billy
Retromaniax Co-Founder
- Αντιδράσεις
- 264
Το ξέρω ότι είχες amstrad (το έχεις αναφέρει και παλιότερα), όπως και το ότι τον αγόρασες χωρίς να γνωρίζεις απο υπολογιστές (ήταν τότε που σε "ξεγέλασε" ο πωλητής - αν θυμάμαι καλά), ενώ αργότερα αποφάνθηκες πως στην πραγματικότητα ήθελες να αγοράσεις C64 για να παίζεις "ωραία games".Shinobi είπε:Ναι μέρες τώρα κοιμόμουν και έλεγα τι θα κάνω να χτυπήσω αυτό το υπέροχο μηχάνημα. Το CPC ήταν το 1ο computer που είχα και το ξέρω καλά.
Ως αποτέλεσμα, τείνεις να κατηγορείς τον amstrad σε κάθε ευκαιρία, όταν τον συγκρίνεις με άλλους δημοφιλείς micros !! (βασικά είσαι ο μόνος amstrad user που γνωρίζω, που θεωρεί τόσο "κακό" τον υπολογιστή του )
Kαι εσύ έπαιξες Οp.Wolf το '88 σε amstrad, και εγώ, και όλοι όσοι ενεπλάκησαν στην συζήτηση (πλην του φίλου metalcandyman, που είναι περισσότερο fan των arcades/consoles).Shinobi είπε:Το Op.Wolf σε αντίθεση με άλλους που το έμαθαν με emulation εγώ το έπαιζα το 1988.
Για να επιστρέψουμε όμως στο θέμα μας: Το ότι είχες παίξει Op.Wolf το '88, δεν αναιρεί το γεγονός πως τα γραφικά του *δεν* έχουν γίνει 90% port απο spectrum, και ούτε αποτελεί αυτό που οι amstrad users ονομάζουμε "spectrum port".
Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή: