Rygar
Apple Lover
- Αντιδράσεις
- 3.934
Ακμάκα μου, πιστεύω πώς είναι πεταμένα λεφτά. Και θα σου εξηγήσω το σκεπτικό μου. Ας πούμε ότι εχουμε το ίδιο αμάξι. Εγώ κάποια στιγμή το νιτράρω και το τουρμπίζω και του βάζω και σκάστρες για να είμαι και πολύ έτσι ναούμ', κι εσύ απλά αλλάζεις κινητήρα σε κάτι πιό γρήγορο. Εάν νομίζεις ότι θα πας πιο γρήγορα γελάστηκες....Με πιάνιεις;;;
Ενας τετραπύρηνος δεν υποστηρίζει τις δυνατότητες(antialising, blending, god-blessing, κλπ κλπ) μιας γρήγορης GPU (μιας VGA δηλαδή). Θα προσπαθήσει όμως softwarικά να τις υλοποιήσει, απλά δε θα του παιρνει και πολύ χρόνο σε σε σχέση π.χ με έναν διπύρηνο. Εκεί είναι που θα κερδίσεις, αλλιώς τίποτε άλλο. Ισχύει το πιο πάνω παράδειγμα με τα αυτοκένετα.
Ενας τετραπύρηνος δεν υποστηρίζει τις δυνατότητες(antialising, blending, god-blessing, κλπ κλπ) μιας γρήγορης GPU (μιας VGA δηλαδή). Θα προσπαθήσει όμως softwarικά να τις υλοποιήσει, απλά δε θα του παιρνει και πολύ χρόνο σε σε σχέση π.χ με έναν διπύρηνο. Εκεί είναι που θα κερδίσεις, αλλιώς τίποτε άλλο. Ισχύει το πιο πάνω παράδειγμα με τα αυτοκένετα.