1969 Dramatic New Living Barbie
Ο φιλος μας ο bibi-bo, που ειναι πολυ πιο ενημερωμενος σε αυτα τα θεματα παιχνιδιων, και τον ευχαριστω, μου ανεφερε την Dramatic New Living Barbie
Πηγα λοιπον κι εγω να διαβασω μερικα πραγματα για αυτην! Γιατι κι εγω, μην νομιζετε, δεν ειμαι και παντογνωστης αυτης της κουκλας, διαβαζω και σας τα μεταφερω. #)
Η Dramatic New Living Barbie λοιπον, βγηκε το 1969, σε ξανθο, κοκκινομαλλικο και μελαχροινο.
Τα ματια της ηταν μπλε και ειχε φυτευτες βλεφαριδες. Το κεφαλι ηταν φτιαγμενο στην Ιαπωνια, οπου ειπαμε οτι γινοταν το καλυτερο και πιο προχωρημενο βυνιλιο.
Το σωμα αντιθετα φτιαχνοταν στην Taiwan.
Τα ποδια της ηταν ισια, κι οχι στις μυτες οπως οι προηγουμενες, για αυτο ηταν και πιο κοντη στο υψος.
Παρολο που ειχε μεγαλη ευχερεια κινησεων, οπως βλεπετε και στην φωτογραφια, δεν αρεσε πολυ στις μικρες της θαυμαστριες γιατι λογω αυτων των ποδιων δεν της εμπαινε το τακουνι!!!!
Αμ που να ξερανε τα πουλακια μου οτι ηταν καλυτερα το αθλητικο παπουτσακι παρα το ψιλοτακουνο...αλλα αυτα εχει η κοινωνια...εκειιιιιι η καημενη η κουκλα/γυναικα να υποφερει με την τακουναρα και να μην μιλαει... 8)
πηγη φωτογραφιας
http://www.fashion-doll-guide.com