Αλλο ένα πολύ νοσταλγικό "τρίο" ρετρο-παιχνιδιών.
Αυτή τη φορά όλα τα games είχαν αναφερθεί σε ελληνικά περιοδικά όπως το Pixel (είτε σε review, είτε σε preview), oπότε ήταν πιό αναγνωρίσιμα απο το προηγούμενο τρίο - έστω και αν για μία ακόμη φορά δεν αποτελούν τίτλους της "πρώτης γραμμής" (πράγμα που δεν μας χαλάει καθόλου - το αντίθετο μάλιστα).
Το Kid Gloves είναι αυτό με το οποίο είχα ασχοληθεί λιγότερο απο τα τρία. Με το Car-Vup λίγο πιό πολύ (μάλιστα ένας γνωστός μου το είχε αυθεντικό, και μετά απο καιρό, όταν πλέον σταμάτησε να ασχολείται με Amiga, μου το χάρισε !!).
Το Navy Moves, ήταν αυτό το οποίο είχα "παλέψει" περισσότερο απο τα τρία (επί "βασιλείας" Amstrad). Tυπικό παιχνίδι της Dinamic (Αrmy Moves, Game Over, Freddy Hardest, κλπ), με την γνωστή σε όλους μας δυσκολία που χαρακτηρίζει τα ισπανικά games της εποχής.
(θυμάμαι τον εαυτό μου εκείνα τα χρόνια, και απορώ με την υπομονή που είχα για να παίζω τέτοιου είδους παιχνίδια...)
Η χιουμοριστική παρουσίαση ήταν όπως πάντα πετυχημένη, και σίγουρα θα περιμένω να δω ποιά άλλα games θα περαστούν... "ένα χεράκι".