Ναι, άμα φας όλο το ταψί στην καθησιά σου ή κόψεις 3 κομμάτια με τη μέθοδο του Οβελίξ στο Αστερίξ και Κλεοπάτρα. Αν τρως ένα κομματάκι την ημέρα είναι ακίνδυνο. 65 χρόνια προσπαθώ να τρώω ένα κομματάκι την ημέρα όταν έχω γλυκό. Κάποτε ίσως και να το καταφέρω. Αλλά είσαι λίγο υπερβολικός με τη ζάχαρη.Με μια ντουζίνα αυγά και 12 ποτήρια ζάχαρη (κάποιοι) είμαστε υποψήφιοι για στεντ στο Γεννηματά
Ενδεχομένως να είναι τέρμα προβληματική, απλά είπα ότι το σιρόπι βασίζεται σε αναλογίες. Έτσι απλά με αυτές τις ποσότητες δεν μπορώ να αξιολογήσω αν θα βγει σούπα ή όχι.Ναι, άμα φας όλο το ταψί στην καθησιά σου ή κόψεις 3 κομμάτια με τη μέθοδο του Οβελίξ στο Αστερίξ και Κλεοπάτρα. Αν τρως ένα κομματάκι την ημέρα είναι ακίνδυνο. 65 χρόνια προσπαθώ να τρώω ένα κομματάκι την ημέρα όταν έχω γλυκό. Κάποτε ίσως και να το καταφέρω. Αλλά είσαι λίγο υπερβολικός με τη ζάχαρη.
Όσο για το ποτήρι και τηγάνι ως μονάδα μέτρησης, σωστό μεν για το σιρόπι, αλλά τι γίνεται όταν περιχύσεις το γλυκό? Ανάλογα με το μέγεθος του ποτηριού το αποτέλεσμα μπορεί να κυμαίνεται μεταξύ σούπας και γελοιογραφίας εξερευνητή που σέρνεται στην έρημο αναζητώντας όαση με λίγο νεράκι. Εξακολουθώ να πιστεύω ότι η μελαχρινη συνταγή είναι προβληματική.
Περίεργη συνταγή χωρίς αλεύρι.
Προσωπικά με τρελαίνει όταν αναφέρουν τα υγρά σε γραμμάρια.Περίεργη συνταγή χωρίς αλεύρι.
Γενικά προτιμάω συνταγές με γραμμάρια/ml
Τα υγρά γενικώς μετρώνται σε μονάδες όγκου. Γενικώς προτιμώ το μετρικό σύστημαΠροσωπικά με τρελαίνει όταν αναφέρουν τα υγρά σε γραμμάρια.
Πρόσφατα είδα μια συνταγή που μετρούσε το νερό σε γραμμάρια.Προσωπικά με τρελαίνει όταν αναφέρουν τα υγρά σε γραμμάρια.
Εγώ τα κάνω όλα αυτά που ανέφερες! Είμαι Παρθένος άλλωστεΤα συνηθισμένα "ογκομετρικά" φλυτζάνια έχουν το χειρότερο σχήμα, και είναι ανακριβή εκ κατασκευής και ποτέ δεν χρησιμοποιούνται σωστά. Πόσοι από σας τα φέρνετε στο ύψος των ματιών σας, τα κρατάτε ακριβώς οριζόντια και παίρνετε υπ' όψη σας τον μηνίσκο που σχηματίζεται στα τοιχώματα? Και φροντίζετε η θερμοκρασία να είναι ακριβώς 20°C?
Έχω δει συνταγές που μαζί με την συνταγή πουλάνε και τα δοσομετρικά δοχείαΤο βάρος είναι πιο εύκολο γιατί για τον όγκο πρέπει να έχεις κατάλληλο δοσομετρητή. Βάζεις ένα δοχείο στη ζυγαριά, την μηδενίζεις αδειάζεις ό,τι υλικό έχεις μέχρι να δείξει την ποσότητα που θες. Την μηδενίζεις ξανά και προσθέτεις το επόμενο κλπ. Ακόμα και κουφά μέτρα να έχεις,
5 7/12 οζ (ο ελέφαντας θα ξέρει) κρεμμύδι ψιλοκομμένο, θα στο δείξει.
Αυτό κοπελιά δεν το λένε σπανακόρυζο .. Κατάπλασμα για εγκαύματα είναι ... Ακου βράζει μια ώρα το σπανάκι και μετά ρίχνει το ρύζι ...
Αυτή η πίτα μοιάζει με τη λαδένια που φτιάχνουν στα νησιά ..
Σπανακόσουπα. 3 φλυτζάνια νερό, χώρια πόσο θα βγάλει το σπανάκι το ίδιο? Ίσως γι' αυτό το βράζει 1 ώρα. Ξεσκέπαστο, να χάσει το νερό.Αυτό κοπελιά δεν το λένε σπανακόρυζο .. Κατάπλασμα για εγκαύματα είναι ... Ακου βράζει μια ώρα το σπανάκι και μετά ρίχνει το ρύζι ...