Ποιο είναι το χειρότερο παγωτό που έχετε φάει?

Οτιδήποτε σε μορφή γρανίτα (καμία σχέση με παγωτό)


 
πιστευω πως οσο περνανε τα χρονια τα παγωτα γινονται καλυτερα στη γευση.. παλια ομως ηταν απλα κ εδιναν περισσοτερη βαση στη διασκεδαση με τα δωρακια, στη συσκευασια κ στα σλογκαν.. δΝ πειραζει βρε παιδια.. φαγαμε κ 10 χαλια παγωτα αλλα ημασταν χαρουμενοι.. :D
 
Αν και άφησε εποχή η ροζ πατούσα (φράουλα σε γεύση) αν δε κάνω λάθος ήταν ή ΑΓΝΟ ή ΔΕΛΤΑ..
 
Το παγωτό γιαούρτι που λέτε πρέπει να ήταν το AllYogurt ή κάπως έτσι, που το διαφήμιζε μάλιστα τότε η Δήμητρα Παπαδοπούλου αν δεν με απατά η μνήμη μου.

Δεν είχα ποτέ πρόβλημα με τα παγωτά, τα τιμούσα. Μόνο αυτό με το σύκο δεν μου πολυάρεσε, όχι όμως οτι δεν θα το έτρωγα και αυτό. :animlaugh:
 
οι γρανιτες της algida callipo οι οποιες ηταν απλα παγωμενο νερο με γευση φραουλα εντελως ανοστο επισης θυμαμαι το Oreo της δελτα το βανιλια ειχε μεσα στον πυραυλο μια σοκολατα που σε λιγωνε πολυ δεν ξερω αν το εχουν διορθωσει τωρα
 
Το χειρότερο παγωτό που είχα φάει είναι αρχες 90', παγωτο ξυλάκι σε γρανιτα, με γεύση καρπούζι απο την Δελτα..δεν μου αρεσε η γεύση παρόλο που κάθε καλοκαίρι τρελαίνομαι για το καρπούζι...
 
Παγωτό ΑΣΤΥ ξυλάκι κρέμα με επικάλυψη σοκολάτας. Άγευστο και αδιάφορο. Ουδεμία σχέση με κρέμα (ούτε σοκολάτα) ήταν σαν πλαστικό κάπως.
 
η γευση φυστικι και τιραμισου.
 
λίγο παλιό απ' ότι βλέπω το θέμα, αλλά δε μπορώ!!!

κατ' αρχήν το παγωτό που είναι στη φωτογραφία...

απο την εβγα, προφανώς γιατί γινόμουν έτσι κάθε μα κάθε φορά..

και ένα ακόμα νομίζω της δέλτα που ήταν μια απόπειρα παγωτό ξυλάκι με δώρο...

ήταν κάτι σαν με πράσινο περιτίλιγμα θυμάμαι, σε σχήμα κόνου, με μια κόκκινη πλαστική βάση και ένα ασορτί κόκκινο καπελάκι...

γεύση βανίλια-σοκολάτα και με το που το έπιανες άρχιζε να λιώνει και κάπου στο τέλος σου έπεφτε κι όλας....

και να φανταστείς ότι δεν το έτρωγα αργά!!

δεν το ξαναείδα δεύτερη χρονιά...

kufbai.jpg
 
Το χειρότερο παγωτό που έχω φάει ποτέ, ήταν ένα σχετικά φτηνό του ενός λίτρου (οικογενειακό), αγορασμένο από το Lidl (ιδιωτική ετικέτα). Η λέξη «παγωτό» σε εισαγωγικά.
 
αυτό με γεύση βανίλια και καλά;
 
τωρα που το θυμηθηκα αυτος ο παγωτατζης στην ναυαρινου που ισχυριζεται οτι εχει ολες τις γευσεις γραφει εξω απο το μαγαζι σε μια ταμπελα οτι πουλαει ζεστο παγωτο ηθελα να το ρωτησω αλλα δεν....θα με φαει η απορια επισης ισως καποιοι θυμουνται οτι η εβγα καποτε ειχε βγαλει εναν πυραυλο που ειχε πανω ποπ κορν!απαισιο θυμαμαι οτι αρεσε στην μητερα μου και την εβλεπα να το τρωει και φρικαρα
 
1. Παγωτό πεπονι (οχι γρανίτα αλλά παγωτό με γάλα). Αρεσε στους δικούς μου και αγοράζαμε απο μερακλή ζαχαροπλάστη πλην ομως δεν τρώγεται οσο καλά φτιαγμένο και να ειναι.

2. Κατι παιδικά ξυλάκια με γευση τσιχλοφουσκα και πολύ χημεία.

3. Γρανιτα Κοκα κόλα.

4. Τα παγωτα υπερπαραγωγές με σιροπια, ξηρους καρπους, κομματια σοκολατας και δυο τρεις διαφορετικές γευσεις. Το παγωτο πρεπει να ειναι φρεσκο και μινιμαλ για να καταλαβαινεις γευση.

5. Παγωτα απομιμηση με υλικά αγνωστα χημικά και χωρις γάλα απο εκπτωτικά σουπερ μάρκετ σε συσκευασιες τέρατα.

Το φυστικι που μισουν οι πιο πολλοι στα προηγούμενα ποστ εμένα μου αρεσει αρκει να ειναι φρεσκο παγωτό. Και το συκο μου άρεσε (αν και πολύ χημεια το συγκεκριμένο κύπελο) καθώς και η μοκα. Αν σου αρεσει το κατσικισιο και το προβειο γάλα δεν υπάρχει ωραιοτερο παγωτο ειδικά σε γευση κρέμα ή γιαούρτι! Και το παγωτο μηχανης ειναι ωραιο αν και σε ποιοτητα διαφέρει πολύ από μαγαζί σε μαγαζί. Μαλλον έχω εκπαιδευτει να μου αρεσουν ρουστικ και ρετρο γευσεις! Παραδοξως δεν μου αρεσει το παγωτο σοκολάτα δεν ειναι ουτε σοκολάτα ουτε παγωτο και ειναι τοσο γλυκό που σε ανακατευει.
 
Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή:
Domenica είπε:
Παγωτα απομιμηση με υλικά αγνωστα χημικά και χωρις γάλα απο εκπτωτικά σουπερ μάρκετ σε συσκευασιες τέρατα.
Πολύ ωραία επισήμανση. Προσέξτε στα σούπερ μάρκετ ότι πολλές συσκευασίες δεν αναφέρουν την λέξη Παγωτό, αλλά Παγωμένο γλύκισμα. Γιατί απλά σύμφωνα με τον κώδικα τροφίμων δεν είναι παγωτά, δεδομένου ότι το κύριο συστατικό παρασκευής τους, δεν είναι το γάλα.
 
Μου ηταν παντοτε εντελως αδυνατο να φαω παγωτο παρφε βανιλια. Ως παγωτο ειναι υπεροχο και θα μπορουσα να ετρωγα τονους, αν δεν ειχε μεσα αυτα τα γλασαρισμενα φρουτακια.

Ακομα δεν εχω καταλαβει γιατι επιμενουν μεχρι και σημερα να τα χρησιμοποιουν. Μου στερουν την αγαπημενη γευση της πλουσιας βανιλιας.
 
Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή:
Χειρότερα παγωτά .... μα, φυσικά, όσα έφαγα στο νησί της καταγωγής μου εκεί στα 80ς κατά τη διάρκεια των καλικαιρινών διακοπών !!! "Γιατί έτσι" ??? θα με ρωτήσετε !!! Λοιπόν, δείτε πώς είχαν τα πράγματα ....

Το νησάκι μου βρίσκεται στις Νότιες Κυκλάδες και ανήκει στη λεγόμενη "άγονη γραμμή" με ό,τι αυτό συνεπάγεται : Μέχρι τα τέλη των 80ς δεν υπήρχε λιμάνι και το καράβι άραζε μεσοπέλαγα, άνοιγε τις πλαϊνές πόρτες και τη μπουκαπόρτα και ... κατέφθαναν οι βάρκες για να πάρουν τον κόσμο από εκεί και να τον βγάλουν στο μώλο !!! Το δε καράβι .... περνούσε από εκεί 2 το πολύ 3 φορές την εβδομάδα [αυτό τους καλοκαιρινούς μήνες ... φαντασθείτε το χειμώνα τι γινόταν ... ] ... Επίσης, τα καράβια που εξυπηρετούσαν το νησάκι ήταν από τα πιο παλιά που υπήρχαν και τα πιο "βραδικίνητα" ["Μιαούλης", "Κυκλάδες", "Κανάρης", "Έλλη" ... σάς λένε τίποτα αυτά τα ονόματα ??? Πάντως .... respeeeeect όσο δεν πάει άλλο σε όλα αυτά τα παλιά καράβια, δώσανε για πολλά χρόνια ζωή στην άγονη γραμμή του Αιγαίου] !!!

Ε, με όλες αυτές τις συνθήκες .... καταλαβαίνετε πώς φτάνανε τα παγωτά της ΕΒΓΑ και της ΔΕΛΤΑ στο νησάκι μου εκεί στα 80ς !!! Τα χαρτόκουτα με τα κυπελλάκια, τους πυραύλους κλπ στιβαγμένα στο γκαράζ του καραβιού, δίπλα στα αυτοκίνητα [αλήθεια, γιατί δεν τα βάζανε σε ψυγεία ??? ] .... Το δε καράβι έφτανε στο νησί μετά από ... 15 - 18 ώρες, οπότε ... καταλαβαίνεται πώς έφταναν και τα παγωτά : λιωμένα, έχοντας μετατραπεί σε ... σούπες, χυμένα έξω από τα κυπελλάκια κλπ κλπ !!! Και σαν να μην έφταναν αυτά .... κάποιοι επιβάτες, στη "φούρια" τους να βγουν από τη μπουκαπόρτα για να μπουν στη βάρκα, πατούσαν αρκετές φορές τις κούτες με τα παγωτά !!!!

Κι όταν τα παγωτά έφταναν [όπως έφταναν] στο μώλο του νησιού, μετά από τόοοσες περιπέτειες ... τα έπαιρναν οι μαγαζάτορες [στο νησί είχε τόοοτε μόλις 2 μαγαζιά που λειτουργούσαν ως καφενεία - εστιατόρια - μπακάλικα κλπ κλπ, δηλαδή ... πολλαπλών χρήσεων] και τα βάζανε στα ψυγεία τους για να ξαναπαγώσουν και να μετατραπούν, ξανά, από .... σούπες σε παγωτά !!!! :eek: o_O !!!

Αυτά, λοιπόν,ήταν τα χειρότερα παγωτά που έχω φάει στη ζωή μου : λιωμένα και ξαναπαγωμένα, που με τις τόσες περιπέτειες που πέρασαν είχαν χάσει τη γεύση τους, που το περιεχόμενό τους είχε χυθεί γύρω - γύρω απ' το κυπελλάκι κι είχε ξαναπαγώσει εκεί [σκεφθείτε ... αντί να περιστρέφεις το πλαστικό κουταλάκι μέσα στο κυπελλάκι του παγωτού να το περιστρέφεις ... έξω από αυτό !!! ] κλπ κλπ ....

Κι εύλογα θα με ρωτήσετε : "καλά, γιατί πήγαινες και τα αγόραζες αυτά τα παγωτά" ??? Μα ... παιδί ήμουνα, καλοκαιράκι ήτανε, σε διακοπές ήμουνα ... ήταν αδύνατον να μη λαχταρήσω λίγο παγωτό .....
 
Rinus Cesar είπε:
Αυτά, λοιπόν,ήταν τα χειρότερα παγωτά που έχω φάει στη ζωή μου : λιωμένα και ξαναπαγωμένα, που με τις τόσες περιπέτειες που πέρασαν είχαν χάσει τη γεύση τους, που το περιεχόμενό τους είχε χυθεί γύρω - γύρω απ' το κυπελλάκι κι είχε ξαναπαγώσει εκεί [σκεφθείτε ... αντί να περιστρέφεις το πλαστικό κουταλάκι μέσα στο κυπελλάκι του παγωτού να το περιστρέφεις ... έξω από αυτό !!! ] κλπ κλπ ....
Εκτός των άλλων, λιωμένα και ξαναπαγωμένα παγωτά είναι και εξαιρετικά ανθυγιεινά. Το γράφουν επάνω και οι συσκευασίες των παγωτών, ότι προϊόν που αποψύχεται δεν πρέπει να επανακαταψυχθεί.
 
Dimitrissss είπε:
Εκτός των άλλων, λιωμένα και ξαναπαγωμένα παγωτά είναι και εξαιρετικά ανθυγιεινά. Το γράφουν επάνω και οι συσκευασίες των παγωτών, ότι προϊόν που αποψύχεται δεν πρέπει να επανακαταψυχθεί.
δεν είναι ''ανθυγιεινά'' αλλά ακατάλληλα και επικίνδυνα! απορώ πώς δεν το ξέρατε και τα τρώγατε?

και εγώ δε μπορώ να θυμηθώ κανένα χάλια παγωτό, εκτός από ο,τιδήποτε σε γεύση μάνγκο, κατρουλιό σκέτο αυτή η γεύση ρε παιδιά, πώς το τρώει κόσμος δεν κατάλαβα ποτέ!

ο πέσκιας είχε φτιάξει παγωτό φέτα πριν λίγα χρόνια στο εστιατόριό που ήταν τότε σεφ στην αθήνα ...
 
δεν είναι ''ανθυγιεινά'' αλλά ακατάλληλα και επικίνδυνα! απορώ πώς δεν το ξέρατε και τα τρώγατε?
.
Μωρέ ... το ξέραμε, αλλά ... όσο κι αν οι γονείς μας μάς συμβούλευαν : "αααπ, σάς δίνουμε το χαρτζιλίκι για να βγείτε τη βόλτα σας [βόλτα ...τρόπος του λέγειν, το νησάκι μου, μια σταλιά τόπος, δεν είχε στέκια εκτός από τα 1-2 καφενεία αλλά και τη μικρούλα τη ντισκοτέκ, όλα αυτά όμως θα τα διηγηθώ κάποια στιγμή σε άλλο retro τόπικ], αλλά ... μην τολμήσετε να φάτε παγωτό, μόνο να τα δείτε πώς βγαίνουν από το καράβι και μετά τα ξαναπαγώνουν δεν θα θέλετε ούτε να τα δείτε" !!!

Εμείς όμως τα πιτσιρίκια .... εεεε, ένα παγωτό το λαχταρούσαμε πού και πού ... κι όταν αυτή η "λαχτάρα" "χτυπούσε κόκκινο" .... οι [πολύ σωστές] συμβουλές των μεγαλύτερων "πηγαίνανε στράφι" !!! Πάντως, ήμασταν τυχεροί και κανείς μας δεν έπαθε τίποτε :D :D ....
 
Πίσω
Μπλουζα