Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Σημείωση: This feature may not be available in some browsers.
Πράγματι, κορυφαίο "παλιού στυλ" σουβλατζήδικο, από αυτά που όταν πιάσεις το σουβλάκι στο χέρι, νιώθεις τη μυρωδιά μέχρι και του μαϊντανού...PT8 είπε:Στο Χαλάνδρι λοιπόν, που θεωρούταν κάποτε οτι είχε τα καλύτερα σουβλατζίδικα, υπήρχαν πράγματι κάποια καλά που τώρα έκλεισαν.
Μέσα σε αυτά έχει επιβιώσει το Ολυμπία (Μπότσας) όπου μέχρι πρότινος θεωρούταν ιεροσυλία να ζητήσεις πατάτες και τζατζίκι μέσα στο σουβλάκι, ενώ η λέξη γύρος ήταν άγνωστη.
Εκεί ακόμα μπορείς να φας σωστό σουβλάκι που αποτελείται από πίτα ψημένη στο κάρβουνο, αλάδωτη, κρέας, ντομάτα ώριμη και κρεμμύδι._
Aτάκτως ερριμμένες σκέψεις περί σουβλακίων.![]()
ναι ετσι το λεγανε ητανε στην πεντελης εκει που ηταν ο ζαχαριας παλια απεναντι μετα μετακομισε πιο πανω διπλα στα Flocafe και ηταν εκει για καποια χρονια τωρα εκει που ητανε ειναι ενα αλλο μαγαζι ομως δεν ειναι τοσο καλοPT8 είπε:''Μικρό μαγαζί'' ήταν η επωνυμία; Που ακριβώς ήταν; Στην ανάληψη ή επί της Λ. Πεντέλης ή κάπου αλλού;
Περίεργο να μου ξεφύγει σουβλατζίδικο :animlaugh:
Οντως... εντελώς παράξενη (τουλάχιστον) μέθοδος τυλίγματος που την έχω δει και εγώ σε μαγαζί στο παγκράτι.ΦΖΠ1 είπε:Και το πρόσφατο που έχω δει, τύποι -η μάλλον τύπισσες-, επειδή προφανώς δεν ξέρουν από τύλιγμα, να έχουν πάνω στον πάγκο μια θήκη με τρύπες, και μέσα 5-6 ανοιχτά χωνάκια (σαν ψαράδικο), όπου μέσα ρίχνουν το γεμάτο σουβλάκι και μετά το παίρνουν όλο μαζί... ΗΜΑΡΤΟΝ !