Τα παλια (αλλα και τα καινουρια) σετ ειχαν ενα πολυ απλο συστημα, καθως απευθυνονταν σε παιδια 6-12 χρονων, και ετσι λειπει η προσθηκη ζαριων και HP που θα εδιναν αλλη διασταση στο παιχνιδι. Ενταξει με τις βολιδες και τους καταπελτες δεν θελει και πολυ μελετη, αλλα εφοσον υπαρχουν οι στρατιωτες, θα μπορουσε να υπαρχει ενα χαρτονι με τετραγωνα για soldier battleset, ειδικα με την ιδεα που εριξαν με την καινουρια εκδοση Battleground (με τους πυργους-φυλακες και την δυνατοτητα απελευθερωσης), οπως και που καθε βολιδα που πεφτει στο αντιπαλο στρατοπεδο, μπορει να "μεταφερει" στο σημειο εκεινο ενα στρατιωτη. Αντε και τον μετεφερες. Να κανει τι και πως? Αυτο με στεναχωρει πιο πολυ, που το παιχνιδι αυτο πασχει απο ελειψη σωστων κανονων.Wally είπε:Φοβερη ιδεα των T.B κανονων! Ετσι ειναι officially ή αποτελει δικια σου ιδεα?
Σε καταλαβαίνω απόλυτα. Εμένα η δικιά μου μου πετάει σπόντες του τύπου: "Δεν θα καθαρίσεις την αποθήκη από αυτά τα άχρηστα που μαζεύεις?" Όπου άχρηστα μια Α500 και τα 2/3 της συλλογής μου από τα games :angry: :angry:Που να πάρει... μέχρι πέρυσι είχα όλο το set στο υπόγειο και πήγε η μάνα μου και τα ξαπόστειλε.
Γκρρρρρρρρρ... πάω να την καρυδώσω