Καρουζέλ (Carrusel)

ελπιζω να μην το εχει ξαναποσταρει κανεις!

πετυχα αυτο το βιντεακι με μια 5λεπτη συνεντευξη των πρωταγωνιστων μετα απο 15 χρονια.

εχει πλακα να βλεπεις αυτες τις φατσουλες στο ενηλικο βερσιον τους!

[ame=http://www.youtube.com/watch?v=oYN5EiNAS3E&feature=related]YouTube - Carrusel, 15 years later (english subtitles)
 
Μεγαλώσαμε... :cry:

D2E :thanx2:
 
Τα παιδιά 30άρισαν και η Σιμένα 45άρησε
 
devotee είπε:
Εγώ θα προσέθετα ότι μπάζωσε κιόλας...
lol, ελα κακιες!! εχεις δικιο ομως.. εμενα μου φανηκε οτι ντρεποτανε κιολας που χρειαστηκε να ξαναφορεσει το ροζ συνολακι το οποιο πλεον της ειναι τσιτα!
 
Παιδια τελειο το carrussel [edited by manos426f:Δε ζητάμε copyrighted υλικό εδώ μέσα]
 
Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή:
πως κατεβάζεις τα επειδόδεια?

[edited by manos426f:Φίλε μου,την παρέμβασή μου με κόκκινα,bolded γράμματα,στο αμέσως παραπάνω post δεν τη διάβασες καν ;]
 
Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή:
santwno86 είπε:
Καλά, με αυτή τη σειρά μεγαλώσαμε πολλά παιδιά που σήμερα είναι στην ηλικία 20-25. Το έβλεπα κάθε μέρα ανελειπώς μόλις γυρνούσα από το σχολείο. Μπορώ να θυμηθώ πολλά επεισόδια.

Εκείνο που είχε φύγει ο Μαριο από το σπίτι

Εκείνο που είχαν παει στο νεκροταφείο

Εκείνο που είχαν πάει με τα πατίνια στο σχολείο

Εκείνο με τους αγώνες με τα αυτοκίνητα

Θυμάστε κανένα άλλο;;
Τα τρία πρώτα δεν τα θυμάμαι καθόλου. Αλλά θρυλικό το επεισόδιο με τους αγώνες! Θα αντέξει το μαύρο 'παιδικό' κάμπριο του Σιρίλο μέχρι το τέρμα;; Θα κερδίσει το φιλί απ'τη Μαρία Χοακίνα; Απίστευτη αγωνία. Και φυσικά αυτό κουμπώνει με τα ακριβώς προηγούμενα επεισόδια, με τη συλλογή χαλκομανιων απ'το Σιρίλο - που είχαν ως έπαθλο το μαύρο κάμπριο και την πλεκτάνη με τη μαϊμού χαλκομανία που του έστησε νομίζω το κ*λόπαιδο ο Πάμπλο...! Κακόμοιρε Σιρίλο, πόσα χτυπήματα δέχτηκες...

Άλλα επεισόδια που θυμάμαι έντονα:

::Εκείνο με ένα ξανθό κοριτσάκι (ονόματι Κλεμεντίνα; Κάτι τέτοιο θυμάμαι) που το κρατούσαν έγκλειστο οι θείες(?) του και τα παιδιά πήγαιναν κρυφά να του κάνουν παρέα, κατάφεραν μάλιστα να τη βγάλουν απ'το σπίτι αφού την είχαν δέσει σαν μούμια και την έκρυβαν στην κρυψώνα τους - κάτι σαν έρημο σπίτι.

::Ένα άλλο που ο ζωηρός, ο Πάμπλο, έπεσε μέσα σ'ένα πηγάδι.

::Μετά κανα δυο επεισόδια, ίσως και παραπάνω, που ο Πάμπλο το έσκασε απ'το σπίτι και βρέθηκε σ'ένα σπίτι ψιλο-πλουσιών και απέκτησε καινούργια ζωή, ίσως και όνομα;

::Το άλλο που κάποιοι είχαν κάνει κάτι άσχημο, το γνώριζαν δε οι περισσότεροι συμμαθητές και η Σιμένα αν δεν κάνω λάθος και για να τους κάνουν να ομολογήσουν έστησαν τη φοβερή δοκιμασία με τον κουβά με το νερό και τη μαύρη μπογιά που θα έβαφε μόνο όσους λέγανε ψέμματα...! Θυμάμαι συγκεκριμένα ότι ρώτησαν το χοντρούλη που ήταν λάτρης του ποδοσφαίρου (και μέσα στο κόλπο) αν αγαπάει το ποδόσφαιρο, είπε όχι και το χέρι του έβαψε... Τότε ο Πάμπλο και ο κινεζούλης (νομίζω αυτοί ήταν) ομολόγησαν την αμαρτία τους.

Από τους τίτλους αρχής θυμάμαι τη χαρακτηριστική κίνηση της Μαρίας Χοακίνα που με απέχθεια έστηνε το ανοιχτό βιβλίο μπροστά της για να μην τη βλέπει ο Σιρίλο. Διάφορα περιστατικά στο σχολείο, με τη διευθύντρια Οράκα, τον Φερμίν. Το μεγάλο έρωτα που βασάνιζε τη χριστιανή Βαλέρια(?) και τον εβραίο Δαβίδ. Τον άριστο μαθητή και σούπερ παιδί Ντάνιελ. Το άσχημο οικογενειακό περιβάλλον στο σπίτι του Πάμπλο, με την κακιά μητριά, τη νεογέννητη αδερφή, το σκύλο του. Τον πατέρα του Χάιμε που ήταν αφασία, τον μαραγκό πατέρα του Σιρίλο. Α, και τον κούκλο (τουλάχιστον έτσι θυμάμαι) και ταπεινό πατέρα της Χοακίνα, το γιατρό Βιγιασενιόρ...
 
oντως καταπληκτικη σειρα! θυμαμαι το εγκαταλελειμενο σπιτι που μαζευονταν η "ομαδα σωτηριας" με αρχηγο το daniel, το jorje, που ηρθε αργοτερα και τα χε με τη maria joaquina και το fermin, που ελεγε τα παιδια "μικρα μου περιστερακια" και χτυπουσε με το χερι το κουδουνι!! ποσα υπεροχα μεσημερια περασαμε μ αυτη τη σειρα...
 
Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή:
δεσποινίς χαρίτου είπε:
Το άσχημο οικογενειακό περιβάλλον στο σπίτι του Πάμπλο, με την κακιά μητριά, τη νεογέννητη αδερφή, το σκύλο του.
Mάλλον το Μάριο θα εννοείς. Θυμήθηκα τώρα κι ένα επεισόδιο όπου η μητριά του μαζί με τον αδερφό της θέλανε να σφάξουν το λαγουδάκι του Μάριο για να κάνουν στιφάδο.
 
πωπω τι μου θυμισατε ωραιες εποχες...και τη γλυκια σειρα που ηταν...
 
Το ξανθό κοριτσάκι που το κρατούσαν έγκλειστο οι θείες ονομαζόταν Κλεμεντίνα Σοάρες. Οι γονείς της είχαν πάθει ατύχημα και παρέμεναν στο εξωτερικό. Θυμάμαι που ήταν και οι δύο στο νοσοκομείο. Νομίζω οτι αργότερα επιστρέφει μόνο ο πατέρας για να δει τι συμβαίνει με την κόρη του γιατί υποψιαζόταν οτι κάτι δεν πήγαινε καλά.
 
nick είπε:
Το ξανθό κοριτσάκι που το κρατούσαν έγκλειστο οι θείες ονομαζόταν Κλεμεντίνα Σοάρες. Οι γονείς της είχαν πάθει ατύχημα και παρέμεναν στο εξωτερικό. Θυμάμαι που ήταν και οι δύο στο νοσοκομείο. Νομίζω οτι αργότερα επιστρέφει μόνο ο πατέρας για να δει τι συμβαίνει με την κόρη του γιατί υποψιαζόταν οτι κάτι δεν πήγαινε καλά.
Ναι,επιστρέφει ο πατέρας της που είχε κολάρο στο λαιμό,και τα παιδιά το γνωρίζουν και κάνουν έκπληξη στην Κλεμεντίνα.Μετά επιστρέφει και η μητέρα της,και κάνουν πάρτυ,όπου όλα τα παιδιά τραγουδούν.

Την Κλεμεντίνα τη γνώρισαν στην αρχή ο Πάμπλο και ο Μάριο,όταν η μπάλα που έπαιζαν στο σχολείο,έπεσε στο σπίτι της (βρισκόταν σε υπερυψωμένο χώρο το σπίτι της,κοντά στο σχολείο,και είχαν σκαρφαλώσει τα παιδιά).Μετά προσπάθησαν να την απεγκλωβίσουν,και τελικά την φιλοξενούσαν στα σπίτια τους,και την έπαιρναν και στο καταφύγιό τους,ενώ οι θείες είχαν δηλώσει εξαφάνιση!

δεσποινίς χαρίτου είπε:
Μετά κανα δυο επεισόδια, ίσως και παραπάνω, που ο Πάμπλο το έσκασε απ'το σπίτι και βρέθηκε σ'ένα σπίτι ψιλο-πλουσιών και απέκτησε καινούργια ζωή, ίσως και όνομα;
Ναι,στο συγκεκριμένο,ο Pablo είχε κάνει κάποια αταξία και το έσκασε από το σπίτι του.Βρέθηκε σε ένα σπίτι που ήταν 2 γονείς που είχαν χάσει το γιο τους το Renato σε ατύχημα,έξω από το σπίτι του,και ήταν και μια γιαγιά που τα είχε χάσει,και νόμιζε ότι ο Pablo είναι ο Renato...αυτοί ήθελαν να τον ξεφορτωθούν,αλλά δεν το έκαναν για χάρη της γιαγιάς.Τελικά δεν θυμάμαι πως,αλλά η γιαγιά κατάλαβε σε κάποια φάση,αλλά τον αγάπησε και δεν ήθελε να τον αποχωριστεί!
 
Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή:
μπορουμε να βρουμε καπου τα επεισοδια δωρεαν?
 
Πάντως, για να πω την αλήθεια, πάντα απορούσα με αυτό που φόραγε η δασκάλα. Σχολείο ήταν, όχι καμμιά σχολή για καλόγριες :( ...
 
RIO είπε:
Πάντως, για να πω την αλήθεια, πάντα απορούσα με αυτό που φόραγε η δασκάλα. Σχολείο ήταν, όχι καμμιά σχολή για καλόγριες :( ...
Υποτίθεται ότι ήταν η καλή,σεμνή και αγνή δασκάλα.Και δεν είχε δείξει αν είχε σχέση ποτέ,σε αντίθεση με την άλλη δασκάλα τη Σουζάνα που είχε σχέση με έναν δάσκαλο του πιάνο (αυτός εμφανίστηκε προς τη μέση της σειράς,αφού έφυγε η τρελή καθηγήτρια του πιάνο,που τα παιδιά της έβαζαν περιστέρια στο πιάνο).Επίσης αν θυμάστε,όταν η Σιμένα είχε χτυπήσει σε ατύχημα,τότε εμφανίστηκε η Σουζάνα και τα παιδιά τη μισούσαν στην αρχή,αλλά μετά τη συμπάθησαν!
 
Η Σουζάνα η οποία κυκλοφορούσε με ένα σκαραβαίο(vw)και είχε μια κόρη σε αναπηρικό καροτσάκι η οποία αν θυμάμαι καλά ξαναπερπάτησε.
 
Πίσω
Μπλουζα