Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Σημείωση: This feature may not be available in some browsers.
Πήγαμε στα ίδια σχολεία, την ίδια εποχή.kajwbtfe είπε:Στο δικο μου γυμνασιο και λυκειο(πρωτο Λυκειο και Γυμνασιο Ηλιουπολης)ειχαμε παντα πολυ καλη ομαδα στο Βολει.Ενας απο αυτους που συνεχισε και εγινε παιχτης του Ολυμπιακου(ΟΛΕΕΕΕΕΕ)και της εθνικης ειναι και ο Β.Κουρνετας.
Ήσασταν συμμαθητές με το Wally?Η Φωτεινή Δάρρα πήγαινε σε ωδεία κλπ αν θυμάσαι?cpt είπε:Εχεις αλλη μια φιλε.. Την Φωτεινη Δαρα..
Εεεεεεεεεε, δεν πρόλαβα να το διαβάσω!!!alkis21 είπε:[EDIT-Δεν φιλοδοξουμε να κανουμε συλλογη αγωγων - θα προτιμησουμε τις κονσολες. Stay on topic plz]
Soufle, τι σημαίνει σβίγγος;![]()
Μην ανησυχείς, το edited κομμάτι δεν αφορούσε εσένα, απλά ήταν μια γενική γκρίνια για τους αστρολόγους που αναφέρονται πιο πάνω.soufle είπε:Εεεεεεεεεε, δεν πρόλαβα να το διαβάσω!!!
Ευχαριστώ για την επεξήγηση. Λέω να το χρησιμοποιώ για τον εαυτό μου λοιπόν.Χρησιμοποιείται για να χαρακτηρίσει μικροκαμωμένα αλλά πολύ συμπαθητικά και τσαχπίνικα άτομα
Ένα είναι "το καλύτερο παιδί".lukaluka είπε:Snoopy μη μου πεις οτι εννοεις τον Γιαννη! Ζηλευωωωω!!!