Wally
Retired Admin
- Αντιδράσεις
- 4.979
Ουτε εγω πολυ καλαAmigos είπε:τι είναι αυτά δεν τα ξεχωρίζω ...
![]()
![]()
![]()
![]()
Γιαννη ελπιζω να μην τα ποσταρες για graphics tour-de-force
Παντως το τελευταιο ειναι το Tenchu απο PSX
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Σημείωση: This feature may not be available in some browsers.
Ουτε εγω πολυ καλαAmigos είπε:τι είναι αυτά δεν τα ξεχωρίζω ...
![]()
![]()
![]()
![]()
ποιός admiral? καλά βλέπεις τι γράφεις? σου θυμίζω ένα κολημένο απο άλλο φόρουμ? πραγματικά απορώ αν εδώ μέσα ο καθένας γράφει ότι γουστάρειOlorin είπε:μου έκανε εντύπωση που ό,τι παιχνίδι υπάρχει στο Ν64 ο Shinobi το χαρακτηρίζει "παιδικό" και "ανάξιο αναφοράς", ενώ το εξίσου καρτουνίστικο Bomberman δεν τον ενοχλεί και κατά τη γνώμη του είναι αρκούντως "αντρικό"...
(Εχμ... τώρα να απαντήσω... άσε δεν το ξέρω κιόλας το παιδί, μην λογομαχήσουμε χωρίς λόγο... Έτσι κι αλλιώς δεν πρόκειται να βγει νόημα)
//Μου θυμίζεις πάντως έναν άλλο "κολλημένο" σε ένα άλλο forum... Απλώς αυτός ήταν φανατικός PC-ας και μισούσε ό,τι είχε να κάνει με τις κονσόλες... ΑΚΡΙΒΩΣ την ίδια έκφραση, λέξη-προς-λέξη ("10χρονα αμερικανάκια") τη χρησιμοποιούσε για να χαρακτηρίσει όσους παίζουν παιχνίδια σε κονσόλες και ως παράδειγμα ανέφερε το God of War... Όπως καταλαβαίνεις λοιπόν, καθένας έχει τα δικά του κολλήματα και παραξενιές...
(ρε μπας και είσαι ο Admiral από το PC Master και έχεις βαλθεί να ανοίγεις flame μαζί μου σε κάθε forum που συμμετέχω???)
Εκτός αν δεν με κατάλαβες εσύ... Ήλπιζα ότι ήταν προφανής η ειρωνεία μου και η προσπάθεια να καταδείξω τον τρόπο σκέψης σου...
Ξεχνάς όμως ότι μιλάμε για μια εποχή που στην Ελλάδα το gaming ήταν απαγορευμένη (σχεδόν από το νόμο!!!DarkSynbios είπε:Και οντως ο κοσμος την θεωρουσε κονσολα για παιδακια.
Έλεος πια... πόσα smileys να βάλω για να καταλάβεις ότι κάνω πλάκα??? Απλώς το είπα ειρωνικά για να δεις ότι υπάρχουν φανατισμένα άτομα που μπορεί να έχουν εντελώς αντίθετη οπτική, αλλά πάνω-κάτω τους ίδιους αφορισμούς χρησιμοποιούν...Shinobi είπε:ποιός admiral? καλά βλέπεις τι γράφεις? σου θυμίζω ένα κολημένο απο άλλο φόρουμ? πραγματικά απορώ αν εδώ μέσα ο καθένας γράφει ότι γουστάρει![]()
Εγώ πάλι απλώς επιμένω ότι έτυχε να μαζευτούν στο GRM 2-3 παραπάνω SEGA fanboys...Wally είπε:Οτι περα απο την εμπορικη επιτυχια, τα υπολοιπα κονσολια, δεν ειχαν πραγματικο impact - ικανο να τους διατηρησει τουλαχιστον ενα μερακι μεσα τους για τη πλατφορμα.
Απλά η SEGA πέθανε και ως άμυνα στον άδικο (στην καρδιά των fan της) θανατο της βγαίνει αυτή η θέληση από τους οπαδούς της να αναδείξουν την ιστορία της.Wally είπε:Να πιασουμε χειροπιαστα γεγονοτα.Ειμαστε ενα φορουμ, μια κοινοτητα που σε μεγαλο βαθμο αποτελειται απο gamers.
Βλεπω λοιπον οτι πολλοι φιλοι εδω μεσα εχουν κανει thread-αφιερωματα στο MegaDrive, Saturn, Dreamcast αλλα δεν ειδα ουτε ενα αφιερωματακι σε N64,PSX.
Πως το εξηγειτε?
Πέθανε? Από πότε? Απλά το έχει γυρίσει σε software house only και φτιάχνει παιχνίδια (και) για...τη NintendoDarth21 είπε:Απλά η SEGA πέθανε και ως άμυνα στον άδικο (στην καρδιά των fan της) θανατο της βγαίνει αυτή η θέληση από τους οπαδούς της να αναδείξουν την ιστορία της.