Sofologiotatos
RetroActive
- Αντιδράσεις
- 40
:animlaugh: :animlaugh: Teflon θα μας τρελάνεις μου φαίνεται... Αλλά έχεις δίκιο, όντως μοιάζει με το στυλ του Μπομπ! Δεν νομίζω όμως ότι είναι η καλύτερη επιλογή... ΟΚ, μπορεί να δίνει μια νέα, παλιμπαιδιστική πινελιά στον χαρακτήρα (ίσως μία αμυδρή ανάμνηση από την εποχή που τον έλεγαν Άνακιν), αλλά φοβάμαι ότι αντί για την επιβλητική ανάσα θα ακούγονται μπουρμπουλήθρες... :animrolleyes: (Παρεμπιπτόντως Candy, πρόκειται για την εμπριμέ κάσκα που είναι φάτσα φόρα στην εικόνα)
Απίστευτο πάντως τι προϊόντα κυκλοφορούν με βάση τον Πόλεμο των άστρων... Πρόπερσι, όταν ήμουν ακόμη αμύητος (ωιμέ ο δύστηνος, ο δύσμοιρος κ.τ.λ.), είχα δει στο Village Center Θεσσαλονίκης να πωλείται ένα φωτόσπαθο σε φυσικό μέγεθος που έκανε γύρω στα 160 ευρώ. Δεν ξέρω αν διατίθεται ακόμα. Όσοι ενδιαφέρεστε, σπεύσατε! Η τιμημένη σχολή των τζεντάι πρέπει να αναβιώσει!!! Vampire in a cathedral, νομίζω ότι πρέπει να κάνεις την αρχή, εν ονόματι της διαφύλαξης της ειρήνης στο σύμπαν...
:lasercannon:
(ναι, ξέρω, δεν είναι φωτόσπαθο αλλά έχετε να προτείνετε καλύτερο smiley; )
Απίστευτο πάντως τι προϊόντα κυκλοφορούν με βάση τον Πόλεμο των άστρων... Πρόπερσι, όταν ήμουν ακόμη αμύητος (ωιμέ ο δύστηνος, ο δύσμοιρος κ.τ.λ.), είχα δει στο Village Center Θεσσαλονίκης να πωλείται ένα φωτόσπαθο σε φυσικό μέγεθος που έκανε γύρω στα 160 ευρώ. Δεν ξέρω αν διατίθεται ακόμα. Όσοι ενδιαφέρεστε, σπεύσατε! Η τιμημένη σχολή των τζεντάι πρέπει να αναβιώσει!!! Vampire in a cathedral, νομίζω ότι πρέπει να κάνεις την αρχή, εν ονόματι της διαφύλαξης της ειρήνης στο σύμπαν...
:lasercannon:
(ναι, ξέρω, δεν είναι φωτόσπαθο αλλά έχετε να προτείνετε καλύτερο smiley; )