Πολλά τεύχη διαθέσιμα
Παιδιά,
κατ' αρχήν συγχαρητήρια για τη δουλειά που κάνετε εδώ.
Πρόσφατα ανακάλυψα το forum και έχω πάθει πλάκα και τρελή νοσταλγία.
Γράφτηκα μέλος μόνο και μόνο για να προσφέρω κι εγώ κάποια πραγματάκια. Δυστυχώς, ούτε καλό scanner έχω, ούτε όμως και τον απαραίτητο χρόνο για την ψηφιοποίηση, έχω όμως υλικό.
Για αρχή υπάρχουν ΟΛΑ τα τεύχη του PIXEL από το Νοέμβριο του 1987 έως και τον Οκτώβριο του 1993 και με εξαίρεση 2-3 που είναι σε πολύ καλή κατάσταση, όλα τα υπόλοιπα είναι σε άριστη κατάσταση (φυλάσσονται σε ειδικά διαμορφωμένο χώρο).
Πέρα από τα βασικά τεύχη υπάρχουν διαθέσιμα και τα περισσότερα από τα ένθετα (Hints & Tips, Adventure SOS κλπ) της ίδιας περιόδου (αν και όχι τόσο καλά διατηρημένα) καθώς και κάποιες ειδικές εκδόσεις.
Αν κάποιος από εσάς μπορεί να αναλάβει το σκανάρισμα, αλλά κυρίως την ευθύνη να μου επιστραφεί η συλλογή ΑΘΙΚΤΗ, είμαι διατεθιμένος να συνεισφέρω και με άλλα, ακόμα πιο σπάνια κομμάτια από περιοδικά όπως το Computer Data, το SPRITE και το Ε.Π.Τ.Α. (Ελληνική Πλευρά Του Amstrad).
Για λόγους πληρότητας αναφέρω ότι μπορώ ακόμα να βοηθήσω με παλιά διαφημιστικά (ορισμένα από αυτά άριστα διατηρημένα), παλιά τεύχη από άλλα περιοδικά όπως Computer Software (1η περίοδος), Monitor, Computer για Όλους, παλιά τεύχη του RAM (1992-2000) και φυσικά πολλές συνοδευτικές δισκέτες (αρκετές σε 5 1/4") που δουλεύουν!
Αν θέλετε μόνο, επικοινωνήστε μαζί μου με E-mail και όχι με ΠΜ (γιατί δεν ξέρω πότε θα βρω το χρόνο να ξαναμπω στο forum)
Ζήτω οι home-micros!!!