El_Greco_Fanatic
RetroMaNiaC
- Αντιδράσεις
- 22
Αναστασια είπε:Τελεια τα ρουχαλακια Betty, Mytinyworld μου!!! Και πολυ ωραια μας τα εδειξε η Sindy!!! Ειναι γεννημενη μοντελο τελικα.
El_greco_fanatic σε ευχαριστουμε για τις υπεροχες φωτογραφιες που μας βρηκες, γιατι Susi G4 δεν εχω ξαναδει και μου αρεσει παρα πολυ...κριμα που ειναι στην αλλη ακρη της γης!!!
Απο οτι καταλαβα, και εδω πρεπει να με βοηθησετε, Dr.MytinyWorld και Dr.Rapunjel (ειμαστε δοκτωρ στην κουκλολογια βλεπεις ) οτι αυτη εδω η Susi που μας εδειξε ο El_greco_fanatic ειναι μια κουκλα της Πεντιγκρι με ματακια πλαστικα οπως η ΒΙΒΙΒΟ μας, για αυτο λεμε MytinyWorld οτι ειναι μια αντιπαλος ή μαλλον καλυτερα μια προ/ΒΙΒΙΒΟ!
El_greco_fanatic εδω μπορεις να δεις οτι η ιστορια της Susi ενωνεται με εκεινη της Sindy Pedigree. Kοιτα την δευτερη και τριτη φωτογραφια, ειναι μια αγγλικη Sindy Pedigree, και ειναι ιδια με την βραζιλιανικη Susi των πρωτων γενεων
http://www.retromaniax.gr/vb/showpost.php?p=179395&postcount=20
Παιδια εδω θελει πολυ ψαξιμο γιατι ο φιλος μας El_greco_fanatic μας ανοιξε νεους οριζοντες. Οπως παντα εισαι fantastic και να αφησεις την γυναικα σου να σου γεμισει το σπιτι με αυτην την κουκλα!!! Παντα υπαρχει χωρος για μια τοσο ομορφη υπαρξη!!! Κι εγω στην θεση της το ιδιο θα εκανα! Οι σπιρτουληδες ας στριμωχτουν λιγο!!!
Αναστασία μου δεν διαφωνώ να επεκταθεί και στις κούκλες άλλα σε λίγο θα εχούμε πρόβλημα μετάξι παλιών αυτοκινήτων, playmobil , robot ,Action man ,G.I.Joe Τρένα. Σπιρτούλια φυσικά παιχνίδια του παιδιού γιατί πρέπει να έχει και αυτή τα δικά τις το σπίτι έχει μεταμορφωθεί στο βασίλειο του παιδιού!!!!