Και οχταπύρηνο να πάρεις αν δεν αλλάξεις την κάρτα γραφικών σου δεν θα δεις τίποτε.............akmakas είπε:Εχθές έβαλα το παιχνίδι στο PC και έμεινα με το στόμα ανοιχτό!!!Ιδικά στο σημείο με το αυτοκίνητο στην αρχή!!Ρε...πού πάμε!!!!!Τι άλλο θα δουν τα μάτια μου.Μάλλον θα χρειαστώ τετραπύρινο CPU γιατί στο τρίτο level με τους βάλτους έχω κάτω από 25 FPS και μου την έσπασε...
E,οχι και τελος του μηνα....giorgos_1 είπε:μην ξεχασετε τελος του μηνα για soldier of fortune III
Μα εντάξει 7900 GTX δεν μπορεί να τα σηκώσει?Δεν το νομίζω με ένα τετραπύρινο θα είμαι καρα οκ..Κάρτα δεν αλλάζω ακόμα θα περιμένω να βγουν και άλλες....pooky είπε:Και οχταπύρηνο να πάρεις αν δεν αλλάξεις την κάρτα γραφικών σου δεν θα δεις τίποτε.............
Ναι ρε Μάριε..θα σε δούμε καθόλου online???Wally είπε:Ρε Μαριε θα σε δουμε καθολου online?
Άντε Μάριε, σπεύδε ταχέως. Μέχρι να μπείς θα έχουμε γίνει συνταγματαρχαίοιΡε Μαριε θα σε δουμε καθολου online?
Έρχομαι, μαζεύω πυρομαχικά συνάδελφοι!keeper7k είπε:Άντε Μάριε, σπεύδε ταχέως. Μέχρι να μπείς θα έχουμε γίνει συνταγματαρχαίοι
Κοίτα...Σε άλλα παιχνίδια π.χ Flight simulator X έχω δει τρομακτική διαφορά από τετραπύρινο και με AGP κάρτα παρακαλώ μια πολύ καλή ATI με το δικό μου PC 2πύρινο 3,40 GHZ με PCI express...πιστεύω πως ο 4πύρινος είναι μια πολύ καλή κίνηση αφού και μπορώ να τον αγοράσω 200Ε και να μου δώσει έξτρα ισχύ και στα παιχνίδια αλλά και στο redering στο Video editing..Αντιθέτως μια 8800 κοστίζει 500Ε πολλά λεφτά ήμαρτον δουλειά δεν έχουμε..Πάντως μια κάρτα θα την χτυπήσω κάποια στιγμή όπως και να έχει.shock είπε:Γιώργο (Akmaka) έχει δίκιο ο Γιώργος (pooky). Σε αυτά τα παιχνίδια και 16πύρηνο να βάλεις δεν θα αλλάξει δραματικά κάτι. Με μια 8800GT/512 πίστεψε με θα είσαι μια χαρά και κοστίζει λιγότερο και από τον τετραπύρηνο που λες.