ScarletBeherit
RetroWannaBe
- Αντιδράσεις
- 6
Και μάλλον ήταν το μόνο που είχε βγει Ελλάδα (δεν είμαι σίγουρος, όποιος ξέρει περισσότερα με διορθώνει)
Καλώς τότε, με πρόλαβες!
Καλώς τότε, με πρόλαβες!
Τότε; έκανα 12000. . Μπορεί και 19000 δρχ. Δε θυμάμαι. Προ 3ετίας βρήκα το Πύργο του Κέλαρ 40 ? μέσω e-bay από Έλληνα. Σου προτείνω να ψάξεις σε τέτοιου είδους site για σύγκριση και για αγορά.stayros είπε:Θυμαται κανεις ποσο περιπου ειχε το HERO QUEST? Ρωταω γιατι καπου το εντοπισα και μου φανηκε λιγο εξωφρενικη η τιμη του και θελω ετσι για το γ :rant: το να κανω μια συγκριση.
Ξέχασα να σου πω το πιο βασικό. Η τιμή που ανέφερα σε δρχ είναι του 1991. Επίσις, μιας και μιλάμε για επιτραπέζιο που δημιουργήθηκε το 1989 και το τελευταίο του epansion βγήκε το 1993, ποικίλλει η αξία του από το πόσο καλά έχουν διατηρηθεί, τυχόν σπασμένα κομμάτια και κατά πόσο ξέρει ο άλλος τι πουλάει.stayros είπε:Χμμμ...μαλιστα! Θα το κοιταξω. Αν μου λες 12 με 19 χιλιαδες δρχ.οτι εκανε τοτε.... η τιμη που το ειδα τωρα, ξεφευγει κατα πολυ!!!!!!!! Ευχαριστω για την βοηθεια παντως...
Μπορεί και να κάνω λάθος, μου χει μείνει όμως στο μυαλό ότι η τιμή του ήταν πενταψήφια. Όπως και να χει, για μένα αυτό το παιχνίδι είναι ανεκτίμητης αξίας.joe είπε:Παιδες νομιζω πως ειναι υπερβολικη η τιμη που λετε. Εγω το θυμαμαι γυρω στις 6-7 χιλιαδες το οποιο ηταν επισης παρα πολυ μεγαλο ποσο για επιτραπεζιο. Ειδικα 19000 ειναι περα απο καθε φαντασια για το 91!