Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Σημείωση: This feature may not be available in some browsers.
Από ίδια εμπειρία θα σου συνιστούσα να πάρεις συρταριέρες, που θα χωρούν απανωτά το πολύ 4-5 επιτραπέζια σε κάθε συρτάρι, διότι αλλιώς θα υποχωρεί και θα σκευρώνει το καπάκι. Επίσης, μέσα στη συρταριέρα δεν σκονίζονται, σε αντίθεση με τα ράφια, που είναι ανοικτά στη σκόνη. Θα χρειαστείς βέβαια αρκετές συρταριέρες, αν πάρεις μακρόστενες, χωράνε, ανάλογα με το μέγεθος του παιχνιδιού και από 2 επιτραπέζια σε κάθε στρώση, x 4 επανωτά = 8 σε κάθε συρτάρι...... Επίσης αν τα πας σε υπόγειο πάρε και αφυγραντή (μέ τη σακουλίτσα, αλλάζει κάθε 3 μήνες). Αναγκαία δυστυχώς επένδυση..... Να χαίρεσαι την ωραία συλλογή σου!!!!viking4a είπε:Ήδη, ψάχνω με τον μπαμπά μου να φτιάξουμε η να πάρουμε ένα έπιπλο για να αρχίσω να τα κατεβάζω κάτω στην αποθήκη, γιατι εδώ πάνω στο σπίτι άρχισε να γίνεται χαμουλης σιγά σιγά...
Έκανα και εγώ επιδιόρθωση σε σχισμένες γωνίες (συνήθως αυτές υποφέρουν) 2 επιτραπέζιων, μάλιστα έψαξα πολύ για το κατάλληλο χαρτί που τοποθετήθηκε εσωτερικά, ώστε να είναι όσο το δυνατόν πιό όμοιο με του παιχνιδιού (δύσκολο, διότι ήταν προπολεμικά παιχνίδια) και επίσης χρησιμοποίησα τη γνωστή σε κιτρινόμαυρο σωληνάριο κόλλα που δεν ποτίζει το χαρτί, ωστόσο διαπίστωσα ότι όσο καλή δουλειά (χειροτεχνία) και να κάνει κανείς, χάνεται αρκετά η αυθεντικότητα του παιχνιδιού. Η "επιδιόρθωση" φαίνεται.... Προσωπικά το σταμάτησα, όπως και κάθε παρέμβαση στο εκάστοτε παιχνίδι. Αφήνω και την πατίνα που έχουν, μόνο όταν υπάρχει λεκές προσπαθώ να τον αφαιρέσω. Το κακό είναι ότι δεν μπορώ πλέον να επανορθώσω τις παρεμβάσεις που έκανα στα δύο επιτραπέζια. Τα παραπάνω εκφράζουν ασφαλώς προσωπική άποψη και μόνον.viking4a είπε:........ αρχισα να φτιαχνω/επιδιορθωνω μαζι με τον μπαμπα μου -τον εβαλα κι αυτον στο τριπακι, αν και του αρεσουν τετοιου ειδους ''χειροτεχνιες'' , δεν ειχε προβλημα δηλαδη - τις αποκολλημενες γωνιες καποιων απο τα επιτραπεζια που δεν ηταν σε τοσο καλη κατασταση πριν, με πηρε η ωρα, .....Tωρα που ξεκινησαμε τις καλλιτεχνιες γενικοτερα, θα αρχισω να ψαχνω και υλικα ωστε να φτιαξω μεσα σε καποια επιτραπεζια που δεν εχουν τις καταλληλες θηκες για τα πιονια κτλ. δικες μου πατεντες, θεσεις ωστε να ειναι πιο συμμαζεμενα ολα.. Μερικα παραδειγματα τετοιων ''χυμα'' παιχνιδιων ειναι τα Ο ΘΡΥΛΟΣ ΤΟΥ ΖΑΓΚΟΡ, HERO QUEST, κτλ κτλ....
Δεν εισαι ο μονος....and1 είπε:Sorry αλλά έχω χάσει την μπάλα με σένα :animeek: