domniki
RetroJunkie™
- Αντιδράσεις
- 2.685
Τωρα αδικεις τον Αλμπερτ. Προσωπικα τον ειχα φανταστει εντελως "υπερανω" Με τιποτα δεν θα επεφτε σε μικροτητες του ειδους "ξυλοφορτωνω τον πρωην της αγαπημενης μου". Αλλωστε μεχρι την στιγμη που παθαινει αμνησια δεν εχει εκφρασει κανεναν ευσεβη ποθο σχετικα με την Καντυ, ουτε και υπονοειται κατι περαν του εντελως φιλικου/αδελφικου ενδιαφεροντος.Juanita είπε:Ειδικά εκείνη η τελευταίαπου του έδωσε και συνήλθε επιτέλους...
πωπω πρέπει να έβγαλε το άχτι του για τη μικρούλα του...
Απ'ο,τι καταλαβαινω, ο πρωταγωνιστης για σας ειναι ο Αλμπερτ Παντως το συγκεκριμενο επεισοδιο με τον Τερρυ να ειναι ρακος και τον Αλμπερτ να προσπαθει να τον συνεφερει ειναι ενα απο τα αγαπημενα μου επεισοδια...ειδικα η σκηνη που ο Αλμπερτ τον φωναζει με το ονομα του και αυτος το αρνειται και καταρρει κλαιγοντας....ειναι για μενα :inlove: Μου βγαζει ολα τα καντυκα συναισθηματα της Καντυ-μητερας Τερεζας
Τελικα δεν ανηκω σε καμια κατηγορια (τερρυκες, αντονυκες, αλμπερτικες) και ετσι δεν συμπασχω με juanita, bi-bi, mariadelmar, death2eliza, κτλ. Λυπαμαι κοριτσια γιατι καμια σας δεν μπορει να ειναι ευχαριστημενη. Οι Αντονυκες γιατι η Μιζουκι πεθανε τον Αντονυ, οι τερρυκες γιατι η γιαπωνεζα τον καταδικασε στην αιωνια Σουζανα και οι Αλμπερτικες γιατι ο Αλμπερτ ειναι απλα ο συμβιβασμος
Μονο η QueenofHearts με καταλαβαινει αλλα δυστυχως ξαναχαλασε το pc της και ειναι εκτος δικτυου