιδράσεις
- 3.088
τωρα ειναι ενταξει,ευχαριστουμε και τους δυο σαςMandrake είπε:Το πρώτο το έφτιαξε η Μαριάννα, το δεύτερο εγώ. Για δες τώρα αν είναι καλύτερο... Αφαίρεσα το τέλος, φυσικά, γιατί έδινε spoiler και καλό είναι να μην υπάρχουν τέτοια για όσους δεν έχουν δει το φιλμ. Ευχαριστούμε πολύ!!
Γεια σου lass! Ειμαι κι εγω διαχειριστης στο retrodb,οποτε εχω βαλει αρκετα στοιχεια για Νορα! Αν θες εχω και το σχετικο club της στο Pathfinder οπου μπορεις να βρεις εκει περισσοτερους συντελεστες!lass είπε:@johnalepou αν έχεις στοιχεία για να συμπληρωθούν και άλλες παραστάσεις της Νόρας
στείλε μου ένα μήνυμα. Ξέρω αρκετά έργα στα οποία συμμετείχε αλλά έχω μόνο
το δικό της όνομα.
Mandrake είπε:Δε θα διαγραφεί κανένα λήμμα, μιας και για οποιαδήποτε περίοδο θεατρικής παράστασης προβλέπεται να ανοίγουμε νέο λήμμα. Δεν είναι "επαναλήψεις" οι περιόδοι θεατρικών παραστάσεων και αφενός μπορεί να έχουμε διαφορετικούς ηθοποιούς όπως και λοιπούς συντελεστές, αφετέρου ενδέχεται να ανεβαίνουν σε διαφορετικά θέατρα. Τις αντιμετωπίζουμε ως διαφορετικές παραγωγές, γιατί τέτοιες είναι. Επομένως απλώς χρειάζεται να αναφερθεί στο trivia κάθε μίας αυτό που αναφέρεις και να υπάρχει ένα hyperlink που θα οδηγεί απ' τη μία θεατρική παράσταση στην άλλη.
Επίσης αυτή η Ζέτα Μενεγάκη καλώς περάστηκε εκεί που περάστηκε και ξέρεις πολύ καλά πως δεν υπάρχει κανένα λάθος. Εάν υπονοείς κάτι, δεν έχεις παρά να το πεις ανοιχτά και όχι με υπονοούμενα. Είμαι σίγουρος ότι μπήκες στο προφίλ της και έχεις διαβάσει ποια είναι. Υπάρχει και σχετικό βίντεο στο youtube, απ' το οποίο αντλήθηκε η πληροφορία για να την περάσω στη βάση.
Κι εγώ ζητώ συγνώμη εάν ήμουν κάπως απότομος και εξηγούμαι: Πως υποννοούσες, ενδεχομένως, ότι δεν ανήκει στην showbiz, οπότε κακώς περάστηκε. Κάτι που δε με βρίσκει σύμφωνο γιατί δε μου αρέσει αυτός ο διαχωρισμός "επωνύμων", λες και οι υπόλοιποι δεν έχουν όνομα και δεν έχουν θέση στη βάση αυτή. Όταν παρατήρησες την Ζέτα στο "Ciao ΑΝΤ1" και είδες ότι έχει δικό της λήμμα (είναι με μπλε χρώμα το όνομα), αντί να μπεις στο λήμμα το οποίο έχει φτιαχτεί από τον Αύγουστο του 2013, μπαίνεις σε ολόκληρη διαδικασία να έρθεις στο φόρουμ να πεις ότι είναι λάθος. Ανεξάρτητα απ' το αν την ήξερες ή όχι... Ένα κλικ και πέντε λέξεις είναι όλες κι όλες. Τι έπρεπε να υποθέσω, λοιπόν; :xm: Η Ζέτα Μακρυπούλια δε γνωρίζω να είχε εμφανιστεί ως καλεσμένη στο "Ciao ΑΝΤ1", πριν ή μετά την περίοδο που εργάστηκε. Εάν γνωρίζεις κάτι τέτοιο, πέρασέ την και στους καλεσμένους!johnalepou είπε:Για τη Ζετα Μενεγακη ειλικρινα νομισα ότι καποιος εκ παραδρομης εκανε συνδυασμο Μενεγακη-Μακρυπουλια.Δεν γνωριζα ότι προκειται για την μητερα της Ελένης ΜΕνεγακη,δεν το προσεξα όταν μπηκα στο λημμα της , ειδα μονο ότι ειχε μονο αυτή την συμμετοχη,οποτε ζητω συγνωμη. Τι να υποννοουσα όμως με αυτό δεν καταλαβαινω τι εννοεις...
Οσον αφορα το ΕΝΑΣ ΤΡΕΛΛΟΣ ΕΡΩΤΑΣ και ΑΧ ΑΥΤΗ Η ΓΥΝΑΙΚΑ ΜΟΥ δεν προκειται για δυο διαφορετικες παραγωγες , αλλα για την ιδια.Η Νορα ανεβασε το εργο αυτό μια και μοναδικη φορα στο θεατρο Λαμπετη το καλοκαιρι 1991.
Όλα έτοιμα! Σ' ευχαριστούμε!katerinak είπε:στην ταινια προσθεστε και το ονομα "Κωστας Φλωρατος"Προβολή συνημμένου 104533
αυτη ειναι η μικρη Μαρθα Τσιμπουκη
Προβολή συνημμένου 104534
Η Ζέτα Μακρυπούλια εμφανίστηκε ως καλεσμένη και εδωσε και συνέντευξη στο Ciao Ant1 την τελευταια σεζον επί Γιώργου Μαρίνου.Mandrake είπε:Η Ζέτα Μακρυπούλια δε γνωρίζω να είχε εμφανιστεί ως καλεσμένη στο "Ciao ΑΝΤ1", πριν ή μετά την περίοδο που εργάστηκε. Εάν γνωρίζεις κάτι τέτοιο, πέρασέ την και στους καλεσμένους!
Όσον αφορά το "Ένας Τρελλός Έρωτας" και το "Αχ! Αυτή Η Γυναίκα Μου", γράφεις τα εξής: "όμως προκειται για την ιδια παρασταση που παιχτηκε με τον πρωτο τιτλο..." που σημαίνει πως είχε προηγηθεί άλλη θεατρική παράσταση με τον πρωτότυπο τίτλο. Εκτός αν αναφέρεσαι σε άσχετη παλαιότερη παράσταση (ή παραστάσεις) απ' το έργο των Τσιφόρου/Βασιλειάδη. Σε αυτή την περίπτωση έχεις δίκιο και πρέπει να γίνει συγχώνευση! Αν επιβεβαιώνεις αυτά που γράφω (εγώ δε γνωρίζω, σχετικά...), πες για να φτιάξουμε. Θα το αναλάβεις ή θέλεις να το κάνω εγώ; Δεν υπάρχει πρόβλημα.
Mandrake ευχαριστω για τις πληροφοριεςMandrake είπε:Φυσικά και έχει! Αφήνουμε τον τίτλο που αναγράφεται στο λήμμα της παραγωγής και έχουμε ένα ανακατευθυντήριο με της σημερινής ορθογραφίας τον τίτλο, ώστε όταν ψάχνει την ταινία κάποιος, να τον βάλει στον αυθεντικό τίτλο. Για δώσε "Οι ξενιτεμένοι" τώρα να δεις τι θα σου βγάλει! Εάν είχες γράψει τον τίτλο ακριβώς, θα σε έβαζε εδώ, ενώ δίνοντας "Οι ξενιτεμένοι" σε βγάζει εδώ. Εάν πατήσεις και στο hyperlink που σου βγάζει η σημείωση επάνω, θα δεις και τη δημιουργία της ανακατεύθυνσης που έχει γίνει. Έτσι γίνεται σε όλες τις ταινίες που έχουν παλαιά ορθογραφία με τα "η", στα διπλά "λ" σε λέξεις όπως "τρελλός", σε κάτι "γίνη" αντί "γίνει" και σε άλλες περιπτώσεις.