Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Σημείωση: This feature may not be available in some browsers.
Tη συνδέεις μεταξύ pc και arcade monitor...simonkey είπε:κανα 24 crt που θα βρω για να φτιαξω και εγω καμοια καμπινα?ααα να σας πω...με την arcade vga απλα την συνδεω μεταξυ pc και tv και ολα ειναι οκ?
Αυτό ακριβώς...Gryzor είπε:Στο κάτω-κάτω αν βρεις (εύκολα, φτηνές μάρκες) 24άρα τηλεόραση την ξηλώνεις με τα όλα της και την συνδέεις μέσω scart, s-video ή ό,τι βγάζει η κάρτα που έχεις...
υπόψην ότι οποιαδήποτε οθόνη επιλέξεις θα πρέπει να είναι 4:3...σε καμία περίπτωση δεν σου κάνει η wide screen...simonkey είπε:στην αρχη σκεφτηκα με lcd αλλα μονο μεχρι 20" αρα δεν ξερω αν θα ειναι και πολυ καλο το ολο project apo αποψη μεγεθους .....ασε που χω να δω ορθια καμπινα καμια δεκαετια...crt 22 και πανω δεν βρισκω πουθενα tv μαλλον ακυρο..
Plink, μου φαινεται οτι αν δεν καταφυγεις σε πατεντα, θα καταληξεις με δυο cabinets, το ενα οπως το εχεις, και το δευτερο με vertical oriented screen φορτωμενο με τα παιχνιδια που θελουν καθετη οθονη!!Plink είπε:Ένα κακό είναι ότι αφήνει πολύ μεγάλα περιθώρια στα κάθετα παιχνίδια...με αποτέλεσμα κάποια να γίνονται εξαιρετικά μικρά...
H δικια μου Gryzor, βρισκεται ακομα στην αποθηκη ξυλειας χονδροεμπορου σε μορφη σανιδων και δεν το ξερει ακομα τι την περιμενει!!!Gryzor είπε:Και πού να δεις τη δικιά μου, ή το πώς θα την κάνω... κλειδαριά ασφαλείας θα βάλω, έχετε χάρη που δεν την έχω σπίτι μου και δεν βιάζομαι...
ΧΑΧΑΧΑ!! Με πρόλαβες. Οταν άρχισα να διαβάζω αυτό που έγραφε ο Φιλιππας αρχισα να γελάω. Εντάξει που να΄ξερε. Πού να΄ξερε βασικά τί τραβήξαμε. Αλλά για φαντάσου να λέγαμε στον Badge ότι είναι μικρά και δεν τα θέλουμε.Plink είπε:Οσο για τις καμπίνες....αυτές μας έδωσαν αυτές πήραμε...χαχαχα
Έχετε καμιά ιδέα που μπορώ να βρω καμπίνες στην Αθήνα; Απ'ότι κατάλαβα εσείς τις βρήκατε σε μια αποθήκη. Έχετε υπόψη κάτι παρόμοιο; Ή κάποιον που να πουλάει νέες;Plink είπε:Οσο για τις καμπίνες....αυτές μας έδωσαν αυτές πήραμε...χαχαχαΑλλά πέρα από την πλάκα, προσωπικά ήθελα τέτοια μικρή...γιατί μεγάλες δεν είχα δει πουθενά όταν ήμουν μικρός...
Σε αυτά τα νανάκια μεγαλώσαμε...σε ουφάδικα, καφενεία και καράβια...![]()
Rygar είπε:ΧΑΧΑΧΑ!! Με πρόλαβες. Οταν άρχισα να διαβάζω αυτό που έγραφε ο Φιλιππας αρχισα να γελάω. Εντάξει που να΄ξερε. Πού να΄ξερε βασικά τί τραβήξαμε. Αλλά για φαντάσου να λέγαμε στον Badge ότι είναι μικρά και δεν τα θέλουμε.![]()
Δε μου λες τώρα, εκτός από ArcadeVGA πού τους βρήκες τους αντάπτορες για jamma;
Φίλε Leon εμείς μην το συζητάς καν πως τις βρήκαμε...ήταν κυριολεκτικά σκηνικό βγαλμένο από ταινία επιστημονικής φαντασίας....Leon είπε:Έχετε καμιά ιδέα που μπορώ να βρω καμπίνες στην Αθήνα; Απ'ότι κατάλαβα εσείς τις βρήκατε σε μια αποθήκη. Έχετε υπόψη κάτι παρόμοιο; Ή κάποιον που να πουλάει νέες;
Για γράψτε την αν έχετε χρόνο. Κάτι τέτοιες ιστορίες έχουν πολύ ενδιαφέρον!Plink είπε:Φίλε Leon εμείς μην το συζητάς καν πως τις βρήκαμε...ήταν κυριολεκτικά σκηνικό βγαλμένο από ταινία επιστημονικής φαντασίας....
Κατάλαβα...Μπορώ πάντα να πάω σχέδια σε ένα φίλο μου μαραγκό. Μήπως γνωρίζετε που μπορώ να βρω σχέδια για καμπίνες;Γενικά, δύσκολο το εγχείρημα, απαραίτητα εφόδια η μεγάλη υπομονή και η επιμονή..