Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Σημείωση: This feature may not be available in some browsers.
Μακαρι!! Και ελπιζω να κανει remake τα παλια!Wally είπε:
Εάν θες HD τα παίζεις σε emulator!!Οχι μονο το shenmue αλλα οι φημες λενε οτι και το skies of arkadia θα κυκλοφορησει σε HD.
Παμε για PS4?Wally είπε:Προβολή συνημμένου 76421
Απο τη μια με ενθουσιαζει η ειδηση, απο την αλλη η υπαρξη του Cerny μου βαραει ασχημα καμπανακια ως προς την πλατφορμα αναπτυξης...
Πανο σε ποια απ' ολες; ^^Wally είπε:Εχω πιστη οτι ο Δασκαλος δεν θα παει στην Dark Side
Για μενα προσωπικα η Sega επρεπε να κυκλοφορησει το Shenmue 2 για το Dreamcast στην Αμερικη και ας ειχε ιαπωνικες φωνες. Γιατι οταν κυκλοφορησε στο XBOX τι εγινε; Τιποτα! Γιατι; Οι περισσοτεροι το ειχανε αγορασει για Dreamcast μεσω ιντερνετ η απο καταστηματα που το κανανε import στην Αμερικη.Wally είπε:Ο Δασκαλος δεν πρεπει να εχει κοντη μνημη!
Τη στιγμη που το Μπλειστέιτιο επαιζε ταινιουλες, hype-αρε, προβαλοταν ως μεσσιας στα εντυπα και κυκλοφορουσε κατι παιχνιδια με προυπολογισμο ψιλικατζιδικου γειτονιας, η Sega του εμπιστευτηκε το μεγαλυτερο budget που ειχε δωθει ποτε σε videogame.
Η MS εμπιστευτηκε το franchise ξεροντας απο πριν οτι δεν θα κονομησει. Χαρη σε αυτη κυκλοφορησε το Shenmue II και στην Αμερικη.
Η Sega τελειωσε. Ασχολειται με το να κανει χαζοχαρουμενιες σε φορητα της Nintendo. Δεν εχω πλεον ουδεμια πιστη ή προσδοκια. Η MS πρεπει να δρασει αμεσα.