Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Σημείωση: This feature may not be available in some browsers.
Χρησιμοποιώντας το scrapper είδα ότι αρκετά από τα Mega Drive roms που έχω πρέπει να έχουν λάθος CRC καθώς ο scrapper δεν τα έβρισκε με αυτήν την επιλογή. Tα αντικατέστησα με αυτά του No-intro (2019) και τα βρήκε όλα. Δεν ξέρω αν αυτό σημαίνει πως κάποια από αυτά τα roms είναι bad dumps ή κάτι άλλο. Και επειδή θυμάμαι ότι σου έδωσα ένα setup που τα έχει μέσα δεν ξέρω αν τα χρησιμοποιείς ακόμα. Αν είναι να σου στείλω μια λίστα με αυτά που πρέπει να αντικαταστήσεις.Το ειχα χρησιμοποιησει απο PC νομιζω για το RetroPie και μου ειχε αφησει πολυ καλες εντυπωσεις (και καποια χρονια πριν κιολας)
Oχιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι ρε τασο μην το κανεις αυτο ξανασκεψου το δωσε μια ευκαιρια ακομαTo project με το Emulationstation το παρατάω τελικά. Το frontend είναι για πέταμα.
1000 χρόνια θα ζήσεις (κατάραΜετα απο αρκετη γκρινια (και δικη μου) ηρθαν τα automatic screenshots* στο Launchbox!! (με φοβερη υλοποιηση στο RetroArch)
Προσθεσαν και Video Capture
*screenshots on demand που πεφτουν αυτοματα ως screenshots του Launchbox - φοβερα χρηστικο για Niche συστηματα και homebrews.
@Imgema δοκιμασε την φρεσκια εκδοση 11 χωρις dynamic spacing...θα δεις οτι εχει βελτιωθει πολυ και η "αναπνοη" στο scrollαρισμα
Δοκίμασα το desktop mode αφού έκανα backup το προηγούμενο.@Imgema Αν θες να ριξεις καμια ματια με TeamViewer, οποτε γουσταρεις.
Επισης αν θες να γλυτωσεις χρονο απο assets, συστηματα και roms, σφυρα
Για το Bigbox δεν ξέρω, δεν μπορώ να το τεστάρω. Ομως το desktop δεν μου αρέσει καθόλου όπως το έχουν κάνει. Σε σχέση με την έκδοση 8.3 είναι πολύ πιο "janky" και πολύ αργό στο να σου δείχνει τις εικόνες. Στο default theme λείπει το scrolling τελείως για να κρύψει το κακό performance. Αν επιλέξεις classic skin ενεργοποιείται και το scrolling και μπορείς να καταλάβεις γιατί το απενεργοποίησαν στο default. Ειναι υπερβολικά slow και δεν σώζεται ούτε με το cache σε RAMdisk. To PC μου δεν το λες αργό.Το Launchbox/BigBox ειναι μονοδρομος πλεον.
Ο Jason ειναι πολυ dedicated και γνωστης (και εχει και μεγαλη υπομονη με τους διαφορους κοπανους)
Δεν μου αρεσε που υποχωρησε και μπηκε Steam,GOG κτλ imports αλλα τεσπα.
Assets μπορρει να χρειαστεις σε BigBox για πιο καλτ πλατφορμες.
Αλλωστε το καλυτερο Backup ενος project ειναι η προσφορα του σε καποιον ομοιδεατη (και συμπασχοντα χαχαχαχα)
Παντως δεν το βλεπω τοσο μεγαλο θεμα αυτο με το scrolling. Σε εναν απλο 7200, σε πλατφορμες με πολυ πραμα, με το scrollbar φτανω κοντα.
Παντως με το BigBox με το AllNightLong Theme 1.31 (κατεβασμενο απο το φορουμ διοτι το BigBox updater κατεβαζει ακομα την εκδοση 1.25) θα εκπλαγεις. Σουπερ σβελτο και οσο πρεπει λιτο
Αν ειναι να βάλεις μόνο καινούρια screenshots (και όχι να χρησιμοποιήσεις καποια που μπορεί να έχεις ήδη) είναι σχετικά ευκολο. Κατέβασε το Scraper UI που συνδέεται με screenscraper. Επέλεξε τι είδους media θες να κατεβάσεις και σε ποιο σημείο και μετά κάνε scrap.Να δω αν υπάρχει κάποια εύκολη λύση να βάλω τουλάχιστον screenshot στο emulation station, να ξέρω τι είναι κάθε μία από τις 4-5.000 roms που έχω για όλα τα συστήματα (που να τα θυμάμαι όλα). Ναι μεν γρήγορο αλλά αυτός που το έφτιαξε είχε μείνει στην εποχή του DOS μάλλον σε κάποια θέματα. Το θέμα nes mini που το βρίσκουμε και πως το περνάμε; Αν δηλαδή είναι εύκολο, βαριέμαι τις χακεριες πάλι
Το Launchbox/BigBox ειναι μονοδρομος πλεον.
Ο Jason ειναι πολυ dedicated και γνωστης (και εχει και μεγαλη υπομονη με τους διαφορους κοπανους)
Δεν μου αρεσε που υποχωρησε και μπηκε Steam,GOG κτλ imports αλλα τεσπα.
Assets μπορρει να χρειαστεις σε BigBox για πιο καλτ πλατφορμες.
Αλλωστε το καλυτερο Backup ενος project ειναι η προσφορα του σε καποιον ομοιδεατη (και συμπασχοντα χαχαχαχα)
Παντως δεν το βλεπω τοσο μεγαλο θεμα αυτο με το scrolling. Σε εναν απλο 7200, σε πλατφορμες με πολυ πραμα, με το scrollbar φτανω κοντα.
Παντως με το BigBox με το AllNightLong Theme 1.31 (κατεβασμενο απο το φορουμ διοτι το BigBox updater κατεβαζει ακομα την εκδοση 1.25) θα εκπλαγεις. Σουπερ σβελτο και οσο πρεπει λιτο
Εχω κουτι usb ναι. Θα το ηθελα αν μπορεσειςΟυτε να το ηξερα.
Δευτερος Toshiba HDD 7200 rpm που μου βγηκε καπουτ μεσα σε ενα 6μηνο. Τι χρεπι! Μακρια απο αυτα τα τριμπουρ@@@@!
Η βλακεια ειναι οτι τους παω πισω και δεν μπορω να παρω κατι αλλο. Μου το αντικαθιστουν ξανα με τον ιδιο τυπο σαραβαλου.
Προχτες αρχισε να παραπονιεται το BIOS για το δευτερο Toshiba. Τον εβαλα σε USB και βλεπω οτι στο SMART το Read Error Rate ειναι 62 και το Crystal Disk Info κοκκινιζει.
Λειτουργει αλλα υποθετω για λιγο ακομα.
Εχω και backup απο κανα μηνα πριν και πηρα οτι χρειαζομουν.
@Imgema αν θες μεσα στη βδομαδα αυτη να στον αφησω (αν εχεις USB κουτι να το συνδεσεις στο PC σου) και να παρεις αστραπιαια μια κοπια να εχεις.
Μετα θα τον γυρισω ΞΑΝΑ για αντικατασταση στο Eshop.