Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Σημείωση: This feature may not be available in some browsers.
QueenofHearts είπε:Ναι, ναι πάντα μας ενδιαφέρουν (btw μπήκε και η bi-bi στο fan-club του ηλιοκαμένου real life Albert).
Όσο για το Andrew, και έτσι στέκει, αλλά και το όνομα Audley υπάρχει και ήταν μεγάλη οικογένεια νομίζω. Κάποια στιγμή θα σας δείξω και φωτογραφία από το κάστρο των Audley, που όμως είναι στην Ιρλανδία...
:animlaugh: :animlaugh: :animlaugh: :animlaugh: :animlaugh: :animlaugh: :animlaugh:Juanita είπε:Φτάνει να μη μας δείξεις κανέναν απόγονο σαν αυτόν του Γκραντζεστερέικου...![]()
![]()
θέλω να μείνω με την εικόνα του Αργεντινού
(μου φαίνεται θα γράψω φαν φικ για το πως βρέθηκε η οικογένεια Αλμπερτ - Κάντυς (!) Αρντλεϋ και πως ο εγγονός τους έγινε πρωταγωνιστής σε σαπουνόπερες... :hurrah:
domniki είπε:Ολα καλα με τα σεξπιρικα ονοματα, αλλα στην πρωταγωνιστρια γιατι εδωσε τοσο γελοιο ονομα? Το Candy ειναι τρομερα χαζο ονομα. Ολοι οι αλλοι εχουν ωραια ονοματα, με το ωραιοτερο φυσικα το "Τerry" :heartcloud:
Πολυ αληθινο αλλα και ανθρωπινο. Πολλες φορες αυτο που δεν μπορουμε να αποκτησουμε, το απιαστο, παιρνει τρομακτικες διαστασεις μεσα μας. Αν καποτε το αποκτησουμε και το απομυθοποιησουμε, καταλαβαινουμε οτι η πραγματικοτητα ειναι πολυ πιο πεζη απο το ονειρο που ειχαμε πλασει. Θυμαμαι χαρακτηριστικα την απογοητευση της Σκαρλετ οταν καταλαβαινει την αληθεια για τον Ασλευ (παλι αναφερομαι στο αγαπημενο μυθιστορημαΛορένα είπε:Η θυσια που κανουν και οι δυο, εχει σχεση με αυτο που επλασαν στο μυαλο τους. Που θεωρουν πως ειναι και το ιδανικο. Πιθανον η πραγματικοτητα να διεψευδε, και τις δυο. Και μαλλον λιγοτερο την καντυ.
domniki είπε:Πολυ αληθινο αλλα και ανθρωπινο. Πολλες φορες αυτο που δεν μπορουμε να αποκτησουμε, το απιαστο, παιρνει τρομακτικες διαστασεις μεσα μας. Αν καποτε το αποκτησουμε και το απομυθοποιησουμε, καταλαβαινουμε οτι η πραγματικοτητα ειναι πολυ πιο πεζη απο το ονειρο που ειχαμε πλασει. Θυμαμαι χαρακτηριστικα την απογοητευση της Σκαρλετ οταν καταλαβαινει την αληθεια για τον Ασλευ (παλι αναφερομαι στο αγαπημενο μυθιστορημα). Ειχα ανοιξει και καποιο threadακι οπου ανεφερα ενα κομματι απο το μυθιστορημα "Οι παλιες αγαπες πανε στον Παραδεισο"....
Ισως τελικα ο ανεκπληρωτος ερωτας για τον Τερρυ να κατερρεε αν κατεληγαν μαζι οι αγαπημενοι μας :wait2: