Θάνο, δεν είδα να γράφει πουθενά πάνω "Ενισχυμένο τεύχος"...θανος είπε:εχει 132 σελιδες και η ποιοτητα του εξωφυλλου και του χαρτιου ειναι καλυτερη τωρα δεν ξερω αν θα κρατησει αυτη την τιμη γιατι εγραφε οτι το συγκεκριμενο ειναι ενισχυμενο τευχος....
Από τις αναφορές, παίζει να βγήκε σε περιορισμένο τιραζ, γιατί και σε κεντρικά σημεία, τα τεμάχια προς πώληση δεν πρέπει να ήταν παραπάνω από πέντε...Kambia είπε:Έχω ψάξει σε 2 χωριά μέχρι τώρα (και όχι δεν είμαι μακρυά από την πόλη της Θεσσαλονίκης) και κανείς δεν έχει μάθει οτι κυκλοφόρησε και πάλι το Miκυ Μάους!
Πάνο αν θυμάσαι, τέτοιες ιστορίες με συνέχειες έπαιζαν κάπου κάπου και στα παλιά Μίκυ Μάους.Wally είπε:Δεν μου αρεσε καθολου παντως που η πρωτη ιστορια (που ειναι καλη) συνεχιζεται στο επομενο τευχος!
Μήπως κυκλοφορεί με τη λογική την παλιά, όπου τα περιοδικά κυκλοφορούσαν με μια βδομάδα καθυστέρηση στην επαρχία; Το θυμάμαι ότι το πάθαινα αυτό με το Μίκυ Μάους στις διακοπές. Οπότε λογικά θα τους πάει από την ερχόμενη Παρασκευή το πρώτο τεύχος.Kambia είπε:Έχω ψάξει σε 2 χωριά μέχρι τώρα (και όχι δεν είμαι μακρυά από την πόλη της Θεσσαλονίκης) και κανείς δεν έχει μάθει οτι κυκλοφόρησε και πάλι το Miκυ Μάους!
Κλασικό κόλπο του Μίκυ Μάους για να κρατήσει το ενδιαφέρον των αναγνωστών. Απ' όσο θυμάμαι, η πρώτη, βασική ιστορία κάθε τεύχους είχε συνέχειες. Στα σπέσιαλ τεύχη μπορεί να συνέχιζαν την ιστορία στον ίδιο τόμο, αλλά στα κανονικά τεύχη τη συνέχιζαν στο επόμενο τεύχος.Wally είπε:Δεν μου αρεσε καθολου παντως που η πρωτη ιστορια (που ειναι καλη) συνεχιζεται στο επομενο τευχος!
Μπα, εδώ που είμαι εγώ μια χαρά κυκλοφόρησε την Παρασκευή! Για το τιράζ δεν ξέρω, πάντως μέγιστο αριθμό σε κάθε περίπτερο είδα τρία τεύχη...nwntas είπε:Μήπως κυκλοφορεί με τη λογική την παλιά, όπου τα περιοδικά κυκλοφορούσαν με μια βδομάδα καθυστέρηση στην επαρχία; Το θυμάμαι ότι το πάθαινα αυτό με το Μίκυ Μάους στις διακοπές. Οπότε λογικά θα τους πάει από την ερχόμενη Παρασκευή το πρώτο τεύχος.