Hachiko
Retro Member
- Αντιδράσεις
- 10
Domniki είπε:Μονο η QueenofHearts με καταλαβαινει αλλα δυστυχως ξαναχαλασε το pc της και ειναι εκτος δικτυου![]()

Η QueenofHearts παρ' ότι βασίλισσα είναι η καλύτερη διπλωμάτισα!

Έχει το χαρέμι της άλλωστε!

Τώρα χωρίς πλάκα εγώ πιστεύω ότι ο κάθε χαρακτήρας έχει τα καλά του και τα άσχημα του.
Από εκεί και πέρα είναι θέμα καθαρά προσωπικού γούστου νομίζω.
Άλλωστε όπως λες κι εσύ βρε domniki μου μετά από 70 επεισόδια ταλαιπωρίας κάτι παραπάνω θα έπρεπε να είχε αυτός ο έρωτας.
Όσον αφορά τον Άλμπερτ πραγματικά είναι υπέροχος χαρακτήρας και έχει όλα τα κατάλληλα στοιχεία για να προσφέρει πραγματική ευτυχία και προστασία στην Κάντυ.
Απλά νομίζω πως η Μιζούκι δεν το ξεκαθαρίζει απόλυτα στο τέλος. Θα επιμένω και θα λέω κατά την άποψη μου ότι το τέλος είναι νερόβραστο.
Το επ 112 εμένα προσωπικά με ρίχνει πάρα πολύ. Υποφέρω όταν βλέπω τον Τέρρυ να είναι σε τόσο μαύρο χάλι και αυτός που συμβιβάζεται τελικά είναι και πάλι ο Τέρρυ.
Την άποψη πως άφησε την Κάντυ για την καριέρα του δεν την δέχομαι. Είναι καθαρά θέμα τύψεων και υποχρέωσης απέναντι στη Σουζάννα. Άλλωστε η Γιαπωνέζικη κουλτούρα είναι πολύ λεπτή σε θέματα τιμής και καθήκοντος.
Κάποτε συζητάγαμε πως αν η συγγραφέας (Μιζούκι) ήταν Αμερικανίδα πως θα χειριζόταν την κατάσταση. Οπωσδήποτε πολύ διαφορετικά γιατί η Δυτική κοινωνία έχει εντελώς διαφορετικές απόψεις και αντιλήψεις σε σχέση με την Ανατολική.