Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Σημείωση: This feature may not be available in some browsers.
Μπορω να ρωτησω dimitri που βρηκες αυτο το αποσπασμα;dimitri10b είπε:Και επανέρχομαι με τις δηλώσεις της Αλίκης όπως τις αντέγραψα κατά γράμμα από το περιοδικό...Τι της εύχεστε;
Κατʼ αρχήν της εύχομαι να έχει θεατρικές επιτυχίες. Να εκπληρωθούν όλα της τα όνειρα-μια ευχή που της δίνω από την καρδιά μου. Και στην ιδιωτική της ζωή να βρει έναν άντρα, όπως εγώ τον Δημήτρη και να την κάνει ευτυχισμένη, όπως με έκανε εμένα ο Παπαμιχαήλ. Που να την αγαπάει και να τη σέβεται τόσο, όσο εμένα ο άντρας μου.
bambinella το πρωτο κομματι ειναι απο το fan club της Αλικης και εχουν κανονικα τις σελιδες του περιοδικου οπως δημοσιευτηκε το 1967 καποιος αν ξερει πως γινεται μπορει να τις σκαναρει δεν ειναι παραποιημενα λογια, ενω το δευτερο σκελος ειναι απο το fan club της Τζενης και γραφει οτι ειναι απο συνεντευξη της Αλικης το 1995.Στο δευτερο αποσπασμα μπορει να εχεις και δικιο το πρωτο ομως ειναι αυθεντικο γιατι εχουν σκαναρει τις σελιδες του περιοδικου και μπορεις αν εισαι γραμμενη εκει να τα διαβασεις κι εσυ.bambinella 100 είπε:Ιολη, εγω θα επαναλαβω αυτο που εγραψα λιγο πιο πανω. Κατα τη γνωμη μου, η Αλικη δεν μπορουσε να πιαστει φιλη και δεν περιμενα τη συνεντευξη του Ταχυδρομου για να βγαλω αυτο το συμπερασμα. Το εχω βγαλει συν τω χρονω, απο πραγματα που διαβασα, που ειδα, που μου μετεφεραν ανθρωποι που την ειχαν γνωρισει, και απο αυτα που καταλαβαινει ο νους μου.Υπαρχει ομως ενα γεγονος που δεν αλλαζει και ειναι πολυ ασχημο: ο συνδεσμος που παρεθεσες (και δε φερεις καμια ευθυνη, το ξαναλεω) ειχε διαστρεβλωσει καποια λογια της Αλικης. Ψαχνοντας περισσοτερο ειδα οτι το ιδιο διαστρεβλωμενο κειμενο κυκλοφορει και σε αλλες σελιδες του διαδικτυου και αυτο ειναι πολυ αδικο προς την ιδια την Αλικη. Αναπαραγονται ψευδη και δημιουργουνται εσφαλμενες εντυπωσεις.
Δημητρη φυσικα απο τη στιγμη που εχουν πεθανει και οι δυο και η Αλικη και η Τζενη μη μου πεις οτι περιμενες να βγαινουν οι συγγενεις και οι φιλοι και να λενε οτι δεν ηταν πραγματικες φιλες οταν πεθαινει καποιος ολοι μετα λενε τα καλυτερα γιατι δεν βρισκονται πια εν ζωη και δεν εχει νοημα να συνεχιστει κατι αρνητικο γιαυτες.Και μιλαω γενικα τωρα ετσι γινεται παντα.Παντως δεν ηταν οι κολλητες φιλες κυριως ειχαν κοινωνικες και απαραιτητες συναναστρωφες του χωρου που εχουν ολοι οι ηθοποιοι.dimitri10b είπε:Μιλάμε για μια ολόκληρη ζωή που ουσιαστικά συμπορεύτηκαν στον ίδιο χώρο. Σίγουρα υπήρχαν οι καλές και οι λιγότερο καλές στιγμές στη σχέση τους. Ωστόσο όταν τόσοι πολλοί και τόσο κοντινοί τους άνθρωπο συγκλίνουν στο ότι ήταν φίλες, νομίζω δεν χωράει αμφιβολία. Υπάρχουν δηλώσεις πολλών ατόμων, με ποιο πρόσφατη την συνέντευξη του γιού της Τζένης, Κωνσταντίνου Καζάκου, στο ΟΛΑ που έλεγε πως είχε κρυφακούσει τηλεφώνημα της Αλίκης προς τη μητέρα του, κατά το οποίο η πρώτη της εκμυστηρεύονταν τα ερωτικά της. Υπάρχουν άπειρα τέτοια περιστατικά, που μιλούν για συναθροίσεις στα σπίτια των δύο γυναικών κ.λ.π Επίσης η Αλίκη κατά την πρεμιέρα της Evita παρουσίασε την Τζένη στον Άγγλο παραγωγό ως την ''πρώτη κυρία του θεάτρου μας''...Και επιμένω πως ειδικά η Αλίκη, που την έχω ''μελετήσει'' πιο στενά, την εκτιμούσε πάρα πολύ. Όσο για το αν η Αλίκη είχε φίλους, φυσικότατα και είχε. Και φίλους πραγματικούς, που με τη στάση τους την τίμησαν και ζωντανή αλλά κυρίως όταν έφυγε...
Ε αφου αγαπιοντουσαν τοσο πολυ και οι δυο τους θα μπορουσαν να παραμερισουν τις οποιες διαφορες και να συνεργαστουν στο θεατρο αλλα καμια δεν θα καταδεχοταν να μπει το ονομα της δευτερο ας ειμαστε ειλικρινεις και επισης καμια δεν θα δεχοταν τις κριτικες αν ελεγαν οτι η μια ηταν καλυτερη ενω η αλλη οχι φυσικα λοιπον και ειχαν ανταγωνισμο.Ακομα και η Ελλη Λαμπετη με την Κυρια Κατερινα μπορεσαν να συνεργαστουν στο θεατρο που δεν ειχαν και τις καλυτερες σχεσεις και η Αλικη και η Τζενη που ηταν και φιλες δεν μπορεσαν να τα βρουν για να συνεργαστουν? Νομιζω οτι αυτο λεει πολλα.atanasio είπε:Παρακολούθησα με ενδιαφέρον τα όσα γράψατε αγαπητοί φίλοι σχετικά με τη φιλία -εντός ή εκτός εισαγωγικών- Αλίκης και Τζένης. Να προσθέσω ότι η Αλίκη επεδίωξε, τουλάχιστον σύμφωνα με όσα έλεγε η ίδια, να συνεργαστεί με την Τζένη στο θέατρο δύο φορές, το 1975 στις ''Τρεις αδερφές'' του Τσέχωφ -το σχέδιο περιελάμβανε μάλιστα Αλίκη, Τζένη και Έλλη Λαμπέτη- και στα τέλη της δεκαετίας του '80 στη ''Μαρία Στιούαρτ'' του Σίλερ, με την Αλίκη ως Μαρία Στιούαρτ και την Τζένη ως Ελισάβετ. Επίσης, σκεφτείτε τι τρελές εισπράξεις θα είχε κάνει στα μέσα της δεκαετίας του '60 μια κινηματογραφική ταινία με πρωταγωνίστριες τη Βουγιουκλάκη και την Καρέζη σε ισότιμους ρόλους -έχω στο μυαλό μου το παράδειγμα της γαλλικής υπερπαραγωγής του 1965 ''Βίβα Μαρία'' με τις Γαλλίδες εθνικές σταρ, Μπριζίτ Μπαρντό και Ζαν Μορό, που είχε σκίσει στα ταμεία παγκοσμίως και τα γυρίσματά της απασχολούσαν τον Τύπο επί μήνες. Αν είχαν λίγο παραμερίσει τα ''εγώ'' τους η Αλίκη και η Τζένη και εάν υπήρχει ένας σκηνοθέτης ικανός να τις διαχειριστεί -όπως ο Λουί Μαλ του ''Βίβα Μαρία''- θα είχαμε και στην Ελλάδα μιαν αντίστοιχη μυθική ταινία.
Τονυ το εχω δει το βιντεο αυτο στο youtube.Καποιοι κατω απο αυτο το βιντεο στο youtube εγραψαν οτι ηταν τοσο ψευτικη σαν να υποδυεται ρολο.tonytony είπε:Βρε παιδιά απορώ τι έχετε πάθει ξαφνικά με την Αλίκη και τη Τζένη; Διαβάζω και διαβάζω αλλά δεν αντέχω άλλο να μη μιλήσω...Πολύ απλά , θέλετε να σας παραθέσω το βίντεο με την Αλίκη στις ειδήσεις του ΑΝΤ1 μόλις πέθανε η Τζένη; Είναι ανατριχιαστικό! Όσοι το θυμάστε από τότε θα καταλάβετε τι λέω...
Θυμάμαι η συγκεκριμένη φωτογραφία είχε δημοσιευτεί και γίνει γνωστή πριν αρκετά χρόνια στο περιοδικό "Λοιπόν" , ακόμα ζούσε η Αλίκη...ioli1453 είπε:Η πρωτη παπαρατσι φωτογραφια της Αλικης Βουγιουκλακη το 1979 στο εξωχικο της εδω http://joytv.gr/%CF%83%CF%80%CE%AC%CE%BD%CE%B9%CE%BF-%CE%BD%CF%84%CE%BF%CE%BA%CE%BF%CF%85%CE%BC%CE%AD%CE%BD%CF%84%CE%BF-h-%CF%80%CF%81%CF%8E%CF%84%CE%B7-%CF%80%CE%B1%CF%80%CE%B1%CF%81%CE%AC%CF%84%CF%83%CE%B9-%CF%86/