[MB] Hero Quest

Και μάλλον ήταν το μόνο που είχε βγει Ελλάδα (δεν είμαι σίγουρος, όποιος ξέρει περισσότερα με διορθώνει)

Καλώς τότε, με πρόλαβες! ;)
 
Hero Quest και ο θρύλος του ζαγκόρ!

Δυστυχώς κανένα απο αυτά δεν τα χάρηκα ως επιτραπέζια.

Ειδικά οι φιγούρες του Hero Quest είχαν αναλλάβει άλλες ,πιο επικίνδυνες αποστολές... :)

Μόνο το Dragon game system (Dark World) χρησιμοποιήθηκε ως επιτραπέζιο.Ήταν πολύ πιο εύκολο και απλό βέβαια...
 
Το HQ κάπου βρίσκεται στην αποθήκη έστω και με κάποιες απώλειες. :p

Αν όχι το καλύτερο, σίγουρα το πιο ατμοσφαιρικό επιτραπέζιο παιχνίδι όταν ήμουν πιτσιρικάς.
 
Μετά από πολύ καιρό, ανακάλυψα το υπέροχο, μοναδικό, ανεπανάληπτο HQ στο παλιό πατάρι! Δεν υπάρχουν λόγια για την συγκίνηση που ένιωσα! Δυστυχώς λείπουν πράγματα, αλλά ελπίζω ότι θα καταφέρω να τα αντικαταστήσω, με τον έναν ή με τον άλλον τρόπο. Δυστυχώς είμαι λίγο short on cash για να παραγγείλω ανταλλακτικά, αλλά κάποιες μινιατούρες DnD υποκατέστησαν ικανοποιητικά μερικές απώλειες σε Καλλικάντζαρους και Πολεμιστές του Χάους. Αν κάποιο μέλος έχει περισσευούμενα ανταλλακτικά φυσικά, θα χαρώ πάρα πολύ να τον βοηθήσω να πιάσουν τόπο :) Ο θρύλος του ζαγκόρ ήταν επίσης καταπληκτικό παιχνίδι που είχα λιώσει, βέβαια προτιμούσα το HQ.
 
Έσπευσα να στείλω μήνυμα στο maksimo αλλά με προλάβαν....ααααχ...δεν θα τον ξαναβρω ποτέ μου φαίνεται τον θρύλο :_( [edit] Αγγελία :) [edit] [edit] Καταραμένε Χαγιάτε, με μοντεράταρες! :sealed: [edit]
 
Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή:
παιδια ολοι οι καταστηματαρχες που εχω συναντησει..μου πουλανε τα παλια επιτραπεζια ακριβως στην ιδια τιμη η και λιγο παραπανω αν απο μετατροπη σε ευρω βγαινει παραπανω η στρογγυλοποιηση!περιεργο αλλα τι να πεις.
 
Πονεμένη ιστορία φίλε enrique19...εγώ ή πάντα φτάνω τελευταίος και καταιδρωμένος, ή ο λόγος που έχει παραμείνει το εν λόγο επιτραπέζιο είναι επειδή βρίσκεται στα "τριψήφια".
 
Αχ! Ενώ έχω όλα τα κομμάτια και τα βιβλία οδηγιών και αποστολών, φρόντισε κάποτε η γιαγιά μου να βάλει κάτι γλάστρες πάνω από το ντουλάπι του κήπου στο οποίο φυλούσα τα επιτραπέζιά μου...Από τα νερά που έριχνε για να ποτίζει τις γλάστρες, προφανώς υπήρχε και καποια ποσότητα η οποία πέρασε μέσα στο ντουλάπι και...γιοκ το ταμπλώ! Πάλι καλά που φυλούσα τις κάρτες και τα βιβλία αποστολών στη βιβλιοθήκη μου αλλιώς θα είχαν πάει χαμένα κι αυτά! Πολύ θα ήθελα να έβρισκα ένα ταμπλώ ή και όλο το παιχνίδι-εξάλλου μου καταστράφηκε και η συσκευασία του παιχνιδιού!

Τον θρύλο του Ζαγκόρ κάπου παρατημένο στο πατάρι πρέπει να τον έχω, αλλά θυμάμαι ότι για τον ίδιο ακριβώς λόγο που προανέφερα είχα αρκετές απώλειες και φαντάζομαι δεν μπορεί να παιχτεί πλέον! Παρεμπιπτόντως, θυμάστε ένα ακόμη επιτραπέζιο ανάλογου περιεχομένου, το Dragon Game System; Είναι το μόνο που έχω ακόμη και είναι διατηρημένο σε καλή κατάσταση ώστε να μπορείς να παίξεις!
 
Το Ελληνικό τηλεοπτικό σποτάκι για το hero quest. Δεν πρόκειται για το αρχικό σποτ αλλά αυτό που βγήκε για να μας γνωστοποιήσει την κυκλοφορία του πύργου του Κέλαρ που είναι και το μοναδικό expansion για την Ελληνική έκδοση.

HERO QUEST_σπανιο παιδικο tv spot 1992

 
Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή:
Βρηκα ενα κουτατο hero quest στα σκουπιδια οταν δουλευα στην ανακυκλωση.Λειπουν μερικα αντικειμενα βεβαια,αλλα οχι πολλα.
 
Στην Ελλάδα ναι. Στο εξωτερικό πχ Ιταλία & Αγγλία βγήκαν 7 ακόμα expanisions. Αλλά δεν ήρθαν στην Ελλάδα. Δηλαδή να νιώθουμε ευχαριστημένοι που ήρθε "Ο πύργος του Κέλαρ". Σαν χώρα αργήσαμα να τα πάρουμε. Είχαν βγει από το 1989 και μας τα φέραν το 1991. Το 1991 βγήκε "Ο πύργος του Κέλαρ" και άργησε να βγει στην ελληνική αγορά τουλάχιστο με 2χρονη καθυστέρηση κι αυτό. Ίσως τότε να χάθηκε και το ενδιαφέρον για board games(όχι για μένα) ή απλά οι εταιρίες σταμάτησαν να επενδύουν στα board games και ασχολήθηκαν με τα video games. Πάντως, στο πατάρι μου είναι ακόμα εκεί και περιμένουν με υπομονή να τα ανοίξω σε καμιά board game βραδιά μαζί με κλασσικά επιτραπέζια.
 
Θυμαται κανεις ποσο περιπου ειχε το HERO QUEST? Ρωταω γιατι καπου το εντοπισα και μου φανηκε λιγο εξωφρενικη η τιμη του και θελω ετσι για το γ :rant: το να κανω μια συγκριση.
 
Το Hero quest με το ειχε φερει δωρο μια θεια μου αλλα μια ζωη στα μπιλιαρδαδικα με μπιλιαρδο,βελακια κτλ ουτε την αναλογη παρεα ειχα να το παιξω που να γουσταρε τετοια παιχνιδια και να ηξερε να τα παιζει αλλα ουτε και την ορεξη κτλ.Με τα χρονια χαθηκαν σχεδον τα παντα.Παντως μια φορα που ειχα παρακολουθησει να παιζουν ατομα που ηξεραν μπορω να πω οτι ειχε αρκετο ενδιαφερον.Θα ηθελα παντως να το ειχα τωρα ετσι απλα να υπαρχει βρε αδερφε.
 
stayros είπε:
Θυμαται κανεις ποσο περιπου ειχε το HERO QUEST? Ρωταω γιατι καπου το εντοπισα και μου φανηκε λιγο εξωφρενικη η τιμη του και θελω ετσι για το γ :rant: το να κανω μια συγκριση.
Τότε; έκανα 12000. :p . Μπορεί και 19000 δρχ. Δε θυμάμαι. Προ 3ετίας βρήκα το Πύργο του Κέλαρ 40 ? μέσω e-bay από Έλληνα. Σου προτείνω να ψάξεις σε τέτοιου είδους site για σύγκριση και για αγορά.
 
Χμμμ...μαλιστα! Θα το κοιταξω. Αν μου λες 12 με 19 χιλιαδες δρχ.οτι εκανε τοτε.... η τιμη που το ειδα τωρα, ξεφευγει κατα πολυ!!!!!!!! Ευχαριστω για την βοηθεια παντως... :)
 
stayros είπε:
Χμμμ...μαλιστα! Θα το κοιταξω. Αν μου λες 12 με 19 χιλιαδες δρχ.οτι εκανε τοτε.... η τιμη που το ειδα τωρα, ξεφευγει κατα πολυ!!!!!!!! Ευχαριστω για την βοηθεια παντως... :)
Ξέχασα να σου πω το πιο βασικό. Η τιμή που ανέφερα σε δρχ είναι του 1991. Επίσις, μιας και μιλάμε για επιτραπέζιο που δημιουργήθηκε το 1989 και το τελευταίο του epansion βγήκε το 1993, ποικίλλει η αξία του από το πόσο καλά έχουν διατηρηθεί, τυχόν σπασμένα κομμάτια και κατά πόσο ξέρει ο άλλος τι πουλάει.
 
Παιδες νομιζω πως ειναι υπερβολικη η τιμη που λετε. Εγω το θυμαμαι γυρω στις 6-7 χιλιαδες το οποιο ηταν επισης παρα πολυ μεγαλο ποσο για επιτραπεζιο. Ειδικα 19000 ειναι περα απο καθε φαντασια για το 91!
 
joe είπε:
Παιδες νομιζω πως ειναι υπερβολικη η τιμη που λετε. Εγω το θυμαμαι γυρω στις 6-7 χιλιαδες το οποιο ηταν επισης παρα πολυ μεγαλο ποσο για επιτραπεζιο. Ειδικα 19000 ειναι περα απο καθε φαντασια για το 91!
Μπορεί και να κάνω λάθος, μου χει μείνει όμως στο μυαλό ότι η τιμή του ήταν πενταψήφια. Όπως και να χει, για μένα αυτό το παιχνίδι είναι ανεκτίμητης αξίας.
 
Πίσω
Μπλουζα