Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Σημείωση: This feature may not be available in some browsers.
Όχι. Στρατσιατέλα ήταν. Η συσκευασία έγραφε και κάτι στα ιταλικά, για ξεκάρφωμα. Μπλιαχχχdinxar είπε:αυτό με γεύση βανίλια και καλά;
Πολύ ωραία επισήμανση. Προσέξτε στα σούπερ μάρκετ ότι πολλές συσκευασίες δεν αναφέρουν την λέξη Παγωτό, αλλά Παγωμένο γλύκισμα. Γιατί απλά σύμφωνα με τον κώδικα τροφίμων δεν είναι παγωτά, δεδομένου ότι το κύριο συστατικό παρασκευής τους, δεν είναι το γάλα.Domenica είπε:Παγωτα απομιμηση με υλικά αγνωστα χημικά και χωρις γάλα απο εκπτωτικά σουπερ μάρκετ σε συσκευασιες τέρατα.
Εκτός των άλλων, λιωμένα και ξαναπαγωμένα παγωτά είναι και εξαιρετικά ανθυγιεινά. Το γράφουν επάνω και οι συσκευασίες των παγωτών, ότι προϊόν που αποψύχεται δεν πρέπει να επανακαταψυχθεί.Rinus Cesar είπε:Αυτά, λοιπόν,ήταν τα χειρότερα παγωτά που έχω φάει στη ζωή μου : λιωμένα και ξαναπαγωμένα, που με τις τόσες περιπέτειες που πέρασαν είχαν χάσει τη γεύση τους, που το περιεχόμενό τους είχε χυθεί γύρω - γύρω απ' το κυπελλάκι κι είχε ξαναπαγώσει εκεί [σκεφθείτε ... αντί να περιστρέφεις το πλαστικό κουταλάκι μέσα στο κυπελλάκι του παγωτού να το περιστρέφεις ... έξω από αυτό !!! ] κλπ κλπ ....
δεν είναι ''ανθυγιεινά'' αλλά ακατάλληλα και επικίνδυνα! απορώ πώς δεν το ξέρατε και τα τρώγατε?Dimitrissss είπε:Εκτός των άλλων, λιωμένα και ξαναπαγωμένα παγωτά είναι και εξαιρετικά ανθυγιεινά. Το γράφουν επάνω και οι συσκευασίες των παγωτών, ότι προϊόν που αποψύχεται δεν πρέπει να επανακαταψυχθεί.
Μωρέ ... το ξέραμε, αλλά ... όσο κι αν οι γονείς μας μάς συμβούλευαν : "αααπ, σάς δίνουμε το χαρτζιλίκι για να βγείτε τη βόλτα σας [βόλτα ...τρόπος του λέγειν, το νησάκι μου, μια σταλιά τόπος, δεν είχε στέκια εκτός από τα 1-2 καφενεία αλλά και τη μικρούλα τη ντισκοτέκ, όλα αυτά όμως θα τα διηγηθώ κάποια στιγμή σε άλλο retro τόπικ], αλλά ... μην τολμήσετε να φάτε παγωτό, μόνο να τα δείτε πώς βγαίνουν από το καράβι και μετά τα ξαναπαγώνουν δεν θα θέλετε ούτε να τα δείτε" !!!δεν είναι ''ανθυγιεινά'' αλλά ακατάλληλα και επικίνδυνα! απορώ πώς δεν το ξέρατε και τα τρώγατε?
.