Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Σημείωση: This feature may not be available in some browsers.
Γιαυτο εγραψα επαιζε καλυτερα, λογω του χειρισμου. Στο 32X ηταν μετριος, στα ορια του εκνευριστικου. Τεχνικα η εκδοση 32X μαλλον υπερτερει σε ολους τους αλλους τομεις.Καλυτερα απο το 32X δεν επαιζε αλλα απο το 3DO ναι, αν εννοεις ταχυτητα. Στο 32X ειχε εξαιρετικο frame rate αλλα ελειπε το τριτο επεισοδιο και ο χειρισμος δεν ηταν τοσο καλος οσο του Snes που εκανες strafe με τα shoulders.
Το εθεσα ως παραδειγμα, βαση του τι ειδαμε στο SNES με 3D textures. Ειναι εντυπωσιακο, οχι ομως τοσο τεχνικο οπως η εκδοση για PC παντως. Ισως ειναι λιγο αδικο σαν παραδειγμα, μιας και το συγκεκριμενο ειχε αυξημενη τιμη, λογω του SFX2 chip, πραγμα ομως που δεν ηταν συνηθες και για τα υπολοιπα παιχνιδια με SFX2 η και αλλα chips.Δυο τρεις παρατηρησούλες για το SNES Doom. Καταρχάς έχουν κάνει αρκετές παραχωρήσεις στα γραφικά, όπως του ότι το πάτωμα και το ταβάνι δεν έχουν textures. Επίσης έχει SFX 2 άρα σαν να λέμε αμίγκα με accelerator. Τέλος μου φαίνεται ότι η ανάλυση των textures δεν είναι και τόσο λεπτομερης.
Το SFX2 ηταν ενα τσιπακι γραφικων, το ειχαν πολυ συγκεκριμενα παιχνιδια και κυκλοφορουσαν ετσι απο την εταιρεια, δεν το προσθετε κανεις οπως πχ τις GPU στις Amiga. Υπηρξαν διαφορα chips με διαφορες δυνατοτητες, συνηθως δεν ειχαν τιμολογικες διαφορες, με εξαιρεση το Doom για το SNES και το Virtua Racing για το Mega Drive.Πόσο κόστιζε το sfx2 και ήταν έυκολο να το βάλει ο μέσος χρήστης; Ρώταω γιατί αν και είχα snes πρώτη φορά διαβάζω για αυτό. Για δώστε τα φώτα σας.
Δεν ειχα δει την απαντηση και δεν νομιζω πως το υφος βοηθαει καπου. Στη πραγματικοτητα εχω ανοιξει καποια θεματα, και συνεχιζω να ενημερωνω για τις νεες κυκλοφοριες. Μου αρεσει επισης και η Amiga, αλλα οχι στο επιπεδο του να αγνοω την ανωτεροτητα σε πολλους τομεις των κονσολων. Οπως καλη ωρα κανουν οι Amigaδες. Δεν κατηγορω παντως κανεναν, περαν των εντυπων που περασαν αυτο το πραγμα στη νοοτροπια τοτε του αναγνωστικου κοινου.Και εφόσον υπάρχουν τόσες νέες κυκλοφορίες για τις κονσόλες που τόσο πολύ λατρεύεις πια, γιατί δεν πας στα ανάλογα thread του φόρουμ να τα κάνεις post; Nα γεμίζουν και τα subforums με νέα για τις κονσόλες βρε αδερφέ.
Και ομως, το καποτε αξιολογο και αγαπημενο περιοδικο ειχε εντελως διαφορετικη αποψη.Edit: Τώρα είδα και το scan. Ok, το Street Fighter 2 είναι γνωστό ότι στην Amiga δεν είναι καλό (δεν φταίει το μηχάνημα γι αυτό, σίγουρα μπορούσε να γίνει καλύτερη δουλειά), ούτε η πρώτη έκδοση στο PC.
Σε αυτό συμφωνώ 100%. Ολα τα περιοδικά λίγο πολύ έτσι ήταν. Κάποια λιγότερο, κάποια περισσότερο. Εδώ και σήμερα που ο καθένας έχει εύκολη πρόσβαση σε ότι πληροφορία μπορεί να έχει και ένας reviewer ή "game journalist" και πάλι βλέπεις bias αλλά και πολλά λάθη και παραπληροφόρηση. Φαντάσου δηλαδή τότε, που και οι ίδιοι είχαν ελάχιστη πρόσβαση σε πληροφορίες και τα μισά που έγραφαν έπρεπε να τα βγάζουν από το μυαλό τους ή και το ότι δεν μπορούσες να διασταυρώσεις τις πληροφορίες κλπ.Διαβαζω τον τελευταιο καιρο παλια τευχη PIXEL και USER και η παραπληροφορηση που υπηρχε, ηταν απαραδεκτη. Υπερβαθμολογηση των παιχνιδιων, ελειψη η και αρνηση παρουσιασεων για παιχνιδιων σε κονσολες και περιορισμενα νεα μεταξυ αυτων.