Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Σημείωση: This feature may not be available in some browsers.
Συμφωνω απολυτα με τη vassoftr μας! Το γαλαζιο παει τελεια στην μαυρισμενη Μαλιμπου! Το ρουχο ειναι πολυ προχωρημενο!vassoftr είπε:Εκτυφλωτικό χρώμα!!!
Δηλαδη πως εγινε αντικαρκινικο συμβολο δεν καταλαβα?Αναστασια είπε:Ακομα και τα χιλιοκαταραμενα πλουσια στηθη της εχουν μια σημαντικη αξια: η Ruth Handler (1916-2002), η γυναικα που την κατασκευασε, οταν χτυπηθηκε και επιβιωσε απο τον καρκινο του μαστου, αποφασισε να ιδρυσει μια εταιρεια την Nearly Me, που κατασκευαζει τεχνικες προσθηκες μαστου, ωστε να βοηθησει τις γυναικες που εχουν υποστει εγχειριση (μαστεκτομη) να αντεπεξελθουν με θετικοτητα και πιστη οτι τιποτε δεν χαθηκε απο την θηλυκοτητα τους. Η Βarbie εγινε απο τοτε ενα ακομα συμβολο, και υπενθυμιση, της προληψης κατα του καρκινου στις γυναικες, και υποστηριξη σε περιπτωση απωλειας.
Tywien είπε:Δηλαδη πως εγινε αντικαρκινικο συμβολο δεν καταλαβα?
Αλλαξε εκτοτε κατι στο προιον Μπαρμπι προς αυτο το σκοπο? (θα ηθελα καποιες πληροφοριες αν πχ πια συνοδευεται απο καποιο φυλλαδιο; η αν βγαινουν καποιες συλλεκτικες/επετειακες με ενα μαστο η κουρεμενα/πεσμενα μαλλια απο χημειοθεραπεια; η αν απο καθε μπαρμπι η ματελ δινει καποια λεφτα σε νοσοκομεια)
Πως και απο ποιον χρεωνεται και στη Μπαρμπι ο αγωνας για την υπενθυμιση / προληψη κατα του καρκινου του μαστου;
Ευχαριστω.
Rapunjel μου την εκανες κουκλα την barbie superstar!!! Ειναι original Σουπερ Σταρ και την εσωσες και απο τα σκουπιδια να λερωνει το περιβαλλον με το καταραμενο το υλικο απο το οποιο φτιαχνουν ολες αυτες τις fashion dolls.rapunjel είπε:Μου χαρίσανε μια barbie superstar σε κακά χάλια. Κουρεμένη,με σβησμένο στόμα,με κομμένα πόδια στα δάχτυλα στο ένα και στο κουτεπιέ στο άλλο. Εκτός τα πόδια που κανένα πόδι δεν ταιριάζει από το νοσοκομείο της barbie που έχω, την υπόλοιπη την έφτιαξα όπως μπορούσα και σας τη δείχνω.