Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Σημείωση: This feature may not be available in some browsers.
Ωχ, ο ΑΕΟΝ ειναι και Dark Avenger...Wally είπε:απο εμενα δεν υπαρχει προβλημα,ο ΑΕΟΝ θα κανει τη βρωμοδουλεια![]()
Η sister ξερει οτι ο brother της ειναι μεσα σε αυτα τα κολπα και στην περιπτωση αυτη,ισως δε με συμφερει αυτο....Death2Eliza είπε:δειξε της οτι εισαι μεσα στα κολπα και να εχει υπομονη..
Εγώ δεν έβλεπα!!!Death2Eliza είπε:βλεπανε, αλλα δεν το παραδεχονται για τους γνωστους ηλιθιους λογους..λες και ειναι ντροπη.. τεσπα..
Vagelis είπε:Εγώ δεν έβλεπα!!!Αλλά αν έβλεπα, δε θα ντρεπόμουν να το παραδεχτώ, κι ας είναι λίγο gay
Τωρα που ανεφερες "Ulysses", μηπως ξερετε αν υπαρχουν επεισοδια απο την Οδυσσεια του Διαστηματος? Η φωνη του Οδυσσεα ειναι νομιζω η alter-φωνη του Τερρυ στα επεισοδια του σχολειου.telamonas.stokos είπε:Παρεξηγηση...ορθογραφικο λαθος...για τον Guybrush Ulysses Threepwood ηθελε να πει![]()
Κάπου έχει πάρει το μάτι μου μερικά επεισόδια. Επίσης για ένα διάστημα τα έβαζε το extra 3 πρωί Σαββάτου, δεν ξέρω αν τα βάζει ακόμα.Domniki είπε:Τωρα που ανεφερες "Ulysses", μηπως ξερετε αν υπαρχουν επεισοδια απο την Οδυσσεια του Διαστηματος?