ScarletBeherit
RetroWannaBe
- Αντιδράσεις
- 7
Και μάλλον ήταν το μόνο που είχε βγει Ελλάδα (δεν είμαι σίγουρος, όποιος ξέρει περισσότερα με διορθώνει)
Καλώς τότε, με πρόλαβες!
Καλώς τότε, με πρόλαβες!

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Σημείωση: This feature may not be available in some browsers.
Τότε; έκανα 12000.stayros είπε:Θυμαται κανεις ποσο περιπου ειχε το HERO QUEST? Ρωταω γιατι καπου το εντοπισα και μου φανηκε λιγο εξωφρενικη η τιμη του και θελω ετσι για το γ :rant: το να κανω μια συγκριση.
Ξέχασα να σου πω το πιο βασικό. Η τιμή που ανέφερα σε δρχ είναι του 1991. Επίσις, μιας και μιλάμε για επιτραπέζιο που δημιουργήθηκε το 1989 και το τελευταίο του epansion βγήκε το 1993, ποικίλλει η αξία του από το πόσο καλά έχουν διατηρηθεί, τυχόν σπασμένα κομμάτια και κατά πόσο ξέρει ο άλλος τι πουλάει.stayros είπε:Χμμμ...μαλιστα! Θα το κοιταξω. Αν μου λες 12 με 19 χιλιαδες δρχ.οτι εκανε τοτε.... η τιμη που το ειδα τωρα, ξεφευγει κατα πολυ!!!!!!!! Ευχαριστω για την βοηθεια παντως...![]()
Μπορεί και να κάνω λάθος, μου χει μείνει όμως στο μυαλό ότι η τιμή του ήταν πενταψήφια. Όπως και να χει, για μένα αυτό το παιχνίδι είναι ανεκτίμητης αξίας.joe είπε:Παιδες νομιζω πως ειναι υπερβολικη η τιμη που λετε. Εγω το θυμαμαι γυρω στις 6-7 χιλιαδες το οποιο ηταν επισης παρα πολυ μεγαλο ποσο για επιτραπεζιο. Ειδικα 19000 ειναι περα απο καθε φαντασια για το 91!