Εξελίξεις στον τοίχο με τις κονσόλες.
Μια εικονα μπορει να λεει χιλιες λεξεις, αλλα θα προσπαθησω να περιγραψω εν συντομια τι βλεπουμε. Απο αριστερα προς τα δεξια.
Πανω σειρα:
ArcadeJoy,
Space Alpha, Raspberry Pi 4, Jaguar, Neo Geo Pocket Color, Playstation 1, Playstation 2, Xbox
Μεσαια σειρα:
PC Engine, Dreamcast, Nintendo 64, Game Gear και Lynx (μεσα στο σακιδιο), SNES, NES, Vic 20
Κατω σειρα:
Gamecube, Master System, Atari 2600 Jr,
2 HP T5710, Saturn
Δεν φαινεται το Mega Drive γιατι ειναι ηδη στημενο στο τραπεζι (και εχω λιωσει στο παιχνιδι).
Δεν ειμαι ακομα στην τελικη καταταξη, γιατι τελικα θα ηθελα στον τοιχο μονο κονσολες και οχι υπολογιστες. Παντως πλησιαζω.
Επεξεργαζομαι ενα ακομα σχεδιο για να μπορω να εχω και καμποσα home micros αμεσα διαθεσιμα για χρηση.
Καποια στιγμη θα ερθει και ο ηλεκτρολογος να προσθεσει μια πριζα στον τοιχο αυτο, γιατι μεχρι τωρα παίρνω ρευμα με ενα εξαιρετικα μακρύ καλώδιο που περνάει απο επικινδυνα σημεια για να μπουρδουκλωθεί κανεις.
Μεχρι στιγμης ειχα καποιες απωλειες πολεμου, ενα SNES που παλιοτερα δουλευε πλεον αρνειται και δεν μπορω να βρω και το SNES Everdrive και κοντευει να μου στριψει! Παντως ακομα δεν εχω δοκιμασει τα παντα. Επιπλεον τωρα ειναι ευκολο να κανω μια καταγραφη για το τι εχει ακομα αυθεντικο τροφοδοτικο (για να το αντικαταστησω) και που μου λειπουν Scart RGB καλωδια ή καλυτερης ποιοτητας καλωδια.
Τελος καποια στιγμη θα αποσυρω τις δυο Dell U2311H που εχω στο κεντρικο μου συστημα για κατι πιο μοντερνο, οποτε μια απο αυτες θα παει να κανει μονιμη παρεα στην CRT τηλεοραση. Εχει μια φοβερη βαση και μπορει να περιστραφει για να παιζω ολα αυτα τα vertical arcade παιχνιδακια με το RP4. Αλλα αυτο ειναι στα μεσο-μακροπροθεσμα σχεδια.